Valla ben bu sabah Altug un yagmurlugunu aynısını aldım 80 Euro..Süper bi mal..Gelcez başka yolu yok...
Valla ben bu sabah Altug un yagmurlugunu aynısını aldım 80 Euro..Süper bi mal..Gelcez başka yolu yok...
Bu memleket,bu cumhuriyet ne zorluklarla kuruldu,bırakın yağmuru karı kışı,ne ekmek vardı ne çorap nede ev....Yokluk vardı...Yoksulluk vardı.
Ama birşey daha vardı..
Neydi biliyor musunuz?
İnanç,umut,hırs ve azim....
Herkes hakettiğini yaşar.
lütfen yaka kartlarını (isminizin ve nickiniz bulunduğu) ihmal etmeyelim.
Potenza kardesim senide bu inanç, umut, hırs ve azminle bayrağınla beklioruz..
yaa arkadaslar ben birkac sayfa okudum ama emin olamadim 29 ekim icin motorlarimizla saat kacta ve nerde bulusucaz bir daha yazar misiniz???
black-red, her şey ilk mesajda yazıyor. ilk mesajda eksikliğini düşündüğün bir şey varsa yaz, tamamlayalım.
Colakoglu, sanirim bir tek ilk sayfYA BAKMAMİSİM tesekkur ederim hemen bakiyorum
Ordayiz!
Deamon ben iki kere gelsem, bana iki fotograf verirmisin??
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
alestevardiya 2 kere nasıl gelcen bilmiyorum ama hallederiz....
(Hallederiz Kadir'e bayılıyorum ya...)
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
çoook gelmek isterdim ama benim motorum yok ama yine fener alayında orda olucam
0 Rh +
Colakoglu beni eklememisim kardesim,,
hic yakisiyo mu sana
oooooo 10 sayfa olmus benim haberim yeni oluyo trıgger olmasa yandık saat iftara cok yakın arkadaşlar ama takılcaz artık ne mutlu türküm diyene
ekleyin beni motor bakımdan cıkar insallah
Big Black SHARK
:cat:
34 FB 5731
Her türlü hava ve yol koşulunda ordayız.. Ölmek var dönmek yok
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
her şey iyide geçişten sonra nerde toplanacağız bi karar versek çünkü mutlka kopmalar olacak bunu bi aydınlatın çolakoğlu
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
ekle diyeni ekliyorum conqueror
ekledim seni de
NOT: Yaka kartlarınızı ihmal etmeyin lütfen.
zuhtubaba sana katılmamak mumkun degıl yaww potenzayı kesın beklıyorusss...
Bende katılmak istiyorum ama bu seneye olcak YAMAHA YZF R1'im LE KATILMA SÖZÜÜ VERİORUM..
ben tekrar buluştuğumuz yer dedim fuat abi ama tophanede nautilus falan dediler.
benim düşündüğüm bir şey yok çoğunluk ne derse onu yazacam.
hasdevil, muzurkedi de bandırmadan geliyodu... istersen bir daha düşün.
Merhaba bende geliyorum bu yaka karti olayini gec gordum. Bilsem cikti falan alirdim evde printer yok.
Hasangurleyen' i de ekleyelim. Zaten avatarda resmim var Ömer adim Hasangurleyen ve Bawebaran'ida. Istanbul, Edirne, Canakkale, Balikesir gezi yazilarindan taniyorsunuz. Abim ile konusamadim calisabilir o gun gelebilirse onu da bildiririm ya da o bildirir.
Ya arkadaslar Emre'den haberi olan var mi? Nerede bu adam bir Izmir'e gitti kayboldu hasta falan olmasin. Yolda soguk mu aldi ne oldu Derya senin haberin var mi?
Sadobey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)