keşke bende gelebilseydimmm kii topiği GÖKALP açmışken orda olamamam nekadar üzücü.... herkese İSTANBUL' dan sevgilerrr....
keşke bende gelebilseydimmm kii topiği GÖKALP açmışken orda olamamam nekadar üzücü.... herkese İSTANBUL' dan sevgilerrr....
Süper bir geceydi, toplantıya gelen 2. kişi madalyasını Ümmet abim bana verdi Tanıştığımıza ayrıca memnun oldum abim, yine görüşürüz umarım Ayrıcaaa yorgunluk nazımı çeken bana destek ve yastık olan sevgili Arap Kadrime ve Vallaceme teşekkür ediyor, gocuman öpüyorum
Ne diyordum...hop oturduk hop kalktık, ama tam kalp krizlik bir maçtı. Hugo ne diyordu "Yüreğim ağzıma geldi" Bizleri sevince boğan Milli Takımımızı ayrıca kutluyorum....Biz Çılgın Türkleriiiiiiiiz
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
gökalp kardeşim inan özel bir durumdan dolayı gelemedim kusura bakma seni seviyorum saygılar kardeşim
carşamba şansımızı kacırmayalım yıne toplanalım
Katılıyorum +10000
Wallace'm raydırım güle güle gittin, güle güle gel
Ama lütfen iki de bir de bizleri arayıp kıskandırma amacıyla yok ağaç evindeyim, yok şurda kahvaltı arıyorum gibi gereksiz sebeplerle lütfen bizi rahatsız etme. Bizsiz o keyif tam keyif değildir. Hiç de kıskanmıyoruz hem, hıh!
Tıkabasa ugurlu geldi,Yarı finaldeyiz...
Çarşamba günü aynı yerde izleyelim derseniz izleyebiliriz,büyüklerimize danışmak gerekiyor...
Özer abi ne dersin bu çarşamba günü maçı izleme işine?
Bizim grubumuzda benden daha büyükleride var ama bence hiçbir sakıncası yok
Millilerimize destek sonsuz çok büyük bir aksilik olmadıkça
Tıkabasa' dayız tüm büyüklerimi ve de kardeşlerimi beklerim istisnasız ve koşulsuz
Bakarsınız Tıkabasada bir şanlı gece daha yaşarız amma son maçtaki katılımcıların tümü gelmeli ve daha fazlası .....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Özer abicim cevabın için teşekkür ederim
Millilere tam testek başlıgı altındaki toplantımızın meyvesini aldık;yarı finaldeyiz.Birlikten kuvvet doğar ve umarım bu birlik&beraberlik final coşkusunu bize getirir
eeee parmakları görelim kimler geliyor ???
1-Özer
2-Extreme1925(Gökalp)
3-??
Bu sefer kaçırmam :D Köprü altındada kutlamalarda yakalamaya niyetim yok kimseyi :D (yalı köprüsü) kesin gelirim bende
1-Özer
2-Extreme1925(Gökalp)
3-CrazyDream
4-???
hah tamam 4 kişi gideriz :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)