gecısı erkene alalım arkadaslar.. 19 00 gecıs varmıs motorların gırmesı zor gorunuyoo bunu dusunelım colakoglu
gecısı erkene alalım arkadaslar.. 19 00 gecıs varmıs motorların gırmesı zor gorunuyoo bunu dusunelım colakoglu
mkdogday, ya seni ya da ismaili ekecez . abim ben de gelecem diyor. o yüzden benim arkam şu an dolu gözüküyor...
rıza abi kadıköy belediyesinin sitesinde yürüyüş 19.30 diyor. sen nerde gördün yürüyüşün 19.00 olduğunu ?
kanka cadde de gordum yanılmıyorsam eger eger ole denıyosa dogrudur bende yanlıs gormus olabılırım ama her sartta ıftarı oralarda acıcaz 29 ekım de 18 15 ıftar saatı ınsanlar ıftarını acsın hakkıcım sen dusun bıldır yıne....
Ben de gelirim. Aksam onlarla da konusalim. Çalışmıyorlarsa o gün Bawebaran ve Hasangurleyen'de gelir. 30 Agustos ta cadde kalabalık diye Sahil yolundan maltepe yapmıştık. Bu sefer zaman iyi ayarlanmalı ki. Yuruyen insanların arasında kalmayalım. Guvenli ve guzel olsun derim.
Sadobey
valla havanın 7-8 dercelere düşmesi ve şiddetli yağmur bekleniyor ne diyosunuz bu duruma..
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
Sıcaklık 8 ila 10 derece düşecek...
Yarın sabah itibariyle SOĞUK ve YAĞIŞLI havanın etkisi altına giriyoruz
Türkiye, yarın sabah saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Hava sıcaklığı ise yarın Karadeniz ve Marmara'da, hafta sonu ise tüm yurtta 8-10 derece azalacak.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan ''Meteorolojik Uyarı''ya göre, Türkiye yarın sabah saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altında kalacak.
Buna göre, yarın Marmara'nın doğusu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde başlayacak yağışlar, Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanacağı 29 Ekim Cumartesi günü Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında devam edecek.
Yağışlı hava, 30 Ekim Pazar günü yurdun kuzey iç ve doğu kesimlerinde etkisini sürdürecek.
Hava sıcaklığı ise yarın Karadeniz ve Marmara'da, hafta sonu tüm yurtta 8 - 10 derece azalacak.
Çok fena olcak çook. Naapcaz arkadaşlar senede 1 kez olabilen bişi bu..
29 ekim geçişine katılacak arkadaşlarıma renklendirilmiş Atatürk fotoğrafları dağıtacağım...
kar kış yağmur demeyin gelin...bu güzel günü beraber kutlayalım
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
deamon çok güzel fotolar yaw.. ellerine sağlık... bu photosopun gözünü seveyim yaw...
bende bir Atamın Motor gezinti resmini koyayım
sıkı sıkı giyindikmi birşey olmaz dostlar nasıl olsa çoğunlık karşıda oturuyorsunuz
biz karşıdan geleceğiz bizim düşünmemiz lazım yağmuru soğuk'u
valla yağmurdan kaçan tırt motorcudur. (hiç de benimseyemedim tırt ve artçı kelimelerini. ne o ya artçı deprem gibi)
her sartta gelecez yaww
geçen sene hava 6 derece civarıydı. o gün de sabah yağmur yağmıştı.
hakkıcım en hızlısından oradayız kardesım kar yagmasın yeter (yagmurlugumuz da yok ama )
çolakoğlu ben öyle motorculara kelebek motorcu diyiyorum kardeşim tırt pırt uymuyo
yazın meydana çıkıp kışın meydanadan kaybolan motorculara
ağustos böceği demek daha güzel olur
yağmurda yağsa karda yağsa peugeotumla gelecem arkadaşlar . . . .
arkadaslar ben yagmurluk aldirdim arkadaslara xxl almıs degisime gonderdim. Alt ust kumas ragmur su gecirmiyor fiyatı da 30 milyon.
Bir tane edinirseniz. Yagmur soğuk sorun olmayacaktır. Karsi taraftan almis ogrenir yerini haber veririm. isteyen olursa.
Sadobey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)