Fazer'ı görünce ER-5'i unuttun di mi. Neyse elini çabuk tut yoksa sen benim mavi fazerımla resim çektirirsin on göre...
Fazer'ı görünce ER-5'i unuttun di mi. Neyse elini çabuk tut yoksa sen benim mavi fazerımla resim çektirirsin on göre...
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
gaffar, abicim madii durumu gözden geçiriyim zorlıyım bakalım alabilirsem fazer alıcam. sonra er-5 i de sat falan daha çok zarar etmeyelim. fazer her yonden beni tatmin edebilecek bir motor. parayı ayarlayamazsak gene er-5 dönecez artık
baron985, olm bu işin sonu yok er-5 derken fazer,,,,fazer derken de 1000 rr olur yaww ama allah naip eder ve hayırlısı ise 600 f yada 600 rr abicim benim gözüm başka bişey görmüyor şu an
Biscuit, yok abicim benim için son sayılabilir fazer. racinglerden alacağım hız zevki, enduroların rahat oturus pozisyonu, geniş lastikleri, ve şekli itibari ile hoşumada gitmesi ile beklediğim her şeyi karşılıyor. er-5 den artıları ise şeklinin daha güzel olması ve inanması güç ama ayaklarımın yere daha sağlam basmasıdır. ilerde mutlaka bir racing alıcam ama olurda bir fazer alırsam bu çoook sonra olur. ama er-5 alırsam biliyorumki gözüm hala racinglerde kalır. büyük ihtimalle bir yaz kullanır öbür yaz racing alırım.
aslında ben motor alırken çok fazla motor sevgisi ile değilde ucuz ve çok güzel görünüşlü motorlar diye bunları aldım. sahilde falan dolaşırız yavaş yavaş diyordum. ama şimdi kendime uygun bir motor arayışındayım. kanıma işledi bi kere motorlar. artık motorcu olduk sayılır. daha önceden eğlencesine almıştım motoru
Arkadaşlar caddebostan burger'de barona iş geldiği doğrudur. Şahidim.
Haa fazer konusuna gelince benim de hedefim güzel bi fazer. Deli gibi çalışıyoruz. Bakalım ne olacak. Olmadı ER-5 kader...
Baron dostum son resimlerde nasıl yakışmışız fazere...
Güzel buluşmaydı. Buluşmalara gelenler giderek artıyor. Aramızda eskiye göre daha çok bayan görmek de güzel. Sanıyorum şehir içi buluşmalar daha kalabalık olacak ama günübirlik geziler de oldukça zevkli geçiyor. Herkese tavsiye ederim.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
abi paparazi gibisin beni ne zaman çektin hiç anlamadım yawwww
holy_diver, vallaha bilmiyorum. sen hangi resimdeki hangi kişisin bi tarif et bakalım
3 kişi masada derin derin muhabbet ederken barışarock tişörtü olan(siyahlı)48.sayfada pisküvit çekmiş
holy_diver, şindi buldum. ok. aldım eşgalini seninde. tamadır
YA ÇOK PARDON PERİL HARİKA Bİ ORGANİZASYONDU HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR MÜTİŞ EĞLENDİM,ORTAM GAYET GÜZELDİ TABİ BİRDE 1. OLUNCA İNSAN ....
yaa benim kafamın arkasındaki saçlar da dökülmeye başlamış 3-5 seneye kalmaz kel olurum ben
hehehehehehehehehe sıkma canını
Caesar, yaw yanımda oturmuşsun ama çıkaramadım ben seni önden bir resim yokmu nicklerle kişileri öğrenelim. bu arada sağ tarafıma ait bir meculden başka hiç bişi hatırlamıyorum
peril sağolasın çok koşturdun...bu işler sorumluluk istiyor...herkese gezi için teşekkürler...hepiniz çok tatlı şeylersiniz...hepinizin yanaklarını ısırırım valla...
biscuit abi milleti gezi öncesi beslemişsin...oh ne güzel...
hoydiver ve arkadaşı sevgili dostlarım sizleri tanıdığım için çok mutluyum...
türkiyede eşi benzeri olmayan mavi manyak motoru mafya ümit abi ve tayfası sizleride çok sevdim...
fotoğraflarda çok güzeldi ama artık motorumu geri vermek zorunda kaldım...çünkü işten kovuldum abiler ablalar....450 ytl zararla geri verdim napayım anasını satayım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
@baron985baron985 adlı üyeden alıntı
hocam şööle bi resim var cenk in solundaki mavi t-shirt lü
mete han sıkma abi canını herşey yoluna girer
Caesar, ok senide yazdık listeye
mete_han, abicim çok geçmiş olsun. allah daha iyilerini de nasip eder sen yeterki yengeyi çocuğu üzme
Caesar, flasş yüzündendir sıkma canını
mete_han, baba geçmiş olsun yaa! valla okuyunca şöle bi dondum kaldım! iş ve motor için daha iyilerini almanı diliyorum baba. fazla acele etme yanlız motor için lütfen, önce işlerini yoluna koy. biz burdayız illaki!!!
ay bunlarda süper çıkmış hele ben ZOMBİ gibi çıkmışım yaaaa gözler falan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)