eyvallah sağolun.pek geçmiş değilde yeni start alıyo gibi...
ıhlamur istiyoruum mercimek çorbası istiyoruum:((
eyvallah sağolun.pek geçmiş değilde yeni start alıyo gibi...
ıhlamur istiyoruum mercimek çorbası istiyoruum:((
Kobayashi, geçmiş olsun valla ben de hasta oldum ama benimki boyun ve bel tutulması başımı çeviremiyorum gelirim ama BOWLING oynamam biraz zor
cenkmenderes, olum kuş gribi sadece çiğ yersen ya da ellersen bulaşıyomuş sen ikisini de yapmazsın heralde Altuğ'a
ALPAY
explorer, cig yemez de elleyebilir aman dikkat
Cenk uykulu olcakmis!
Arkadaslar kalabalik ve eglenceli bir organizasyon olacaga benzer... Size iyi eglenceler...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
cenk? explorer'a cevap vermiyosun??
Kobayashi, gecmis olsun engin söyledi kivi yemeni tafsiye ederim, akciğerler icin birebirdir dikkat et kendine
Peril,
bi sakıncası yoksa ben bi arkadaşımı da getirebilir miyim????
tabiki bak ben 4 arkadaşımı getiriyorum..
sayı önemli değil gelmek isteyen herkese kapımız açıktır
Kobayashi, kardeşşşş dün havelkada üşüttün sen dikkat et kendine daha akşamı var bu işin...
I'm the invisible man,
Incredible how i can....
Yahu millet ben Kartal'ı bilmiyorum. Gidilecek yeri hiç bilmiyorum. Bir toplanma yeri felan yok mu? Nassı ulaşacağız bowlingo merkezine. Kimse sallamıyor yazdığımı biriniz bir tenezzül ediniz de bir el cevap yazınız. Görünmez adammıyımn yaaa nedir. Yazdığımı sadece ben mi görüyorum
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Biscuit, Hayırlı iftarlar şimdiden Allah hepinizinkini kabul etsin
Altuğ'cum, canım, bitanem, ben seni ellemem ve çiğ olarak yemem merak etme. İlla yiyecek olsam pişiririm merak etme. Ellemiyeceğime de emin olabilirsin. Sonra mazallah kuş gribin bana geçer falan
Aleste aleste, gelmiyosun yani
gaffar, Sahil yolundan kartal civarlarına gel orada ararsın beni falan, cok basit bir yer merak etme bulamamana imkan yok..
Peril, 19.30 bak ha.. Bekletme beni McDonalds'ın orda.. Bunu der sonra ben seni bekletirmişim mesela
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
gaffar, buluşma yeri yok tek buluşma yeri kartal tansaş sen nerde oturuyorsun söle yardımcı olalım kardeşim...
Cuseppe, bekleriz senide yengecim başımızın üstünde yerin var biliyorsun yani...
gaffar dostum..
sahil yolunu biliyorsundur herhalde. Zaten bilmiyorsan gelme
Neyse sahil yoluna cik abi. Pendik istikametine dogru devam. Maltepeyi dragosu flm gec kartala devam. Sola dogru baka baka git. Zaten goruceksin tansas, koctas, yan yana oralarda bu ikisinden baska bina yok zaten. Gormemen imkansiz..
Hadi sana kolay gelsin...
arkadaslar
ben miyayı salı pazarından alıcam gelırken bısyler atıstırcaz (iftar vaktı olabılır)
ordan gecıcez (bowling) ^e kadıkoy ye yakın arkadaslar var sa bulusalım salı pazarında ,=)
Hayvanları katletmeli kadınlara giydirmeli bayramlarda seyranlarda eşe dosta yedirmeli
CENK VALLA BENDE BİŞİLER YEMEK İSTİYORUM YAA,İFTARA YOLDA OLUCAM
HELE Bİ BEKLET BAK BEN NE YAPIYORUM SENİİİ
şakamaka peril rekor kıracak. saydım 40 ı geçmiş yaw! eğlence zamanııııııııııııııııııııııııııııııı
Ben ümraniye'den geleceğim. Anladığım kadarıyla sahil yolunun üzerinde bu meret. Buluruz heralde . Umarım. İnşallah..
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
bulursun gaffar çok kolay.. sahili takip et pendik yönünde...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)