Arkadaşlar dediğiniz gibi isteyen bir grup iftarı beraber açmak için kadıköyde vb.yerde buluşabilirsiniz.iyi bir fikir aslında.
bende direkt kartala gelicem.
Arkadaşlar dediğiniz gibi isteyen bir grup iftarı beraber açmak için kadıköyde vb.yerde buluşabilirsiniz.iyi bir fikir aslında.
bende direkt kartala gelicem.
Peril, kadikoy falan karman cormandir iftar saati. daha sakin bos bir yerde olsun bence. motorlarida birakabilecegimiz bir yer
Peril, gelirken Pendik'ten alırım istersen seni beraber devam ederiz ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
baron,
ozaman bostancı yapın bence..daha rahat ve yakın olur.veya maltepe..sahilde güzel yerler bulabilirsiniz.
Cenk,
bana uyar valla.kozyatağından direkt pendike geçicem.Haberleşirip,birikte geçeriz..
Peril, ararım konuşuruz cuma günü.. Hem eskortluk ederim sana yolda
Peril, valla iftar icin de toplu bisiler yapilirsa eslik ederim belki (kesin degil). benim is umraniyede. ev de maltepede. yani yolumun uzeri eve gidip iftarda yapabilirim. yani duruma bagli
bencede gelmeyi çok isterdik ama maalesef sabah kalkıp işe gitmek çok zor olur
ama bizde işe gidicez =)
havalar bozmadan son demler dıebılırız bunlara
yınede sız bılırsınız =)
biloo daisy_m hayırdır cumartesi çalışıyomusunuz?
akşam 12 de bitse olay 1 bile olmaz eve varmanız...motorla emniyet şeridinden yavaş yavaş)
ulen açıcam şimdi pazar günü dvd partisi soorada sahilde termostan çay kahve diye başlıı,bide promosyon çalışması yapçam görceeniz he) gelen arkadaşlara neon ışıklı sibop kapaa,gecenin sonunda bir şanslı üyeye DVD film ve bekar arkadaşlar için Rus revü kızları gösterisi ahahahah
şaka şaka cuma bowling yapçaz işalla.
cumartesi calisiyomusunuz valla bende boyle diyorum ama acil bir durum cikarsa iste benimde yanabilir. 3-4 gibi cikiyo boyle isler. mesela gecen cuma 12 de cikabildim. ama gun gectikce boyle durum olmasi daha zorlasiyo. bi gecelik az uyuyun yaw. pazar gunu bol bol uyursunuz
baron985, katılıyorum. Ben de Cumartesi günü çalışacağım ve ta kalkıp Gebze'den geleceğim. Istanbul'daki arkadaşların ertesi gün işi bahane ederek gelmemesini kabul etmiyoruz dimi
+1000,bak bizde çalışıcaz ama dimicenkmenderes adlı üyeden alıntı
evet çalışıyoruz kobayashi bide ben cumartesi çok yoğun oluyorum. Tophane de buluştuğumuz akşam bile ölü gibiydim zaten :dontknow: avrupa yakasında olsaydı kesin gelirdik ama maalesf :(
bidahaki bowlingi profilo alışveriş merkezinde yaparız skullhunter'ın da dediği gibi ozaman katılırsınız.
evet arkadaşlar aynen öyle malesef c.teside çalışıyoruz ikimizde
yoksa 1 an bile düşünmezdim sizin gibi değerli insanların arasında olmak için
ama malum oruçta tutuyoruz sonra bir sonraki gün aynen böyle oluruz valla
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
bak o süper olur cumartesi yapılması planlanan film organizasyonu pazar olsa daha ii olmaz mı hem erken toplanıp hep beraber iftar yaparız ayrıca pazar günü yapılan organizasyonun karşıda olması da pek problem olmaz bu yakada oturanlar için
cuma günü bende gelirim,
fenerin maçı yoksa her org. varım
rica etsem beni de yazarmısınız lütfen peril hanım ,
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
burayı karıştırmayalım şimdi başka organizasyonla
çarşamba günü falan hava şartlarına göre cumartesi yada pazar için bi plan yaparız.
Arkadaşlar ,lütfen bowling konulu başlık içinde diğer organizasyonları kararlaştırmayalım.sonra kafalar karışıyor.Atrı bi başlık altında bu dediğiniz değerlendirilecektir.
Karşıdaki arkadaşları da artık bidahaki org.bekliyoruzz
hayd yokmu arttırannn
Anadolu yakası rulaz diyorum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)