[MT Ankara] 26 haziran emrah kardeşimizi anma toplantısı
Reklamlar
-
23 Haziran 2008, 19:11
tarih :26 haziran perşembe
saat 18_45
toplantılarımıza gelen tüm arkadaşlarımız emrah kardeşimizi çok iyi tanırlar.
emrah arkadaşımızın anısına lütfen bu toplantımıza katılmaya çalışalım.
konuyu özellikle gelenler ve gelmeyenler etkinliği şeklinde açmıyorum.biliyorum hepiniz gelseniz de gelemesenizde kalben o anda o toplantıda olacaksınız.
unutmayın emrah kardeşimizi tanıyanlar çok iyi bilecektir:
-eğer emrah hayatta olsaydı yarım saat geç te olsa bu toplantıya gelecekti.
rotayı bilmeyenler:
-balgat yolunda milli kütüphaneyi geçtikten sonra üçgen çadırlı binanın altında anatolya cafede olacağız.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Reklamlar
-
23 Haziran 2008, 19:38
İş çıkışı orada olacağım.
-
23 Haziran 2008, 19:40
arkadaşlar o gün milli maç varmış acaba bir yada 2 gün ertelesek olur mu?
biz gelme geliriz de malum trafik felç olacak.arkadaşlarımızın zorluk yaşamaması için daha iyi olur.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
-
23 Haziran 2008, 19:43
doktorcuğum uyardım ama sen başlığı açmışsın.
-
23 Haziran 2008, 19:52
-
23 Haziran 2008, 19:59
katılamayacağım orda olmadığım için ama kalbim orada olacak
-
23 Haziran 2008, 20:04
kesin orda olacagım.......
-
23 Haziran 2008, 20:18
orda olacağım
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
23 Haziran 2008, 20:56
Evet uzun zaman sonra arkadaşımızın anısına yeniden "orada olacağım".
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
-
23 Haziran 2008, 20:59
Arkadaşlar gelirken lütfen dikkatli gelin.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
24 Haziran 2008, 10:22
İki haftadır gelmiyordum, bu hafta Emrah için siyahlara bürünüp geleceğim
-
24 Haziran 2008, 12:19
arkadaşlar sadece ankara mt değil katılabilecek tüm motosiklet sevenlerin de aramızda olabileceği geniş katılımlı bir toplantı olması için çaba sarf ediyorum şu an.sizlerde ankara mt üyesi olsun yada olmasın çevrenizdeki motosiklet dostlarınıza haber verirseniz en azından motosiklet camiasını bir kereliğine de olsa bir araya getirip bazı şeyleri bir defa daha düşünmek için geniş katılımlı bir ortam yakalamış oluruz.
-
24 Haziran 2008, 12:26
bende orda olmaya çalışacağım...
-
24 Haziran 2008, 12:29
bart1969 adlı üyeden alıntı
sizlerde ankara mt üyesi olsun yada olmasın çevrenizdeki motosiklet dostlarınıza haber verirseniz en azından motosiklet camiasını
bir kereliğine de olsa bir araya getirip bazı şeyleri bir defa daha düşünmek için geniş katılımlı bir ortam yakalamış oluruz.
motokanka ile haberleşiyorum
-
24 Haziran 2008, 12:41
Ben perşembe sabahı istanbula gidiyorum salı gününe kadar orada olacağım.
gelmek istiyordum.. ama tarih değişmiş maç nedeniyle. eğer yarın da oraya gidecek varsa pm atın ben uğrarım. maç yine olur nasılsa.
-
24 Haziran 2008, 12:45
Kesin tarih 26 Haziran mı?
-
24 Haziran 2008, 13:00
toplantı genelde çarşamba günleri olduğu için belki bazı arkadaşlar işlerini çarşamba gününe göre ayarlamış olabılırler.bu toplantıyıda çarşamba günü ile birlerşse belki daha çok gelen olur.
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
-
24 Haziran 2008, 13:30
-arkadaşlar kesin gün 26 sı.çünki bu toplantı bu saatten sonra sadece ankara mt nin toplantısı değil.
ben başka insanlar la da haberleştim.ve muhtemelen ankara mt dışından da gelecekler olacak.
bana söylenen bir diğer husus toplantı saatini geniş tutmamızdı.8 den sonra da gelebileceğiini söyleyen insanlar çıktı.
sizlerden ricam kendinizi çarşamba gününe endekslemiş olabilirsiniz ancak milli maç var ve bu daha büyük bir engel.
bunun dışında hatırlatırım ki bir düşünün emrah yerine bir başkası olsaydı emrah ne yapar eder bu toplantıyı boş bırakmazdı.
-
24 Haziran 2008, 14:01
-
24 Haziran 2008, 18:38
çarşamba günü olucak toplantı ıptal olsun perşembeye bırleşse nasıl olur acaba??
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)