saat 8:00 de altunizadedeyiz..
saat 8:00 de altunizadedeyiz..
biraz geç olabilirmi 8.30 gibi.. işten geç çıkıyorumda..
Now the world is gone. Im just one.
okan satmayız arkadaşım gelcez işte inşallah
dodobiç konu ile ilğisi saat filan yani yazmış arkadaşlar ben altunizadede olucam belirtilen saatte gerisini bilmem
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
saat 8 de capıtolun onunde olurum bakarım kimse yok başınıza yıkarım bu forumu :D::D::D:D
saat 8:00 de capitolun onundeyiz....8:30 da altunizadede eski asyafinansin onunde...ve hareket!
okeydir ozmn zaten bni heryerden görürsünüz :D:D:D
eski asyafinans nerdeydi capitole yakınmı
deişmekmi hyr :D:D:D bn bayaa ilgi görüorm bu motorla nese segeaant sen iş yüzündemi asyaya gelceksin
evet hocam malesef yardıra yardıra gelirsem 8.30da anca orda olurum sanırım
adam işi yüzünden 8:30 da gelmek istio harbiden bi anlatsanız nerde bnde bilmiorm:D:D:S:S
AN BULUSMA YERI YOL TARIFI:
Avrupa yakasindan geliyor iseniz..kopruden ikinci cikis sonunda.
Umraniye istikametinden geliyor iseniz Altunizade kopru girisini gecince
Bostanci istikametinden geliyor iseniz kopruden once son cikistan Uskudar yonune donunce!
Bu arada binanin uzerinde artik "OZYEGIN UNIVERSITESI YAZIYOR"
peki kadıkoyden geliyorsak onu yazmamıssın
anladım sanırım gündüzleri kuryelerin toplandıgı bi yer var önğnde bayagı motor durur orası olmalı
8:30 da capitolun ordan hareket edilicek dimi
8:15 gibi capitolun ordan 8:30 gibi altunizade meydandan.
almanlar türkleri nasıl yeneriz diye bi anket yapmışlar arda ve bi kaç futbolcumuzun rakip ceza sahasına girmeleri yasaklansın, türkiyenin yediği gol ve attıgı gol arasında en az 1dk olma zorunlulugu olsun gibi cevaplar vardı koptum okurken
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
arkadaslar topicin en basinda resimin ustunde telefon numaram var..katilacak olanlar kayit etsin..her hangi bir aksilikte bna ulasabilirler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)