colakoglu ıftar 18 15 te acılıyor 19 00 asagı yapmasanız daha ıyı olur bence en azından ıftarımızı acalım ama ne dersenız o saatte orada olacaz .... sevgılerleeee
colakoglu ıftar 18 15 te acılıyor 19 00 asagı yapmasanız daha ıyı olur bence en azından ıftarımızı acalım ama ne dersenız o saatte orada olacaz .... sevgılerleeee
yaw buraya benide ekleyinnn yenge dejavunun artçısı olarak geliyorummmm mecbur ne yapalımm dejavu + biscuit
necef, yürüyüş 19.30'da başlıyor ve eğer bi geç kalırsak caddeden mümkanıtı yok geçemezsin etten duvar oluyor aynen. hatta 19.00'da veya 19.15'de şaşkınbakkal mc'in orada toplansak zamandan kazanırız diye düşünüyorum. ama karışıklık çıkmaması için bostancı diyorum. çünkü insanlar 18.30'dan itibaren yollarda yürümeye başlıyor. bostancıdan şaşkınbakkla gitmek için mecburen topluca caddede seyir edecez ve topluca caddede seyir etmek bi hayli zaman alacak o saatte caddede insanlar yürüdüğü için.
o yüzden saat biraz daha erkene alınabilir. ben de oruçluyum bu gidişle iftarı orada oturan bir dostumda veya dışarıda açacagım. geçen sene 29 ekimde saatler 1 saat geri olduğu için 1 saat avantajlıydık.
beni de düşündüren konu bu caddenin kapanması meselesi. Üstelik benim ev de cadde üstünde, nasıl dönücem diye düşünüyorum. Geçiş yaptıktan sonra bir program yapmıyomuyuz ?
anlasıldı colakoglu o zaman bende ıftarı oralarda bır yerlerde acarım... saat 18 45 bulusabılırız... yer aynı kalacakmı (bostancı denız otobuslerı yanı otopark)
organizasyona katılan herkesten ricam;
lütfen herkes yakasına isminin ve nickinin bulunduğu yaka kartı gibi bişi takarsa sevinirim.
Birşey soracağım
tam olarak yürüyüşün başlama noktası neresi
abi forma bi şablon koysak millet üzerinden doldurup çıktısını alsa assa boynuna
yanlız biz o saate caddeye girebilcezmi? sorun olmasında denildiği gibi 18:50 de kesin hareket yapmak lazım...
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
o yüzden buluşma saati yerine hareket saati yazdım zaten
bende gelecegim yanlız su bulusma yeri ve zamanı kesinlestirelim
colakoglu ben de gelcem listeye ekleyiver...bana da yaka kartı lazım mı yoksa elimdeki levhayla mı geleyim ??
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
buluşma yeri kesin sadece hareket saatinde dakikalar oynayabilir.(iftardan önce olsun diyen arkadaşlar için söylüyorum. iftardan önce olmaz. o saatlarde araç trafiği hala akıyor durumda oluyor-du-.)
deamon, istersen tak istersen takma sen bilirsin. avatarın yetiyo zaten.
yaka kartlarını ihmal etmeyelim lütfen.
süpersiniz arkadaşlar benide yazın... Ne Mutlu Türküm Diyene...
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
Arkadaşlar kısmetse bende gelirim. Ama belli değil.
Tabiki NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
google earth'den resim eklendi. (1.sayfa-ilk mesaj-)
Colakoglu, uzaklardan bandırmadan gelicem benide ekleyin
Hafif bir yağmur var diyor hava durumu. Ama yağmurluklarımızı da alıyoruz ve geliyoruz her şekilde dimi arkadaşlar
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
hocam bizde artçıyız ama tüm varlığımızla ordayız çolakoğlu benide listeye alsana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)