Biscuit, mezara kadar değil pazara kadar asyacıyım yaza benim asyaya kardeş gelebilir krosundan veya endurosundan (maalesef başka bir marka tabii ki) yaz ola hayrola
haa unutmadan: bowling
Biscuit, mezara kadar değil pazara kadar asyacıyım yaza benim asyaya kardeş gelebilir krosundan veya endurosundan (maalesef başka bir marka tabii ki) yaz ola hayrola
haa unutmadan: bowling
ChatnoiR, hayırlısı olsun kardeşim (bowling) şiştikçe şişiyor topic (bowling) benimde son kararım az önce aldığım STAR WARS EPİSODE 3 sith in intikamını gidim seyredim 11 gibi bakarım neler olmuş bitmiş(bowling) görüşmek dileği ile ...
e bowlink ortamları farklı tabi şimdi biraz
Yahoo forecast'e göre yarIn parcalı bulutlu (bowling), cuma günü ise hava açık görünüyor. Sanırım bu sefer ıslanmayacağız (bowling).
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Zabah Zabah bu ne yaa amma ağır çekmiş topik yatıyoruz kalkıyoz bowling hatta cümle aralarında da bowling tamam yeter bu bowling doyduk
Biscuit,abi ben bowlingten çok iftarda ne yiycez diye düşünüyorum cuma günü malüm aç ayı oynamaz
yaa ben size ne diim.
tutmuş benim parantez içi bowling muhabbeti (bowling) kahkahayla güldüm valla sabah sabah ( bowling ) hani göl maya tutmazdı ( bowling ) tutmuş işte ( bowling )
bu işe ( bowling ) fazla kaptırmışınız yaw kendinizi ( bowling ) şişe dikip çalışmalar falan ( bowling )
herkese iyi günler ( bowling )
Cuma günü hava açık olacak inşallah Peril, (bowling) katılım iyi olur gibi geliyor bana. Sen kaç gibi gitmeyi düşünüyosun ? Ben de ona göre ayarliyim kendimi
Arkadaşlar Zpointte geliyor cuma gününe onuda ekleyin....
vay dostum naber...dostum tophane gezisinde aragazı aldım senden...abi oo ortamı gördükten sonra bu risk alınmazmı...o kadar da ağladım bittim diye ama...allah sonumu hayır etsin baba...bowlınge gelme ihtimalim büyük...ama NİYE KARTAL ABİLER ABLALAR YAV...VALLA UZAK GİBİ...TAMAM MOTOR ALTIMIZDA AMA...BİRAZ DAHA KADIKÖY TARAFLARINA GELSEK...HADİ PERİL...BİR ORTA YERDE OLSUN...BU SAATTEN SONRA BENİM FİKİR BİRAZ HİKAYE AMA ŞANSIMI DENEYEYİM....dejavuVXR adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ohhh
gidin bakalım , gezin tozun eğlenin........
ohhhhhh
malesef bu saatten sonra yeri değiştirmemimz mümkün değil.planlar rez. falan tamamdır çünkü..
bu seferllik hoşgörün,bi daha olursa avrupa yakası yaparız
teşekkürler peril.......
ama "olursa" nasıl söz ööle ? illaki olur
mete_han, hayırlı olsun baba valla sevindim
günaydın bu arada sayın millet
Alo Peril, kime diyom alooooooooooo. Bişi sorduk yaw..
mertmertmert, sen rahat ol dostum bidahaki büyük ihtimalle avrupa yakasında olur
yoksa kazan kaldırırız vallaha
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
mete dostum demek motoru degistirdin..
zengin adamsin nede olsa..
hayirli olsun.artik seninde altinda motor görecgiz yani(bowling)
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
Peril, hala okuyormusun bilmiyorum , okuyosan kapıyı 3 kere tıklat
Bende geliyorum benide eklersin.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Arkadaşlar bende bugün kayıt oldum bu siteye. Önce inceledim ve baktımki burda herkez samimi ve güzel dostluklar oluşmuş hiç düşünmeden kayıt oldum umarım güzel dostlukların devamını hiç birzaman kaybetmeyiz.......Tüm arkadaşlara SEVGİLERİMİ gönderiyorum. Umarım en kısa zamanda tanışırız....
aramıza hoşgeldin rox34 bowlinge bekleriz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)