bende yemek yapmaya başlıyorum ben açım iftarda yemeğe gidicek yerim yok diyen varsa beklerim arkadaşlar
bende yemek yapmaya başlıyorum ben açım iftarda yemeğe gidicek yerim yok diyen varsa beklerim arkadaşlar
holy_diver, ve Colakoglu, arkadaşlar özelime biriniz telefonunuzu verin, biscuit ile beraber evinde iftar yapıcaz, çıkınca sizi arayalım buluşup beraber gideriz.
arkadaşlar son dakikaya kaldık ama bizi de listeye ekleyiniz lütfen
deamon + 1yenge + 1 çocuk
bowlingle tanışıklığım taş devrindeki fred ve barny'den gördüklerimden ibarettir...akşam görüşürüz...
selamlar
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
chooperturk, arkadaslar ben katılıyorum chooperturk un sölediklerine o sadece bişi sölemek istemiş sizde bitarafatan dinlemişssinizz bence kalp kırmaya değöez di yani sacma sapan bi konu yüzünden.peril cim ateşlemiş sizde peşinden alınganlık yapılmış boşyere yada yapılmak istenmiş neyse ii gezmeler size
O KONU KAPANDI ARKADAŞIM HALLOLDU.TEKRARDAN AÇMANIN ANLAMI YOK..LÜTFEN GERÇEK KONUMUZA DÖNELİM.
İYİ DİLEKLERİN İÇİN DE TŞK EDERİM.
aldım hocam ararım seni çıkarken
peril
gerçek konu demişken bi kaç önceki mesaj önceki racam gözden kaçtı sanırım...
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
olur mu hiç ya ekledim sizi listeye...
akşam hep beraberiz arkadaşlarrrrrrrrrrr
holy_diver'a gelemeyeceğimizi söyledim ama burada da belirtmekte bir zarar görmüyorum.
yola çıkmak üzereyken halletmem gereken ufak bir işim vardı. işim uzadı. uzadıkça uzadı... ve sonunda işim 21.45'te bitti.
benden haber bekleyen yavuzk2004 arkadaşımıza da haber veremediğimden o da benim yüzümden katılamadı bowlinge. haber verseydim mutlaka katılırdı.
bu cuma katılmak nasip değilmiş, her işte bir hayır vardır. listede adımız olduğu halde gelemememiz inşallah bir problem çıkartmamıştır, çıkarttıysa özür dileriz.
Herkese Saygılar
Bu kadar mı gezilir arkadaşlar yaw... ben geldim ama siz hala yok caddebostan yok yemek yok çay... ayıp ayıp gençlik hadi eve bakem o kadar karpuz salladınız yorulmadınız mı yaw
Şaka bir yana gerçekten güzel bir organizasyondu... tüm arkadaşlara teşekkür ederiz...
bizde ewe döndük sonunda çok güzelll bir buluşmaydı bu arada BOWLİNG TE BİRİNCİ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ.... HEHEEH nese artık önümüzdeki maça bakıcaz gerçekten güzeldi dönüşte üşüsekte..ii geceler
süper bi buluşmaydı peril e özellikle teşekkür ediorum ordan oraya sürekli koştu bi dünya insanı bir araya getirmeye çabaladı herkese teşekkürler
Nunu abi seni yolcu edemedim arkadaşı almaya evin oraya gidip geldim kusura bakmadın dimi abi???
Arkadaşlar resimleri bekliyoruz.... gecenin bu saatinde nasıl olacaksa..
yine çoookk güzeldi
herkeşlere ama özellikle PERİL e bissürü teşekkür
güsel eylenceli ve keyifli bir buluşma idi herkeslere katılımından dolayı teşekkür eder peril kardeşimide organizasyonundan dolayı tebrik ederim...
bu gecelik bir kaç resim koyuyorum sabah benim iş var yawww idare edin
şimdilik bu kadar yeter yatacam yarım çoluk çocuk yüzdürecem iş var iş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)