Bu arada 14 Ekimde sizlerle olmak isterdim fakat sanırım İstanbul dışında olacağım için başka bir gezide birlikte olmak dileğiyle.......
Bu arada 14 Ekimde sizlerle olmak isterdim fakat sanırım İstanbul dışında olacağım için başka bir gezide birlikte olmak dileğiyle.......
Bayadir bakmamistim siteye (3-4 saat kadar ) ( bowling ) Walla yeni bi rekora kosuyo sayfa ( bowling ) bu bowling olayina koptum ( bowling ). Bakalim hava iyi olur insallah ( bowling ) guzel bir bowling oynariz ( bowling ) maksat bowling olsun ( bowling ) artik yeter bencede ( bowling ) yazi olsun diyede yazilmaski ( bowling )
cenk seninle telefonlaşıcazzzzzzz..en geç yarın haber vericem..
mertmertmert,
biraz önce iki teşhiste bulundum paylaşmak isterim
5 eylülden beri foruma ortalama hergün 22 mesaj atıyorsun ve şuan baktığımda gönderilen son 10 mesajın 5 i sana ait )
nediyosun bu duruma?
abi otomatiğe bağlamış
bot mübarek
adını bile nickine 3 kere yazdığına göre normal diyorum ben
ALPAY
Kobayashi, ilişme varsın yapsın adam çenesi düşük bi arkadaşımız demekki
yook ben ilişmem herkes kafasına göre.
ama bütün bu gazıyla tophane buluşmasına 2 gün içinde tam 53 mesaj attı ve bu mesajlar oleey süper olcak şöyle yapçaz böyle yapçaz ben gidip yer ayırıcam şeklindeydi.bizde güvenip saat 9 da gittik ve yerinde yeller esiyordu.30 kişi nereye oturucaz diye kala kaldık.neyse işimizi hallettik ama evimize döndüğümüzde yaa keşke katılabilseydim dışında bişey göremedik...
gelmiyeceğini söylediklerini yapmayacağını söyleseydi orda g.t gibi dikilip oturcak yer ayarlaması için garsonların peşinde koşmazdık bişeyler ayarlardık falan...
ben bütün bunlardan sonra "nedir olayın?" deme ihtiyacı duyuyorum açıkçası...
hepsini geçtim bu olaydan sonrada mahçubiyetle hızı hiç kesilmedi haala durum aynı...
arkadaşlar BOWLİNGGGGGGGGGGG diyorummmmmmm
HAYDİ MİLLETT ,CUMA OLSUN BİZİM OLSUNNNN
arkadaşlar ben bu akşam veya yarın seyahate çıkıyorum. bayrama kadar arap ülkelerini dolaşmam lazım.herkeze iyi ramazanlar, iyi eğlenceler.artık ehliyet sınavı için
bir iki günlüğüne diyarbakır veya antepten geri gelecem uçakla.ayın yirmisine kadar anca giderim zaten .imreniyorum valla size kendinizle ilgili program yapmanız ne güzel .ben asla böyle bir şey yapamıyorum
mete_han, cığım senin motorunun terkisini seveyim.ülen benide baştan çıkarıyorsun.bende gelmek isterim ama daha plak çıkmadı problem olurmu acaba.hem gelsem gece dönemem kalacak yer yok.acaba neetsemki
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Peril, ciğim bu kaldera, abimiz varya tanıdığımdan beri hep kolpa yapıyor valla.geleceğinden değilde işte iş olsundiye arap ülkelerine gitmem lazım diyor.yemezler babam yemezler.sen onu külahıma anlat bütün yaz motor alacam diye foruma yazdı çizdi.motor geldi dedi ha plaka dedi falan dedi feşman dedi.gene hiç bir buluşmaya gelmedi.kaldera, abi incilerinmi dökülür bir buluşmaya gelseydin.hem gelmiyorsun hemde yazıp çiziyorsun.yapma allah aşkına.uyuz oldum valla.
abi ne işin var buralarda...adapazarından istanbula gelmek işmi koca göbüş...abi biz motorcu tayfasına rahat batar..canım abim evinde otur paşa gibi...bowlıing ata sporu falanda değil...gavur icadı...delikanlı topda delik olmaz abi...bizim kültürümüze ters bir spor...bize ters yani...ama ambiansda olmalıyım kesinlikle...ben şahsen golf ve badmıngton olayına bayılırım...esas ata sporu bunlar abi...(ulan amma salladım)...abi burada bizde teyzem... teyzeoğlum ve eşi tayfası misafir olarak bulunmakta...yoksa başımın üstünde yerin var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arvasi3 dostum neden böyle yapıyorsun.buluşma yeri yani bowling salonu benim evime 500 metre kadar.sence neden gelemiyorum dersin.ben otomotiv sektöründe çalışıyorum.ermenistan gürcistan.azerbeycan suriye ırak mısır bu ülkelerde müşterilerim var benim.artı ege akdeniz ide periyodik olarak gezerim. zaman benim için kolay bulunur değil arkadaşım.eğer yazılarımdan sıkıntı yaşıyorsanız yazmam bir daha olur biter. motor aldım binemiyorum yaklaşık 500 ytl masraf ettim garaj yaptım.duruyo.benim için kolaymı sanıyosun her şeyden uzak kalmak ..
kaldera, abi kızma neden kızıyorsun.yazılarından rahatsız olmuyorum bilakis seni çok sempatik bulduğum için gaza gelipte acaba bir tanışma fırsatı olurmu diye be güzel abicim.hiç rahatsız olunurmu.iy ama sende şimdiye kadar o kadar yakın yerden bi gelmedin abicim ya.neyse yeni sezonda söz ver bak toplantılara hiç olmazsa yakın olan birine tamammı abicim.kusra bakma özür dilerim.
mete_han, napalım bende sultanahmet parkında kalırım bi gece
vallahi eve yeni geldim okulda bağlantı yoktu üzüldüm bakamadım diye bu arada (bowling)
Peril beni yazmamışsın çok kırıldım
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
aluuuuuooooowwwww
noldu yaw bı gaz uc gunde 30 sayfa gerısı gelmedı yasıyormusunuz mıllet =)
uyanın ya canım sıkıldı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)