REsimlere devaaam...
REsimlere devaaam...
Evet arkadaslar resimler simdilik bu kadar katılım listesini Colakoglu ayrıca ekliyecek. Çıkışta fazla yağmurdan listeyi haalledemedikte..
harika bir geçiş oldu katılan arkadaşlarıma teşekkür ederim
geçiş planını düzenleyen çokaloğluna
İzmirden gelen stella kardeşime
bandırmadan gelen muzurkedi kardeşime ayrıca teşekkürler
çolakoğlu,
teşekkürler ve tebrikler, çok güzel bir organizasyon oldu...
arkadaşlar.. katılımınızdan dolayı sizleri tebrik ederim.. ben aslen motor delisinde aktif olan bi üyeyim ancak bu forumdan katılan 6 kişi ve 5 motor dışında kimse yoktu.. açıkçası ben utaqndım..
sizleri tebrik ediyorum
bu arada ben asya mavi as125 t ( benzincide görmüş olmanız lasım )
tekrar tebrik..
Bu bir tutku... yıllar geçsede... o motor hayatından belki bi çok şeyi alıp götürsede ondan vazgeçmek imkansız.. o bir kadın gibi ..
çok güzel olmuşa benziyor yaw
ben daha ehliyet alamamam (kasımda direksiyon var) ve gece çıkacak kadar da kendime güvenemediğim için gelemedim,
zühtüpaşa sen gri "bmw zat 150" misin?
senin zatı arada eski toyota bayii yanındaki şirket binasının otoparkında görüyorum da
eweeeeeeeeeeeet yine harikaydınız arkadaşlar biraz ıslansakta inanılmaz keyif aldım katılan herkese sonsuz teşekkürler gelmeyenlerde derdine yansın bidaha da hava atmasınlar ta izmirden bandırmadan gelen vardı onlar bi adımlık yoldan gelmediler.
Zühtüpaşam eline sağlık fotolar harika teşekkür ediyorum.oğlumda çok hoşlandı bu geziden hepimize saygılarını sunuyor.
bu bitti yenisine bakalım arkadaşlar riva mı demiştiniz?????????
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
hakikaten süper di arkadaşlar hayalimden daha bomba oldu
o kadar yağmura kesinlikle değdi hee unutmadan yavuzk2004 le çolakoglunu burnout larıda süper di . . .
Harika gezi oldu simdi eve girdik. Çorba çok iyi geldi. Gurur verici bir birliktelikti. Katilan katilamayan tüm arkadaslara tesekkür ederim.
Sadobey
riva dedik fuat abi....sensiz olmaz geziler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkdaşlar ellerinize sağlık... çok güzel bir gösteri yaptık... bu arada ben dondum... yarına üşütmezsek iyidir...
Amcalar resimler bu kadar mı? aaa bu arada o 15.sayfadaki resmim ne yaw... ayyaşlar gibi hahahahah
eee biz geç kalınca giremedik fotolara allahtan yolda constantini gördüm onunla bulduk sizi buarada en çarpıcı olay constantinin kafasında kask yokken trafik polisine ykm yi sormasıydı gözlerim yerinden fırladı yolda gülerken düşücektim
evet harıka bır gecıstı colakoglu elıne saglık zuhtupasam fotoların da harıka katılan butun arkadaslara tesekkur ederım soguk bı geceydı ama degdı dostlar Fuat Agabey ve ercument agabey umarım rahat gıtmısınızdır ayrıca ıskembe corbasıda amma ıyıydı hehehehe
Katılanlar: (eksiğim varsa tamamlayın)
Ante
alestevardiya
apache34
Bandit
baron985
bawebaran
balck-reed
cenk
colakoglu
constantine
danger0
deamon
e-erdun
Hasangurleyen
holy_diver+1
ledo
mkdogday
Morpheus
Muzurkedi
necef
nmic
nunu+1(doğukan)
Sadobey
Scuba
seki
Skullhunter
stella
yavuzk2004
zühtüpaşa
Listede olup da gelmeyenler: (yanlışım varsa düzeltin. şaşkında katılanlar olabilir)
Dejavu+Biscuit
Derya
gelisim
htuter
jameika
Kobayashi
LacivertSarı
RUZGARSEVDALISI
sijeli
trigger
zpoint
Hatırlayamadıklarım: gaffar, galli, SERENO
Bu arada yaşasın çin malları. ne demek istediğimi anlayan mutlaka çıkar (arkamda yolcu olmasaydı kesin anlardınız ne demek istediğimi )
şerefsizim anlamadımne demek istedin Colakoglu,
Bu bir tutku... yıllar geçsede... o motor hayatından belki bi çok şeyi alıp götürsede ondan vazgeçmek imkansız.. o bir kadın gibi ..
ben geldim, hatta bir ara tek başıma!!! yaka kartı ile bile dolaştım
çok yoruldum kusra bakmayın, yanlışlarım olabilir.
zaten mesajda yanlışlarım olursa düzeltin diye yazdım.
hemen düzeltiyorum yanlışlarımı.
hakkaten nededın yaww hakkıcım cın malı kullanıyom sımdılık ve ANLAYAMADIMMM..
ya geçen seneye göre geçişteki motor sayısı iyice artmış (çin malları sağolsun).
ve yolcusuz giden epey bayan (yaşıma uygun) motorcu gördüm. e tabi onlar da çin malı kullanıyodu. iyi ki var şu çin malları.
not: bu arada dikkatimi çeken o bayan motorcular değildi. kimse yanlış anlamasın. dikkatimi çeken bayan motorcuların bakışlarıydı. maalesef arkam doluydu.
çok aip onlar bizim motorcu kardeşlerimiz
cık cık cık cık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)