29.10.2005 Cumhuriyet Bayramı(Bağdat Caddesi Geçişi)
Reklamlar
-
Skullhunter, mesajını yazdığın saatlerde bunları düşünüyordum .
Bence;
Buluşma Yeri: Bostancı Deniz Otobüslerine gelmeden olan otopark(ücretsizdi en son). Alternatifler( Salı Pazarı )
Hareket Saati: o gün (29 ekim) iftar 18.15'de oluyor. geçen sene net olarak hatırlayamasam da (hatırlayan varsa yazsın) geçişin 19.30-20.00 gibi olduğunu zannediyorum. o yüzden 19.15 diyorum.
Tekrar Toparlanma Yeri: Geçişte diğer motosiklet grupları da olacağından bi hayli kalabalık olacak. geçiş esnasında grubumuz dağılabilir. gruptan kopanlar için geçişten sonra tekrar toparlanma yeri olarak buluşma yeri diyorum. (sadece geçiş için gelenler tekrar toparlanmaya gelmeseler de olur.) Alternatifler: Özgürlük Parkı, Kalamış Sahil, Burger King'in arkası.
Tekrar Toparlanma Yerini, geçişten sonra bir şeyler yapılabilir düşüncesiyle oluşturdum.
Reklamlar
-
ohhh...motorum yok derdim yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
BİZDE GELİYORUZ.....
-
bağdat caddesinde arabaları motorları çok yürütüyorlarmış.dikkatli olun
-
-
abi benim olayı biliyorsunuzdur artık dkkam snyem belli olmuyo %90 diyebilirim bi e_erdurun abi şu bayrak direği olayında bi yardım desem sende beni sevindirsen
eeee tabiki+1 (tabi üşümesse )
-
-
nunu biz seni izmire bekliyorduk bayragınla olmazsa biz sana gelelim izmir tayfası olarak ( şaka şaka ) ben senin motora hastayım ya birdaha göreyim diye yapıyorum constantıne selamlar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
arkadaslar bende gelıyorum benı ekleyebılırsınız... Toplanma yerını en son net olarak tekrar belırtırsenız sevınırız arkadaslar...
-
Yaw 29 ekim geçişi için 19.30 falan demissin Colakoglu ? Gündüz olmayacak mı.. Ben hep gündüz olur diye düşünmüştüm. Yanlış anlama olmasın, ben gece 00.00 da deseniz de gelirim. Geleceğim dedim, kar yağsa ordayım. Yavaş yavaş kışlık malzemeleri de dizmeye başladım zaten. Buzlanma haric motordan inmeyi düşünmüyorum. Kışın hangi garaja koysam diyodum motoru daha önceleri, şimdi düşünüyorum da, yok anacım, ben motorumu yatırmam. Yaz motorcusu olmak gibi bir niyetim yok.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
yok gündüz falan olmadı hiç bir zaman. ya zaten aç karna geçiş mi olurmuş.
sen de sağlam motocu çıktın valla. yaz-kış ben gibi.
-
Arkadaşlar bende geliyorum. Vatani görevimiz.. Ayrıca 19:30 iyi bence. iftardan sonra tok karnına motosiklet iyi gider
-
Colakoglu, iyi yaw hacı akşam olsun madem. Saati tam belirleyelim ve buluşma noktalarını da. Hoş daha zaman var. Netleştiririz.
Kış motorculuğu konusunda azimliyim hocam. Darısı diğer arkadaşların da başına. Giyim kuşamın uygun olursa üşümüyorsun onu farkettim. Tabi giyinip kuşanması biraz meşakatli ama o da işin cilvesi. Motora binmekten zevk alana koymuyor.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
-
Ya bende istiyomm.hem dogum günüm..ama motorum yokk. bende emeklerim artık..
Çook çok ÖnEmli Birii...DeViL
-
hersey tamam bır eldıven ve dızlık kaldı montu falan aldık zoru atlattık yanıı...
-
Admin
-
bu gidişle buluştuğumuz yerden saat 19.00'da hareket edecez. hatta 18.45 bile olabilir.
-
herşey olabilir çolakoğlu
-
daş düşebülüğğ, ayu çıkabülüğğ
bi aksilik olmazsa oradayım.
yenge gelemiycek ama malesef colakoglu
cuseppe'yi çıkartıver listeden bi zahmet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler