lütfen bu tarz konuları özelden yazışın arkadaşlar..
topic dağılmasın..
tşkler
lütfen bu tarz konuları özelden yazışın arkadaşlar..
topic dağılmasın..
tşkler
Benim hakkımda yorum yapan arkadaşlar
Peril ben özgür bir insanım fikrimi söylüyorum gerilmeye gerek yok... Kimseyi germek için değil bir takım yanıtlar almak için yazdım.. Fakat bekledigim yanıtı EYONG dan baka veren olmadı... tek fark kafama takacak zamanım yok bu tür seyleri .. Diğer arkadaşların fikirlerine de saygım var ama konu dısına cıkmıslar
Hatta şüpecilik falan gibi geyiklere dönmüş konu
İyi Geziler...
Ayrıca Arkadaşlar fikir beyan etmek bu şekilde bazı kişilerin aşağılamalarına tabi kalmak ise gördüğü bu insanlar özgür fikirlerini sunamıyolar onuda görüyorum..
AYRICA İMA ETTİĞİM BİR BAYAN IN BAŞLIĞI AÇMIŞ OLMASI.. BİR BAYAN İÇİN TOPLANILIYO OLMASI DEĞİL... KİMSE BUNU YANLIŞ ANLAMASIN ARASINDA ÇOK İNCE BİR ÇİZGİ VAR İNSANLAR GÖRMEK İSTEDİĞİNİ GÖRÜRLER
FORUMDAN AYRILIYORUM HİÇ LÜZUMU YOK BOYLE SEYLERE SİZLERE İYİ GEZİLER İYİ EGLENCELER İYİ YAZISMALAR
saol mertmertmert.
chopperturk'un yazdığının normal olarak anlaşılmayı gerektiren anlamda bir yazı olduğunu zannetmiyorum. yüzyüze görüştüğümüz bir insan böyle bir harekette bulunur mu?(ben bulunmam). muhtemelen daha iyi bir şekilde kendini ifade etmek istemiştir. ben chopperturk'un dediklerimin aksi bir şey düşünmediği kanaatindeyim. (kelimeler yanlış seçilmiş olabilir)
açıklamada bulunursan seviniriz chopperturk... derken açıklamada bulunulmuş bile.
açıklaman için saol.
Çolakoğlu zaten yazıyı tanımayanlar yazıyo ona canım sıkıldı kendinize cok iyi bakın belki cümle kelimelerin dizlişi olarak yanlış kurulmuş ıolabilir ama yanlış anlaşıldığı bir gerçek.. görüştüğüm tüm abi ve dostlarıma saygı ve sevgiler art niyet aramayan tüm motorcularada sevgiler .. inşallah herkes mutlu ve huzurlu yaşamı boyunca motor zevki ile birlikte kazasız ve belasız bir hayat sürer sağlıcakla kalın
Bakmayacaksın göreceksin kafanı cevirip baktıgın herseyi göremezsin baktıgın hakkındada yorum yapamazsın önce görmeyi dene.. geyiğe dönmeden kimse cevap yazmasın bu aileden cıkıyorum.. bay
bunu sen istedin.sebep biz değiliz.
sana tavsiyem düşünerek yazmandır ..bir dfahaki formada böyle olursan bu tarz tepkiler almazsın.bu bir organziasyon arkadaşım yazdığında anlamsızdı.
sen bilirsin.
ama yine de aramızda görmek isteriz seni.bu şekilde hoş olmaz..
hoşçakal.
Diğer Uyeler, bu hadiseyi uzatacak mesajlar atmayalım lütfen...
ilgileneceğimiz bir şey varsa başlığımızla ilgilenelim.
%99 gelirim
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
evvet bowlinge az kaldııııııı haydi milletttttttttttttttt YIKALIM ,YIKILALIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
çengelköy tarafından gelenler natoyolundan geçerken beni alın biscuit evi biliyor
holy_diver, motorsuz musun yoksa motorlu mu?
iftardan sonra yola çıkacam ufak bi işim var sonra 7:45-8:00 gibi ata2'den çıkacam.(ata2'de oturmuyorum)
ben kartalli olarak simdiden kol kaslarimi çalistiriyorum.Peril adlı üyeden alıntı
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
ChatnoiR, cinarcikta bitmemisti olum. pislik tikanmisti. bu sefer gercekten bitti
gaffar, gidelim beraber tabi. istersen bize gel, bir iftar yapariz. ordan gideriz. 6ya 10 kala ciksak yetisiriz iftara.
Colakoglu, öztitiz pastanesinin ordaki ışıklarda buluşuruz biscuit nerdesin abi sende katıl bize. Yalnız seninki 1100 benimki 125 sonra ne bu be deme
kime demişim de sana diyim
istersen bir karışıklık olmasın diye tel'ini özel'den at.
zaten beni %99,9 tanırsın. simsiyah bir şeyim . ghost-rider misali
senin motor ne renk?
hehehe siyah hatunla gelcez benim kask mont motor çizme siyah beklerim abi 05336508913 çaldır çıkarken
Ben çıktım Artık herkez orda görüşürüz byeee
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)