herşey tamamdır.siz bana güvenin
(çarşamba günü rez. işinş hallettim)
herşey tamamdır.siz bana güvenin
(çarşamba günü rez. işinş hallettim)
Herkeze günaydın bu gün gerçekten çok güzel hava Biscuit, abi hayırlısı olsun üzüldüm İnşallah daha iyilerini alırsın yasin abi racinglere bineriz abi bir dahaki kısmetse
cenkmenderes, kardeşim günaydın yaa bu arkadaşla beni bi tanıştırsana sevap yanii güzel gözleri var...
ya arkadaşlar havaya bakın bugün akşam olur mu ne sıkıcı başladık ya.. işler acayip yoğun... unutmadan (bowling)
Morpheus, yardıma geliyimmi ben yatıyorum işler az bugün (agzımı açtımya şimdi iş çıkar )
valla ya ne guzel ava bız komputer basında calısıcak olmaz olsun bole meslek =)
ıkıncı bı tophane faciası olmasın altuğ kardeş hemen ayarladı oturma grubunu ama
peril gittin konustun dımı mekan la =)
Hayvanları katletmeli kadınlara giydirmeli bayramlarda seyranlarda eşe dosta yedirmeli
herkeze günaydın,
arkadaşlar ne yazıkkı kötü bir şekilde gırıbe yakalandım 2 gündür toparlamaya çalışıyorum ama nafile
bu akşam sizinle beraber olmayı gerçekten çok isterdim ama hayırlısı. olmadı size bol eğlenceler...
haftaya motogp de inşallah görüşmek üzere.. herkese sevgiler
ok DERYA ,geçmiş olsun..Zorlama kendini lütfen.herşeyin başı sağlık..
Arkadaşlar formu dikkatle okursanız ,sayfanın ilk başlarından beri rezervasyon işinin tamma olduğunu göreceksiniz..
okdir herşey.
vay bitik kuzen ne oldu yaw geçmiş olsun... off offf hiç çalışasım yok... arkadaşlar ben işimi değiştirmek istiyorum... Sizce ne olabilir... Motor ve uykulu bir iş olabilir.. (bowling)
baron985, kardeşim topiği takip etmiyormusun yaww iftarda bize gelecek hasan engin zpoint falan herkese kapımız açık yaw buyur gel yani...
Biscuit, siz derken siz nerdesiniz ? senin okula falan mi?
baron985, benim evde be kardeşim alla alla çengelköyde yani
baron985, noksanmısın olm sen adam diyoki sana iftara gel amma soruşturuyorsun yaa atlarım şimdi sana burdann
RUZGARSEVDALISI, ulan nereye nasil gelcez diyoruz bizde.
Biscuit, abicim sagolasin da ben iftara yetisemem muhtemelen. bizim servisler 18:10 gibi cikiyor. trafikte cok kotu oluyor. anca 19:00 gibi eve variyorum. orucumuzuda serviste kumanyamizla aciyoz. hem senin evde ters yonde. baska zaman baska vesilelerle calariz artik kapini
baron985, kumanyada neler var barış
RUZGARSEVDALISI, oglak cevirme yinmi
ehehe çalışıyonuzmu yaa??? bende bugün işi ektim tesadüf havaya bak)
gidip sahilde biyerde kahvaltı ediim birazda çimenlere uzaniim baari
bide ciğerlerim patlıycakmış gibi öksürmesem tam olcak :(
yaw dün saat 16:00 sularında pat diye hasta oldum?yok bööle bişey.o saate kadar halsizlik bile yoktu valla.tavuskuşu gribi falan olmasın?? Derya?? ne diyosun hacı?
akşam gelcem ama ben büyük ihtimal.durumum dahada ağırlaşmazsa.
oooff ciğerlerim acıyoooo.....
baron985, çilingozda yediniz saol ben almıyım eheheh
Altuğ, geçmiş olsun hacI.. Kuş gribi olduysan gelme lütfen, sonra bize de bulaştırırsın falan
Ben dün gece cok geç yattım yaw.. Uykulu olacağım biraz akşam vaktinde.. Açılırım işallah
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Kobayashi, Altuğ geçmiş olsun dostumm
Kobayashi, gecmis olsun, sen cok yasamazsin artik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)