geliriz tabe evimizin arkası sayılır.çok kornaya basmayın çocuk uyuyo
geliriz tabe evimizin arkası sayılır.çok kornaya basmayın çocuk uyuyo
bende satmassam motoru gelirim mutlaka. satarsamda arkadasin arkasinda gelirim
Kobayashi, kimin cocugu o. nerden cikti bu cocuk
Morpheus, gecen seferki bayrak gecisini kendi capimizda yapmistik, sayi olarak hic de fena sayilmazdik bence!
+1 beni de yazin, bayrak Cantada duruyor zaten her an takilmak icin
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
benim bayrak zaten motorda devamlı takılı duruyo
benide yazın
alestevardiya, aman allahım, gözlerim doldu. Bir buluşmaya ismini yazdırdığını göreceğim günler de gelecek miydi. Çok duygulandım çok..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
ben gezi düzenlersem herkese gelir cenk (2 eli kanda olan bile)
sırf demet hanım düzenlediği için geliyorumm
şaka tabiki böyle günde katınılmazmıııı
Demet hanım degil kardesim yaw.. Bildigimiz adamdır kendisi, erkektir, male'dir. alalalal..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
arkadaşlar diğer hesabıma iptal vari bir şey olduğu için ilk mesajdan listeyi güncelleyemeyeceğim. online olduğum halde sadece (haklı olarak) ilk mesaja bakıp listede adını göremeyenler bana "beni niye listeye eklemiyorsun" diye mesaj atmasınlar lütfen.
listeyi ya bulunduğumuz sayıdaki mesajdan güncelleyeceğiz ya da mod arkadaşları zahmete sokacaz.
(ilk mesajın kontrolü bende değil)
Baslık senin dir colakogluarkadaşlar diğer hesabıma iptal vari bir şey olduğu için ilk mesajdan listeyi güncelleyemeyeceğim. online olduğum halde sadece (haklı olarak) ilk mesaja bakıp listede adını göremeyenler bana "beni niye listeye eklemiyorsun" diye mesaj atmasınlar lütfen.
listeyi ya bulunduğumuz sayıdaki mesajdan güncelleyeceğiz ya da mod arkadaşları zahmete sokacaz.
(ilk mesajın kontrolü bende değil)
Önceki bayrak gecişi organizatörlerinden biri olarak tabiki geliciiiz..Ekleeee....colakoglu ekleeeeeee..
Cenk, arkadasim niye gozlerin sulaniyo, daha onceki bayrak gecisinde omuz omuza carpismadik mi ayy pardon ilerlemedik mi??
Biz seninle bayrak gecislerinde silah arkadasi degilmiyiz?
Kim bu vatan ugruna olmaz ki feda? Suheda fiskiracak topragi siksan suheda!
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
güncel
Bir Aksilik Çıkmazsa Bende Gelmeye Çalışırım.
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
Hadi artık şu detayları belirleyelim !Skullhunter adlı üyeden alıntı
gelmek isteyen geleceğini burada kesin belirtsin. sonra "ben gelirim" cümlesinin yanından geçen ifadeler kullanıp gelmemezlik olabiliyor.
valilikten falan izin alma durumları olursa muhtemelen kişi sayısı sorulacaktır. ben de bu listeyi belirtmek zorundayım kişi sayısı olarak. o yüzden kendinizi listeye yazdıracak şekilde ifadeler kullanın. (geliyorum, beni de ekleyin vb.)
Colakoglu,
bulusma yeri ve detaylarınıda olusturursan sevinirim
bulusma yeri oalrak sahil yolu uzerindeki buyu aprk olanlarından biri uygun olur hep birlikte caddeye gideriz
mesela Suadiye otelinin önü...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)