Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

14 EKİM BOWLİNG'E GİTTİK!:)

Motovento
    REKLAM ALANI
    Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ok arkadaşlar hepinii bekliyoruzzzz.
    çok güzel olacak çoooooooookkkk
    hatta gruplar arası çekişme olacak..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

baron985, bakalım hocam 2 /3 gün daha gitmesin çekiyorum ilanı hayırlısı diyelim bowling heheh

PERİL bide gruplar diyorsun kimdir bu gruplar bu grupları nasıl belirlicezz kura ilemi yoksa herkez sevdiği benzini ay kişiyi alsın mı olacak????

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    dostlar ben 27 yıl yaşadım ve hiç bowling oynamadım bu biiirrrrrr.....

baronu ben hep mehmet diye biliyordum dün akşamki konuşmamda barış olduğunu öğrendim bu ikiiii......

choppercım seninle herşeye varım ben....aşkım benim...ha gayret...bu üçççç....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar bir bölmede 30 kişi oynayamıcamız için her bölmede 5 kişi oynayacak şekilde ayrılacağız.Yani bir nevi şans kime ne , kim düşerse
    o yüzden bunu orada kararlaştıracağız..İsimleri yazdırırken artık gruplar belli olur..

Motosikleti
    Gilera Runner VXR 200 / Gilera Nexus 500ie
    ooooooooooooooooooooooooo mete_han, baba sen motor mu alıyon?!?!?!
    :D süpersin yaaaa valla çok sevindim gel gel gel

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Hakan bekliyorum kardeşim(bowling), süper eğleneceğimize eminim. Dvd mvd, oooh be.. (bowling) Bu arada Altuğ(bowling) inşallah organizasyonu halleder(bowling) de guzel bir film zevki yaparız(bowling) zaten motordan sonraki en büyük (bowling) tutkularımdan birisidir film izlemek.(bowling) ah eski günler ah(bowling) çalışmadan önce her gün 2-3 film (bowling) izlerdim en azından.. Neyse ben yorgunum (bowling) biraz kestiriyim inceden (bowling)
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

mete_han, valla abi hiç mehmet gibide göstermedim bu güne kadar ama abi acemi şansı diye bişi vfardır bunuda unutmayalım

Biscuit, abi hemen ilan çekilirmi. dursun. sana bir zararı yok. elbet bulunur alıcısı

Peril, ana! turnuvamı yapıcaz bea

baron985, yaw hayır vazgeçecem yaza doğru değerinde satacam o yüzden çekecem yani pardon (bowling) demeyi unuttum (bowling) sonra peril kardeş bizi periler vallahi (bowling )

Biscuit, abi (bowling) dursun ilanın alan çıkar verirsin. illa yaza kadar beklicen diye bişi yok ki (bowling). bunlar kısmet nasip işi(bowling). saygılar peril abla(bowling)

baron985, bakalım yaza kışa artık nasip kime... abicim bu bowling işi baya tuttu (bowling) vallahi hala gülüyorum (bowling) peril sen çok yaşa emi (bowling)

anaaa başlık almış yürümüş (bowling) 5er kişilik gruplara bölününce her kes aynı anda oynaya bilecekmi (bowling) satma biscuit o fiyata (bowling) bende dvd isterem (bowling) hava durumunu en iyi yahoo biliyor (bowling)

Motosikleti
    bu bowling salonunda (bowling) doğumgünü muhabbeti falan da yapıyolar mı? eğer yapıyolarsa (bowling) birimizin doğumgünü falan deriz (bowling), ışıklı fingirdek bi ortam falan yaratabilirler(bowling) profiloda yapıyolar...makara olur birazcık (bowling)
    hatta belki hakkaten de birimizin doğumgünü falandır (bowling) kontrol ettiniz di mi kimliklerinizden ? hakikaten eğleniriz o zaman (bowling), hatta salondan çıkar hala eğleniriz. belki de salondan değildir

Cuseppe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dejavuVXR, pasta olursa canim benim icinde ye

ChatnoiR, kardeşim senin için gider gibi (bowling) vallahi benden çok üzüldün bu işe (bowling) gerçek bir asyacı olduğunu kanıtladın (bowling)
    dejavuVXR, abi deliye hergün doğum günü (bowling) yaparız bişeyler (bowling) evde pet şişeleri diktim antrenman yapıyorum (bowling) kiimseeee beniii tutamazzzzzz 200 puan heheh

Biscuit, dejavu falsolu atmayi biliyor beni hep yeniyor

Motosikleti
    hehehehe valla ben de boş parfüm şişelerine şut çekiyom koridorda(bowling)
    aşkım benim pastanın içinden aysel gürel (bowling) çıkabilirmiş aldığım bi habere göre onu napcaz ? (bowlingggggggggggggg)

dejavuVXR,

Cuseppe, yenge vallahi ben falso also bilmem salsa bilirim (bowling) GÜÇ OF THE İMAN ile atar dağıtırım ortalığı (BOWLİNG)

Biscuit, hahahha dağıt o zaman belki rakip olmassınız

Benim icinde oynayin resimlerini cekin bolca

REKLAM ALANI
16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler