RUZGARSEVDALISI, kardeşim o zaman yarın bowlingde labutların hiç şansı yok hehehe iftarı ne yapıyoruz bu arada???
RUZGARSEVDALISI, kardeşim o zaman yarın bowlingde labutların hiç şansı yok hehehe iftarı ne yapıyoruz bu arada???
Ön buluşma yeri var mı? Kozyatağı carrefour gibi mesela...
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Biscuit, bilmiyorumki abi yarın ben zpointide alıcam oda gelicek biz muhtemelen orda yapıcaz iftarı siz ayarladıysanız birlikte yapalım kaç kişi olduk
umarım biz o trafikte yetişiriz iftara yasin abi ben sana tel veriyim özelden
Bowlinnnnnnnnnnnnnnggggggggggggg....... Arkadaşlar Peril kızacak bakın.. Bowling diyin arada yaw.. BOWLING BOWLINNNNGGGG
Bowling ! bowlinG !
Bowling ! bowlinG !
Bowling ! bowlinG !
Bowling ! bowlinG !
Bowling ! bowlinG !
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
RUZGARSEVDALISI, eyvallah kardeşimm yolla... yapalım plan olmadı bize gelin yawww ederiz allah ne verdi ise sonrada gideriz hepberaber bowling e bi düşünün olur bu iş bence başka gelmek isteyen arkadaşlara kapımız açıktır alınmasın kimseler yazalımda =)
Biscuit, saol abi gelirken ben pideleri getiririm sıcak sıcak
RUZGARSEVDALISI, kardeşim kendin gel yeter yaw pideler sana feda olsun hehehe bowwwwwwwlingggggggggggg
Peril şunların kafasına (Bowling)bir taş at da uyansınlar. Bakın arkadaşlar, (Bowling)Peril asabi bir kızdır. Bowling başlığında başka şey (Bowling)konuşan insanlara çok kızar. Sonra bowling salonunda topu kafanıza (Bowling)yuvarlamasın. Söylemedi demeyin. (Bowling)
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
arkadaşlar aşağıdaki linkteki hava tahminlerinden ve cuma zaten buluşulacağı 2 gün üst üste katılımın az olacağını düşündüğüm için cumartesi günü DVD izleme ve sahil buluşması için başlık açmıyorum...
bilginize...
http://www.meteor.gov.tr/2005/tahmin/3gunhavaharita.htm
http://weather.yahoo.com/forecast/TUXX0014_f.html
Kobayashi, haklısın altuğ bencede +1
Kobayashi, o zaman biz gene pazar günü havelka da buluşalım
RUZGARSEVDALISI, ChatnoiR, kardeşlerim biz burada napacaz yav bizi unuttunuz.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Arkadaşlar pazar günü yardım toplantısı var.. oraya gelen yokmu?
tabi buluşalım...tavla atar geyik yaparız.kesin buluşçaksak burayada yazarız gelmek isteyen gelir.
hasan eyvallah.zorlamanın lüzumu yok dimi uygun zamanda yaparız...
herkes burayı kontrol ettiği için buraya yazdım...
(bowling)
Arvasi3, abi biz sana dvd yi yollayalım haftasonu hava ne olur bilinmez
Allaaahhh yasin abi.. ben topik açıyorum 17:00 de biscuitlerde iftar var diye zeynep yenge ne der bilemem ama he bu arada perrilll bak kocaman yazıyorum BOWLİNGGGGBiscuit adlı üyeden alıntı
[quote="kaldera"]buluşma yeri yani bowling salonu benim evime 500 metre kadar.quote]
benim evimde yakinlarda.galiba komsuyuz kaldera..
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
baris keske ehliyetini alan polise kaseletseydin fotokopiiyi ben oyle yaptirmistim.üzerine birde not yazmistibaron985 adlı üyeden alıntı
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
Herkese selam...
Öncelikle bu güzel davet için teşekkürler Peril. Hernekadar kimseyi tanımasamda arkadaşımıda alıp motorlarımızın siftahını bu programla yapmayı çok isterdim ancak biraz geç oldu açıkçası
Ama artık motorumda olduğuna göre buradaki programları daha sık takip ediyor olacağım. Umarım yakında tanışma fırsatı bulabilirim herkesle.
Yarın akşam herkese iyi eğlenceler..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)