yaw bu yunanistani sonra onun icin acilan bir konuda konusalim. konu daha fazla karismasin. erhan biraz bilgi toplasin acar bir konu. motorlarin cikisi falan bizim ehliyetlerin orda gecmesi icin bisiler falan falan iste.....
yaw bu yunanistani sonra onun icin acilan bir konuda konusalim. konu daha fazla karismasin. erhan biraz bilgi toplasin acar bir konu. motorlarin cikisi falan bizim ehliyetlerin orda gecmesi icin bisiler falan falan iste.....
mete nerelerdes1n kocum sensiz olurmu hadi at ile gel.
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
RUZGARSEVDALISI, insallah degistiririz. sonra basar gider arkamiza bile bakmayiz
hele bi bowlinge gelinde yunanistana gidersiniz barış şimdiden su koyvermeye başladı çilingoz fatihi barış, kıvırma gel bowlinge
mülakat yahu..cahillik değil,her zaman doğru yazmak zorunda değil,yazmak zorunda hisset kendini yeter yz ne olursan ol yazzz
biz ki öyle yağmurlu havada rivaya doğru gitmişiz,kartallarımızı aşamıca dimi ama
yok ben her turlu gelirim. en olmadi atlarim arabaya gelirim iki dakkada. cok yagmur olursa aksam saatlerinde ben oyle yaparim. yagmurda gitmekten degilde bir daha motoru temizlemek cok zor. tam satis arifesinde pis pis gostermekte olmaz simdi
aralıksız 3 saatimi (temizlik) motor başında harcadığımı bilirim. hey gidi günler hey...
bu arada motoru ehliyetsiz kullaniyoduk sadece simdide arabayida kullaniyorum. sabah verdim ehliyeti degistirmek icin. kultulucam artik ehliyetsizlik derdinden. ehliyetin fotokopisi yanimda. polis durdursa sorun olurmu acaba
olur diyip seni telaşa sokmak istmem ama olur.
Yunanistan gezisine beni unutmayın ) kambersiz dügün olmaz.. cuma olayına gelemicem arkadaslar bir kac saatlik bulusmalara bursadan gelmek zor çok öptüm iyi eglenceler.
ok adını yazıyorum ama belli değil şeklinde...
bekiyoruzzz
Costantine, yani gelmek istiyosun ama yoksun
abicim bu ne gaz yaaa direk yunanistan olyına girişilmiş iii tamam güselde hele şu bowling olayını bi atlatalım yunanistan olur elbett bu arada zaman günler aylar olursa bende gelirim yunanistanı fetih etmeye
Mustafa ancaya kılıbık diyodum abi
Constantine onu aratmıyo masallah
Costantine, tirmala beni kasi beni
baron985, bak kardeşim dejavu,rüzgarsevdalısı ben sen gel iftar yapalım bowlingden önce hocamm katılan arkadaşlarda olur illaki
chooperturk, dostum bowlinge bekliyoruz bak seni de. Olmadı dvd partimize gel. Gece dönemezsiniz evet. Ben bırakmam zaten merak etme. Ben seve seve misafir ederim. Hem benim ev sizin dönüş yolu üzerinde. Ertesi gün dönüşünüz de rahat olur. Bu teklifimi laf olsun diye yapmıyorum, ciddi şekilde gelin ve misafir ederim diyorum. Hadi üşenmece yok..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)