seki, sana da baksalardı anlardın ne demek istediğimi. (bu arada bizim gurubumuzdaki bayanlar, sözlerimi üstünüze alıp da yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim. açık açık yazayım da sözlerim size değil. zaten olamaz da.)
seki, sana da baksalardı anlardın ne demek istediğimi. (bu arada bizim gurubumuzdaki bayanlar, sözlerimi üstünüze alıp da yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim. açık açık yazayım da sözlerim size değil. zaten olamaz da.)
çolakoğlu kardeşim o bayanlar senin motorda bu motorun pilotu kim nerde acaba diye sana bakıp durmuş olmasınlar sakın
e_erdun, valla o da olabilir. duyduğuma göre egzosdan alevler çıkıyormuş. biraz daha gaz bassaydım herhalde havalanıp uçacaktım.
bende senin motorun egsoz sesini zaten havai fişek patlatmasınla karıştırdım bir ara gökyüzünde havai fişek aradım valla
muhahaha ercument agabey koparttın valla bı ara havalara bakıyodun ondandır galıba
konvoyun önündeki motorlardan çok fena ses geliyordu. paaatttt!!! çaaaattttt!!! diye. race'lerin sesi cruiser'ların yanında sönünce onlar da lastik yaktılar
bu arada bayan sürücüler danger'a imzayı çaktı.
taksiciler de bana çakıyodu imzayı.
demekki neymiş, trafikte toplu taşıma araçlarından, taksicilerden ve bayanlardan bir de yaşlılardan uzak duracakmışız.
muhuahuahuhuahuademekki neymiş, trafikte toplu taşıma araçlarından, taksicilerden ve bayanlardan bir de yaşlılardan uzak duracakmışız.
0 Rh +
beyler burnoutları gören oldumu tur başlamadan önce yavuzk2004(hysung250cc)
bide colakoglu yaptı . . . yani bizde racing leden az değiliz arkadaşlar
önce tebrik ediyorum sonra sizleri kıskandığımı bildirmek istiyorum ne yapayım şimdilik resimlere bakarak kendimi avutacağım.
vallahi hocam bakmadıklarını hatta 1 tanesinin yanıma gelip bişiler demdiğini nerden biliosunki ?Colakoglu adlı üyeden alıntı
işim olmaz benim başım baaaalı
Bu bir tutku... yıllar geçsede... o motor hayatından belki bi çok şeyi alıp götürsede ondan vazgeçmek imkansız.. o bir kadın gibi ..
sormayı unuttuğum 2 şey var;
1- Geç kalıp 20-30 metrelik trafiğe kaldığımızda trafikte kalan oldu mu?
2- Kaza yapan (önümde motor yatıran oldu) veya polis tarafından durdurlan oldu mu?
Colakoglu, bayanlar nereye imzayi caktilar merak ettim .. e bir bayan olarak.. bir de bozuldum bizden trafikte uzak durmak gerek demissin ama istisnalar da var canim dimi
black-red kardesım kesınlıkle ıstısnasın sen allah nasarlardan korusun senii....
bide beyler önden kaptırdınız gittiniz arkada kalan varmı yokmu diye bakmadınız allahtan ben arkadan geldim black_red kardeşim arkalardaydı hep
çünkü araçlar bayan sürücüleri biliyosunuz sıkıştırıp zor durumda bırkabiliyorlar
bidaki toplu sürüşlerde bayan kardeşlerimizi ve arkadaşlarımızı orta sıralarda tutmaya özen gösterelim dimi
dogru dersın e-erdun abıcım...
siz istinasınız zaten. ben sadece otomobil kullanan bayan sürücüleri demek istedim. sizin gibi motor kullanan bayanlar arabayı benden daha iyi kullanırlar.
Bu arada trafiğe kaldığımızda bayan oto sürücüsü danger'ın arka tekere dokundurdu sonra da boşluğa bakarmış gibi anlamsız anlamsız baktı her zamanki gibi
önden gidenlerden biri ben olarak açıklamamı yapayım;
motorum çok ısındı, kavrama arası çok kısaldı. motoru kontrol etmekte zorlanmaya başladım.o yüzden motorumu soğutmak için konvoyu tarım il müdürlüğünün orada terk ettim.
ya bu arada benzincide falan foto cekildi hani onlar nerde ?
çıktıysqam bi orda çıktım zaten oda yok yaaauw
Bu bir tutku... yıllar geçsede... o motor hayatından belki bi çok şeyi alıp götürsede ondan vazgeçmek imkansız.. o bir kadın gibi ..
evet çolakoğlu malesef geçit töreninde çok yavaş gidildiğinden bende çok makina gördüm o koca makinalar ısınıp sürücüleri tarafından konvoydan çıkıp kaldırıma bıraktılar motorlarını soğsun diye ,işallah kimsenin motoruna ısınmadan ve hareretten dolayı
problem ve masraf çıkmamıştır.
bu arada dün akşam dağıtılan Atatürk fotorafları için emeği geçenlere çok çok teşekkür ederim....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)