[İstanbul MT] - Carşamba Akşamı Maç İzlemeye ve Muhabbet Etmeye...
Reklamlar
-
23 Haziran 2008, 13:44
Haydi millet...
Mekan:YEŞİLMAVİ
FİYATLAR:
------------
BİZE ÖZEL MENÜ:
-----------------
GÖZLEME
ÇAY X4
KARPUZ,PATLAMIŞ MISIR..
-----------------
15YTL
DİĞER FİYATLAR:
-----------------
NARGİLE - 10YTL
ÇAY - 1,5YTL
MEŞRUBATLAR(KUTU) - 4YTL
GÖZLEME - 4YTL
-----------------
FIX MENUDE EXTRA MAÇ ÜCRETİ YOK.
OTOPARK VAR - ÜCRETSİZ.
KATILIMA GÖRE REZERVASYON YAPILACAK.
------------------------------------
HEP BİRLİKTE YARI FİNAL ÇOŞKUSUNU YAŞAMAYA GİDİYORUZ..
MAÇTAN SONRA KLAKSON'LU KORTEJ
GSM:05369539143 /Her hangi bir aksi durumda bana bu telefondan ulasabilirsiniz.
EVET,KİMLER GELİYOR BAKALIM...
Birincisini Başarıyla Tamamladık...kendi Adıma çok Keyif Aldım...
Haydi Bakalım Ikinci Heyecan Için Katılımları Bekliyoruz...
Reklamlar
-
23 Haziran 2008, 14:13
tabiki ordayım mekan guzel ortam guzel
-
23 Haziran 2008, 17:08
bende herzamnkı gıbı ordayım mekan cok güzel zaten fiyatlarda uygun...
-
23 Haziran 2008, 20:58
kardeslerım bı ıkı sey yazmak ıstıyorum.geldim motoru park ettim motorları gördüm.ortalıkta gezındım ...fakat kımse cıkıpta bız buradayız demedi.bende kımlerin olduugnu bılmedıgım ıcın atladım gözünüzün önunde motora gıttım.ki benkuzguncukta oturuyorum.
hele okana ne demelı .motor sesı gelmedi heralde gormedı benı dedım gunduzden konusmusduk gelecegız dıe.sız bellı etmezsenız kendınızı sızı tanımayanlar nasıl bulacak arkadaslık nasıl kurulacak.muhabbet nasıl edılecek nasıl tanısılacak.oyle degılmı
-
23 Haziran 2008, 23:56
deal adlı üyeden alıntı
kardeslerım bı ıkı sey yazmak ıstıyorum.geldim motoru park ettim motorları gördüm.ortalıkta gezındım ...fakat kımse cıkıpta bız buradayız demedi.bende kımlerin olduugnu bılmedıgım ıcın atladım gözünüzün önunde motora gıttım.ki benkuzguncukta oturuyorum.
hele okana ne demelı .motor sesı gelmedi heralde gormedı benı dedım gunduzden konusmusduk gelecegız dıe.sız bellı etmezsenız kendınızı sızı tanımayanlar nasıl bulacak arkadaslık nasıl kurulacak.muhabbet nasıl edılecek nasıl tanısılacak.oyle degılmı
abi sen beni gormedinmi yaw en ondeydim hadi carsambaya bekliyorum mekan guzel muhabbet guzel herkesi bekliyorum ben gene caddeden gecicem haberiniz ola
-
23 Haziran 2008, 23:58
arkadaşlar maviyeşil nerde diye soracağım da utandım
Pardon harita sonradan geldi
-
24 Haziran 2008, 00:00
abi shiftim belirlensin o gun yarım gun calişiyosam gelirim ama benim birisinin peşine takılmam gerekir gelirsem kaybolurum oralarda
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
-
24 Haziran 2008, 00:01
amorphis adlı üyeden alıntı
abi shiftim belirlensin o gun yarım gun calişiyosam gelirim ama benim birisinin peşine takılmam gerekir gelirsem kaybolurum oralarda
caddede toplascaz ...............
-
24 Haziran 2008, 00:02
Hadı Bıraz Katılım...yarı Fınal Heyecanı ıcın Hepsı Hepsı Bu Kadar Mıyız?
-
24 Haziran 2008, 00:28
antientel adlı üyeden alıntı
Hadı Bıraz Katılım...yarı Fınal Heyecanı ıcın Hepsı Hepsı Bu Kadar Mıyız?
firmayla ortakmısın len....ne ayak
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
24 Haziran 2008, 01:29
hadi maçaaaa
güncelllll
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
24 Haziran 2008, 02:17
caddede toplanacağınız yer??? bnde gelirim ancak cidden bnde bilmiorm yolu we atw ile gelirim ancak matrak geçiosa pus pus oturursak kötü olur yaneee:D::D:D:D
-
24 Haziran 2008, 09:45
-
24 Haziran 2008, 10:34
Arkadaslar mac aksami saat 8:00 de ben Altunizade Merkezde..(Kuryelerin toplastigi kahve"nin onu...eski asya finansin az otesi...seda ozalitin yani!) olacagim..son toplasma yerimiz orasi,oradan gidecegiz!
-
24 Haziran 2008, 10:56
antientel adlı üyeden alıntı
Arkadaslar mac aksami saat 8:00 de ben Altunizade Merkezde..(Kuryelerin toplastigi kahve"nin onu...eski asya finansin az otesi...seda ozalitin yani!) olacagim..son toplasma yerimiz orasi,oradan gidecegiz!
ewt arkadaslar kuryelerın toplandıgı altuğ cafede toplanıp oyle gecelım mekena saat kaçta ama?
-
24 Haziran 2008, 11:29
saat 8 de altunizadede toplasiyorz...8:30 gibi mekana gecerzz
-
24 Haziran 2008, 16:08
okan_style adlı üyeden alıntı
aman ne olur gelcem dige gene bekletme
bak busefer öle olursa yolda gorursem ezerim acımam
kalbimi kırıyon inşallah orda olucam
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
24 Haziran 2008, 16:49
bende caddeden gidicem şaşkınbakkal arkadaslar beylerbeyınde oturmama rağmen caddede çalişiyorum şaşkınbakkal nokia shop bej rengi superlight bizim orda toplanabiliriz.
-
24 Haziran 2008, 17:13
Arkadaslar Sanırım Bırcogunuz Ana Toplanma Noktamızı Bılıyorsunuz..bır Problem Yoktur Umarım!
Bu Arada Bu Aksam Katılım Netlessın Lutfen Cunku Sayıya Gore Rezervasyon Yaptıracagım!
-
24 Haziran 2008, 19:46
güncelllll l..............................................
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)