14 EKİM BOWLİNG'E GİTTİK!:)
Reklamlar
-
Morpheus adlı üyeden alıntı
Biscuit adlı üyeden alıntı
RUZGARSEVDALISI, eyvallah kardeşimm yolla... yapalım plan olmadı bize gelin yawww ederiz allah ne verdi ise sonrada gideriz hepberaber bowling e bi düşünün olur bu iş bence başka gelmek isteyen arkadaşlara kapımız açıktır alınmasın kimseler yazalımda =)
Allaaahhh yasin abi.. ben topik açıyorum
17:00 de biscuitlerde iftar var diye
zeynep yenge ne der bilemem ama
he bu arada perrilll bak kocaman yazıyorum BOWLİNGGGG
kardeşim buyurun başımızın üstünde yeriniz var allah ne verdi ise yerizz yemekle korkutacaksınız beni hiç korkmam menüyü söylüyorum : bol kuru bol pilav.
bu arada kınalı kuzum olan motorum akşam üstü itibari ile satılmıştır bowling e mecbur araba ile gelecem diğer gezilerede artçı yapçak bişey yok...
Reklamlar
-
Biscuit, üzüldüm hacI ya..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
cenkmenderes, kardeşim saol ama bende çok üzüldüm inanki yıkılmış durumdayım verirken ellerim titredi anahtarı ama inşallah en kısa sürede dönecem geri bi süre artçı modunda yada 4 teker modunda takılacam kardeşlerimi bırakmak istemiyorum hepinizi çok seviyorum
-
HAYIRLISI NE İSE O OLSUN..
BEKLİYORUZ MUTLAKA...
-
-
Biscuit, abi hayırlı olsun. şimdi benide üzdün yaw anahtarı verirken diyince. ben nasıl vericem anahtarımı başkasının ellerine yaw istersen ben alırım seni arkama. gel bizim buraya. arabaı da burda bırakırsın. alırım seni arkama
-
Hayırlı olsun biscuit kardeş.. Umarım bir an önce fazer ile görürüz seni...
-
baron985, kardeşim saol bi müddet artçı olacam artık yapacak bişey yok bu arada hakkaten anahtarı verirken gerçekten elim titredi ya ahım şahım bi motor değil ama demekki bağlanıyor insan kuzusuna ama dönüşüm muhteşem olacak allah kısmet ederse...
Morpheus, kardeşim inşallah herkes için hayırlısı
-
geç kalmadıysak colakoglu ve yavuk2004'ü de listeye eklermisiniz dicektim listeye bi baktım bizim isimler zaten yazılmış.
demirbaş mıyız biz?
neyse saol peril.
gelemeseydik kim bilir neler derdiniz , Allah'tan gelebiliyoruz.
-
Biscuit, gelebilirsin gerçekten. alabilirim arkama. artık ehliyetim de var . baya zor aldım ama sonunda elimde. bahsız bedevi hesabı olabilecek herşey oldu. normal maliyetin iki katına mal oldu bana :(
-
baron985, kesin torpilli ehliyettir o abicimm hayırlı olsun kanka yarın zeynepde gelecek araba ile gelcez ilerki gezilerde takılacam arkana kafanı yorma
-
Biscuit, ok. abi tanıdıklar sayesinde iki katına mal oldu zaten. onlar olmasaydı nolurdu kim bilir. insan bu kadar şanssız olurki kartı kaplama yaparken kart yandı, az daha üçüncü defa kart parası vercektik. insan bahtsız bedevi olunca herşey oluyomuş gerçekten
-
-
zpoint, buyurun gelin ablacımm hazırlıklıyız 4-14 fark etmezzzz
baron sen gelmiyormusun kardeşim yawww
-
Biscuit, nasıl, nereye, ne zaman ben kaçırdım galiba olayı
-
Herkese guten morgen arkadaşlar... Evet buluşma günü geldi çattı.. Hava fena değil gibi.. Peroş, seni 19.30'da alıyorum ablacım ok ?
-
cillop gibi hava var dısarda =)
aksama gorusuruz ey ahaliiiiiii
Hayvanları katletmeli kadınlara giydirmeli bayramlarda seyranlarda eşe dosta yedirmeli
-
nmic, evet disardaki hava cillop ama biz burda kapandik bilgisayarin basina calismak zorundayiz. bunu hatirlatman sartmiydi
-
-
Peril, gideceğimiz yerle gidip görüşme falan yaptın mı hiç, sığabilecek ve yer bulabileceğiz dimi orada, yoksa biz gidip mi konuşacağız.. Sanki ikincisiymiş gibi geliyor bana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler