[MT Ankara] 26 haziran emrah kardeşimizi anma toplantısı
Reklamlar
-
24 Haziran 2008, 18:49
Reklamlar
-
24 Haziran 2008, 18:54
kozalak adlı üyeden alıntı
çarşamba günü olucak toplantı ıptal olsun perşembeye bırleşse nasıl olur acaba??
zaten perşembeye alınmış çarşamba toplantı yok bildiğim kadarıyla
-
24 Haziran 2008, 18:57
Milli maç arkadaşımızdan önemli mi acaba ?
-
24 Haziran 2008, 19:08
izzet222 adlı üyeden alıntı
"Ateş düştüğü yeri yakar" Emrahı tanıyan 15-20 kişinin haricindekilerin geleceğini sanmıyorum.Toplantı çarşamba da olsun perşembe de geleni gelmeyeni görürüz.
-
24 Haziran 2008, 19:21
murti06 adlı üyeden alıntı
zaten perşembeye alınmış çarşamba toplantı yok bildiğim kadarıyla
boyle daha ıyı olur..çarşamba toplantı ,perşembede ıkıncı toplantı olursa katılım azalabilirdi.inş..orda olacağım
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
-
24 Haziran 2008, 23:42
Elbette milli maç arkadaşımızdan daha önemli değil ama arkadaşlar istediler ki 4 forum birleşsin, genel bir anma buluşması olsun
CBF150 adlı üyeden alıntı
"Ateş düştüğü yeri yakar" Emrahı tanıyan 15-20 kişinin haricindekilerin geleceğini sanmıyorum.
Toplantı çarşamba da olsun perşembe de geleni gelmeyeni görürüz.
Sanırım iletişim kopukluğu falan derken bazı şeyler karıştı da karıştı. Neyse yarın Emrahın ailesi ile görüşülecekmiş.
Perşembe günü de toplantı yapılır. Daha sonra yine defalarca anarız zaten Emrahı. Hiç unutmayacağız ki
Perşembe günü, eğer üstesinden gelebilirsem slayt gösterisi gibi ufak tefek
şeyler düşünüyorum ama söz vermeyeyim. Perşembe görüşmek üzere
-
25 Haziran 2008, 00:06
başınız sağolsun arkadaşlar. okudum çok üzüldüm gerçekten. mekanı cennet olsun inşallah emrah kardeşimizin...
sağlıcakla kalın hepiniz.
-
25 Haziran 2008, 00:07
Teşekkür ederiz Sinan, amin
-
25 Haziran 2008, 00:44
bende gelecem maç çarşamba gunu zaten perşembe olsa ne olcak burda emrah arkadaşımız var.oda bızımle bırlıkte olacak yarım saat geçte olsa
-
25 Haziran 2008, 11:45
arkadaşlar bu günki olay:
-ailesi motosikleti dahi görmek istemediklerinden bir an evvel satılmasını istemişler.ve ankaradan geçerken vekalet verip motorun satılmasını istediklerinden bu işi kim halledecek onu konuşmak isteyen arkadaşlar bir araya gelecek.
26 sı perşembe günki toplantıya kaç kişi gelecek bilemem ama:
-ulaşabildiğimiz kadar çok ankaralı motorsever grup davet edildi.
lütfen bu günki olay bir anma toplantısı değil ve lütfen ankara mt olarak dışardan çağırdığımız arkadaşlar gelir yada gelmez bilemiyorum ama ankara mt full kadro 26 haziran perşembe 18-45 den sonra anatolyada bulunabilsin.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
-
25 Haziran 2008, 13:07
bart1969 adlı üyeden alıntı
ankara mt full kadro 26 haziran perşembe
18-45 den sonra anatolyada bulunabilsin.
Ankara MT ye yazdım, buraya da yazayım. Hazırlamaya başladığım
slayt gösterisi ile perşembe günü Anatolia da olmaya çalışacağım
-
25 Haziran 2008, 13:39
Perşembe günü çekimim var ama ne yapıp ne edip gelmeye çalışacağım. En azından Emrah kardeşimle yarım kalmış bir sohbetim var. Anısı için orada olmam onu mutlu edecektir.
Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....:wiinkk:
-
25 Haziran 2008, 14:07
bunu okuduğumda
CBF150 adlı üyeden alıntı
"Ateş düştüğü yeri yakar" .
bunu yazacaktım,
Emrah ölen ne ilk motorcu ne de son olacak, dünya dönmeye devam ediyor..
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
25 Haziran 2008, 14:14
Ben perşembe gün ki çekimimi iptal ettim ve geliyorum. İnşallah iki elimde kanda da olsa geleceğim. Maalesef bu akşamda çekimim var. Yoksa milli maç gibi bir bahane ile gelmemek kardeşliğimize halel getirir bence.
Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....:wiinkk:
-
25 Haziran 2008, 14:31
.............................
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
25 Haziran 2008, 15:17
arkadaşlar bu gün kütahyadan bir arkadaşımız beni telefonla aradı.kusuruma bakmasın telefon iyi çekmiyordu adını iyi duyamamıştım.
uşak gezimize gelenler çok iyi hatırlayacaklar beni arayan arkadaş askeri okuldan emrahın dönem arkadaşı imiş.telefonda 2 dakkalık bir sohbetimiz oldu,kendisi hepimizden daha çok emrahı tanıyan bir insan.
kendisi bir şekilde bu toplantıya gelmeye çalışacağını ifade etti.
belki buraya adını ve nick ini yazarsa ve gelebilirse toplantıya yakından görüşeceğiz.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
-
25 Haziran 2008, 21:42
arkadaşım muratc78 ile birlikde orada olacam
-
25 Haziran 2008, 22:21
bıldıgım bır kac sıteye forum actım sızınde bıldıgınız forumlar varsa lutfen ayarlayalım kım var kım yoksa herkes gelsın
-
25 Haziran 2008, 22:44
morveotesi adlı üyeden alıntı
bıldıgım bır kac sıteye forum actım sızınde bıldıgınız forumlar varsa lutfen ayarlayalım kım var kım yoksa herkes gelsın
teşekkürler buğra.
25 karakter
-
25 Haziran 2008, 23:29
Toplantı haberimiz motokanka forumunda da duyurulmuştur. Şafak ablaya ve Mehmet abiye teşekkür ediyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)