cenkmenderes, valla sabah hep dogru tahminlerede bulunan bir adamin tahminine gore pazara kadar hergun 1-2 derece dusecekmis. sonra yukselicekmis. yani hafta sonu soguk olucak ama yagisi bilmiyorum.
cenkmenderes, valla sabah hep dogru tahminlerede bulunan bir adamin tahminine gore pazara kadar hergun 1-2 derece dusecekmis. sonra yukselicekmis. yani hafta sonu soguk olucak ama yagisi bilmiyorum.
ayıptır sorması ama hadi bowling yer zaman belli "it's dvd party time" nerde olucak
bi nacizan-e fikri olan varmı ?
herkeş tutturmus gidio bowling die ertesi gunde dvd party dionuz
"Where is the dvd party" ...Çalıntı.....
"Where is the acid party" ... ASlı...
nmic, what?
Hasan senide göreyim özledim len cenk falan olmadı gaza gelip kafaları cekeriz
diomki dvd yı nerde ızlıcez herkes bowling e asıldı dvd nın bası bos kaldı yalan olcuak dıyorum
Arkadaşlar, yağmur olmasın diye adak mı adasak ne yapsak. Soğuk olması sorun deil, giyeriz montumuzu bişiy olmaz ama yağış kotu oluyor. Cok hafif yağsa veya yerler ıslak olsa da problem deil de, şakır şakır yağarsa cok pis oluyor. Riva dönüşünde tecrübe ettim ve bir daha etmek istemem. En azından gerekli donanım olmadan.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
chooperturk, Ramazan Dolayısıyla Kapalıyız... ama ramazandan sonra her yol paris
nmic, olsun yaa tadını çıkart bowling olayının dvdleri evde izliycekmişiz.
ooooooooooo yalan oldu işte...
ben hiç dividi film izlemedim
benım evimde dividi playerım yokkı
ne guzel sevınmıstım divid izlicem die =)
Hayvanları katletmeli kadınlara giydirmeli bayramlarda seyranlarda eşe dosta yedirmeli
Yok ben bowling için söylememiştim . Hani şu 8 Ekim başlığı vardıya sonradan düzeltmişsin onun için söylemiştim ama neyse. Bu arada geçmişi M.Ö. 5200 yıllarına uzanan (bazı kaynaklarda M.Ö. 3200 olarak geçiyor) bir oyuna asla "geçmişe yolculuk" gibi bir tabirde bulunmam . Çünkü o kadar geçmiş bizi aşar ...Peril adlı üyeden alıntı
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Altug topu taca atıo bence cenk haklı
nmic, kardeşim benim, dvd'yi o gün iftar yaptığımız 2nd'da izleriz diyoduk en son hatırladığım...Projeksiyon falan da varya o açıdan
ama oturma düzeni olarak nasıl olur bilemiyorum, heralde gidip düzenlemek lazım de mi
bende o yuzden debeleniom işte
hadi biz gheldık fılm ızlıcez dersek olmaz dimi?
Altuğ ortaya fikri attI sora elini eteğini çekti. Altuğ'un buluşma planı yalan oluştur arkadaşlar.
Arkadaşlar ben cumartesi Nigt of the dansı izlemeye Mydonas Showlanda gidiyorum DVD olayına gelemiycem zaten
RUZGARSEVDALISI, mydonas neresi Hasancım.. Şaka bir yana bu dvd işi yalan olma yolunda önemli yol katetti zaten..
olm niye sataşıyonuz yaa
şimdi perilin bowling başlıında DVD nin ne işivar.yalan oldu falan yazmışınız bide.
daha öncede söyledim planlanıp iptal olan şeylerden nefret ederim.
bi çarşamba perşembe olsun hava rengini biraz daha belli etsin...
dvd izlemek için büyük bi zamana ihtiyaç yokki.duruma göre perşembe falan açarım başlıı şartlar uygunsa Film listesinide yapıştırırım başlığa.seçeriz izleriz.
mekanlada anlaşmak problem değil zaten tıklım tıklım biyer değil ramazanda hiç olmaz.müşteri gelcek diye istediğimiz değişikliği yaparlar.
sorun yok yani.önümüzde bowling var o bi hallolsun.
ayrıca üst üste 2 gün kaçınız organizasyona katılcak.ümit,ben chatnoir dejavu scuba? 3-4 kişi daha belki.gerisi ee daha dün görüştükya diyecek falan filan...
bunları düşünmek lazım sonra mekancıyada buluşmaya gelenlerede g.t olan ben olurum dimi güzel kardeşlerim
cenkmenderes, abi sen dua etme sagnak olur valla, hem icelim hem dua edelim sonra yagmur yagmasin hayir sonra bizide yakacan
nmic, valla izleriz. ben biker boyz u da koydum listeme muhtemelen hafta sonuna biter ama altyazi sorunu var gibi . ben her turlu izlicem. elimde house of wax var son gunlerden onu bi ara izlicem. odam buyuk olsa evde duzenlicem bir saens ta 2-3 kisiden fazlasini almaz. butun ses sistemide oda da. yemek yediginiz yerle kim konustuysa tekrar konusursa boyle birsey mumkunmu diye en azindan elimizde net bisi olur. notebookla falan ayarlariz bisiler. olmadi f1 icin bulustugumuz kartaldaki yer var. mac saatleri disinda sorun cikmaz sanirim. yagmur yagsada arabalarla falan yapariz bisiler. hemen iptal demeyin yaw
olm kalabalık olmasak gelin bizde izleyelim dvd yi diycem ama bakın demiyorum gördüğünüz gibi demiycem de zaten
ALPAY
explorer, abi senin avatar niye O olmus. bisimi ima ediyosun bize
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)