kısmettse yarin 15:30 dan sonra B+A2 ehliyetim olacak. Bir daha da ehliyet almak istemiyoum. Hiç C,D,E felan demeyin. ALMAM.
kısmettse yarin 15:30 dan sonra B+A2 ehliyetim olacak. Bir daha da ehliyet almak istemiyoum. Hiç C,D,E felan demeyin. ALMAM.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
heueheueueh
peril mekanla sen konuscan herhaldePeril adlı üyeden alıntı
solede hediye versinler 180puana top 200 e papuç fln
=)
elimiz bos donmeyelım ordan ....
Hayvanları katletmeli kadınlara giydirmeli bayramlarda seyranlarda eşe dosta yedirmeli
bu arada bowling oynamak zorunlu değil tabii dimi, 1-2 kere oynamışlığım var, oynamayı pek beceremiyorum da, milletin kafasını gözünü kırmayalım, rezile bağlamayalım
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
sen rahat ol ya takma kafanı ,iyi olmak değil bir olmak önemlii
nmic;oldu gözlerim doldu sanırım bu olay hiçbir yerede yok dimi
yook karşıdaki arkadaşlarıda bu organizasyona bekliyoruz yaa
bi gün biraz az uyusun millet...
yoo bazı yerler belli puanlara hediye veriyor ama tavladan sonra bowlingdede iddaya girelim isterse
Ben hayatımda 1 kere oynadım bowling. Hiç becerebileceğimi sanmıyorum ama hiç beceremeyen halimle bile olsa bayanları yenebileceğime eminim. Erkek gücü olayı..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
rövanşta görücem ben seniii konuş şimdi bakalım.unutma ki berabereyizz
bowlingine de girerim ne var yaniii
son kim kazandı ona bakıcaksın ben iddamın bedelini ödedim ama sen borçlusun
4 saatte amma yazmışınız yahu...8 sayfa olmuş....gören de kartal'a bowlinge değil avrupa turuna çıkacaksınız zanneder...
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
galli ve peril bu kapışma burda bıtmez kan dokulur bu yuzden aranız da sozcu oluom ben
peril tavlada cevabını almıssın sanırım
ama bu galli zar tutar ben sana solıgım bununla oynanmaz bowlıngde beraber verırız dersını!
benim bowlingde uluslararası başarılarım var, bir kere dünya tırt bowlingçiler şampiyonasında 24. olmuştum (25 kişi katılmıştı)
ben de bi kere oynadım nolcak hepinize yenilcem iddiaya giren varmı
ALPAY
cenkmenderes, olay teknik işi ona göre, güç felan para etmeyebilir. Bizim şirkette bir hatun turnuvada 1. olmuştu. Nerdeyse her attığı STRIKE oluyodu kızın. Burdaki hatunlar arasında da cevherler çıkıp erkeklerin alayını madara edebilir. O yuzden derim ki büyük lokma ye, büyük laf etme. Sonra o lafı yedirirler alimallah...
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
bakarsın bigün onuda yaparızdeamon adlı üyeden alıntı
ödicez zamnı gelsin.sen biliyosun dimi alpercimmgalli adlı üyeden alıntı
eger bu soledıklerınde cıddı sen dereclerınde senınle bı dragstar 650 yada royalstar1300 lugune gırerım iddaya
oo kapışma var..
severim iddiayı ama boş olmasın yalan olmasın,GÖSTERİN KENDİNİZİİİ..
baya azevkli geçecek..
cenkmenderes, evet dediğin gibi bende bilmiyorum ama bayanları kesin yeneriz dimi
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
federal, abicim şunu biliyorum ki. Arkam dönük atış yaparak bile Peril'i yenerim mesela. Diğer bayanlar için de aynısı geçerli. Bilmemize gerek yok. Biz erkek olduğumuz için topu elimize aldığımız anda olayı kavrarız. Boru mu hacI.. Erkek'iz biz..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
bak gene GAZ durumları hissediyorummmmmm,rivaya benzemesin dikkat et
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)