Colakoglu adlı üyeden alıntı
başlığın hem güncel olması için hem de tanımayı kolaylaştırmak için
Yaka Kartlarınızı (isim ve nickinizin yazdığı) Lütfen İhmal Etmeyiniz...
varmı özel bişey yoksa kafamıza göremi
yaka kartı takarsanız iyi olur. kimin kim olduğunu bilmiyorum. fotolarda da yazmasa ali'ye veli, veli'ye deli dicem.
Colakoglu,
kesinleştiremediğim için adımı yazdırmadım, ancak % 90 katılacağım.
Benim ev Suadiye cadde üstünde. Nereden geçeceksiniz, rota nedir ? Düzeni bozmadan nasıl katılırım ?
Not: yaka kartım olacak
ledo, en temizi buluşma noktasına gelmek bence, cadde üzerindeki hareket durumumuzu kesin bilemeyiz. Trafik, akış, yürüyüş vs. ne durumda olursa ona göre hareket edeceğiz..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
cenkmenderes,
sen beni görmüştün, 105 kg 1.88 m. Oruç tutuyorum da iftar saati 18:15, hareket 18:45. gerçi yakın ama kaçırırım diye çekiniyorum da...
ledo, buluşma yerine gelmeni engelleyecek bir durum yoksa buluşma yerine gelmen en güzeli. listenin yarın saat 4'te çıktısını alıp evden çıkacam. hareket saatini kaçıranı beklemem kusra bakmayın. kaçıran olursa da telaşlanmasın (telaş insanı yanlışa sürükler). direk şaşkınbakkala gelip dalsın motorcuların arasına
ledo, ben de oruçluyum ve anadoluhisarından gelecem ve geleceğim yer oraya uzak olduğu için iftarı oralarda açacam.
Güncel(Mesajı Flood Diye Silmeyin Lütfen)+Yaka Kartlarını İhmal Etmeyin Lütfen...
Oruçlu Olanlar İçin yazıyorum
iftar vakti ile hareket saati arasında 30 dk. var. Orucunuzu açıp buluşma noktasına gelmeniz bu süre zarfında biraz sıkıntılı gibi gözüküyor. Olur da hareket saatini kaçıran olursa telaşlanmasın (telaş insanı hataya sürükler). saat 19.00'da şaşkınbakkaldan tüm motosikletliler start alacaktır, o yüzden ilk mesaja tekrar toparlanma yerini yazdım, herkese duyurulur.
Bize buyursana, inan çok içten söylüyorum. Hem ev buluşma yerine yakın, hem de ben yalnız iftar yapmamış olurum. ( Hanım iyi aşçıdır, bkz: ledo = 105 kg )Colakoglu adlı üyeden alıntı
ledo, çok teşekkür ederim. orada bir arkadaşıma söz verdim bile.
bi dahaki sefere inşallah.
Olllley Derya gelioooo. Ben cekmezmiyim fotograflarıııı....
Çolakoğlu bu arada kaçırmışım yaka kartı olayı nedir abü..??
Zuhtupasa bu derya hangi derya?? male? female? neden foto cekiyosun, unlu birimi??
Arkadaslar alternatif teklif: Saat 18.15 te Cadde de bir yerde bulusup iftar yapip(hizli yenebilecek bir seyler) oyle gidebiliriz. Hatta Iskelenin ordaki durumculer de olur... Oturur yer kalkariz hemencik..
Neyse ben disarda yapicam iftari yoksa yetisemem varsa o dusuncede olan, yazsin gorusuruz....
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Bence bu Derya başka Derya.. ..
Ünlü olmasın walla daha bu kadar dikkat cekiciyken bide ünlü olursa hiç ulaşamayız walla..
Walla ben oruç tutamıom ama, bana uyar..malum foto cekicem..
S&S
zuhtupaşa hocam yani valla fotoculuk üstünede yok
sana aslında Foto Kral zuhtupaşa ünvanını vermek lazım
paparazileride geçtin abi
abi yanlız yağmurdan makinayı koruma çaresi düşün
makina ıslanmasın aman
Tamam ben soyle derim o zaman: saat 18.00 de Iskeleyi gecer gecmez yanyana iki durumcu vardir onlarin onunde... Artik bi gun corba icemicez ama napalim.. Haaa su da olur illa sicak yemek sicak yer derseniz: BEER var hemen iskelenin karsinda(Isiklar vaaar yaa onun kosesindeki yer) orda da yemekler fena deil, orda yenilip hemen kalkilabilir...
Zuhtupasa, ben de ustume alindim da ne bu dedim niye fotograflarim cekiliyo?? Yani hep paparaziler pesimde de burda da mi buldular oldum!
sii yuuu
bayramınız kutlu olsun.bugune yakışır bi gezi yapacaksınız.fotoları da koyarsınız bakalım
Su gecirmeeeez..merak etmeyiiin....
trenox, sen gelmiyormusun???
Arkadaslar o zaman -1...
Ben geziye katilamiyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)