Biscuit, bilmiyorum. teklifinize bagli. annemin yemeklerini birakmak icin guzel ve bir o kadarda beles seyler sunmaniz gerek
Biscuit, bilmiyorum. teklifinize bagli. annemin yemeklerini birakmak icin guzel ve bir o kadarda beles seyler sunmaniz gerek
cenkmenderes cumartesi dvd olayı icin ben seni cepten ararım... bu konuda birlikte hareket edebiliriz.. valla teklifleri degerlendiririm ucunda sürtmek varsa affetmem ;)
merhaba arkadaşlar daha yeni üyeyim ve bu yaza doğru motorsiklet almayı planlıyorum. abuk subuk sorularla kafanızı ütülememi kabul ediosanız bende geliorum
baron985, baron o zaman teklifimi sunuyorum madem annenin güsel yemekleri var eee ramazandayız iftar vermek de sevap demekki sizdeyiz abicimm en beleşinden
chooperturk, valla gelirsen sevinirim. Sen ramazanda piizlenir misin bilmem ama ctesi akşamı dönünce piiiz de yaparız. Hoş ben hep yapıyorum zaten
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Caesar, gel gel sana benim motoru gazlarim, olmadi yasininki
Biscuit, buyur gel abi . her zaman.nasolsa yakinsin bana. yanliz ben isten eve iftar saatini 5-10 dakka falan kacirarak geliyorum. beni bekliceniz yani hem yagmur yagarsa atlarim arkana valla, cikarmam motoru
belki arabayla da gelebilirm zaten yakın oturuorum oraya
cumartesi dvd kesin değil pazara alabiliriz iptal edebiliriz.hatta hava için iyi şeyler söylenmiyo bowlingede arabayla gidebiliriz.dur bakalım daha salı...
Kobayashi, yuh yani, daha planı yapmadan iptal için sinyaller çakIyosun.. yuh diyorum ve pes diyorum yani.. pazara alırsanız hayatta gelmem
baron985, kardeşim yağmur yağarsa arabayı alırızzz arkama değil yanıma oturursun sorun diill kardeşim araba senin...
cenkmenderes, çakı gibi askermiş kardeşim benim askerde piiz varmıydı hocamm...
cenkmenderes, Kıbrıs gazisi gördüm seni
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Biscuit, ayIp ediyosun. Bizim bir astsubay vardI.. Her nöbetçi olduğunda sabaha kadar içerdik, Bir de başçavuş vardı onla da iyiydik, akşam çıkar kışladan biraları çantaya doldurur gelirdim.. Bende piiz eksik olurmu abicim..
piiz olayına ramazan sonu girerim ama muhabbet de sana eslik ederim aslında benimde bu sıralar icmem lazım ama ramazan yüzünden kasıyorum kendimi razamasan sonunda bir kac gün ayık gezmiycem zaten
cenkmenderes, abicim her aninin icinde icmek mi var senin
arkadaşlar burası BOWLİNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG için ..
pls...diğer koyuyu diğer açılacak başlıkta tartışın.karışıyorrrrr
bi de askerlik için zor derlercenkmenderes adlı üyeden alıntı
baron985, aşağı yukarı evet.. Ben içmeden eğlenemiyorum napiyim. Hakan sen gel ben seni kesin ayartIrIm. Bizim burda herkes alkoliktir, dayanamazsIn bak söliyim. Bir ortam kurarIz duramazsIn.. Ben senin günahlarını üzerime alırım, nasılsa benim cok iki tanede senden alsam bişiy olmaz
cenk olm ne alakası var sadece yalan olcak bi organizasyon yapmayalım istiyorum.hava rengini belli etsin yaparız bişiiler...
Umarım iyi olur hava yaw.. Bowlingden sora bi de dvd patlatırsak cok neşeli olur.. Hava tahminlerine baktım, yagacak diyen var yagmayacak diyen var.. Beklicez demekki..
cenkmenderes, boyundan büyük silahlarla ne işin var cenk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)