Gelemiyorum bari başlığı açayım dedim yarın her zamanki saatte her zamanki yerimizde toplaşıyoruz Duyanlar duymayanlara duyursun. Orhun kardeşimizin düğününe ne şekilde gideceğinizede karar verirsiniz
Gelemiyorum bari başlığı açayım dedim yarın her zamanki saatte her zamanki yerimizde toplaşıyoruz Duyanlar duymayanlara duyursun. Orhun kardeşimizin düğününe ne şekilde gideceğinizede karar verirsiniz
gelen yine her zamanki gibi ebabil gibi ötsün
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Orhun kim ki?...... Tanıyormuyuz?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Malum aile toplaşması olmuyor diye çekiliyordum ama bakalım nasip
kesinlikle kaçırmam ordayım benden kaçmaz....
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Walla akşama kadar yanıma bir bayan yada çocuk bulma ihtimalim çok düşük...
Zeten bulsam da gelebilitem bu hafta pek yok gibi gibi...
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
ben mağlum düğün telaşı içindeyim ama saat 1930 gibi uğrarım eğer katılım varsa..
Gelenler haber versin.. Bu arada geçen hafta toplaşamadık yaaa.. bi şeyler eksik dedim walla..
gecıkecegım................................
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
Evet hala böyle şeyler var, diğer grupları ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama insanlar belli bir ortam oluşturmuşlar
Bu arada illa aile çay bahçesi, aile salonu, aile hede hödö sü olması şart değil, Anatolia da bu durum için uygun bir ortam
Çoluk çocuk dediysem bu sizin için geçerli değil Gürcell abi, bekarların ( varsa eğer ) kız arkadaşları ile gelmeleri yeterli
Haydi bakalım bu hafta kaç kişi olacak
bu arada gürsell kardeşimiz çaktırmıyor ama yalnızlık problemi var gibi geldi bana.gürsell cim senle terapiyi uzatalım istersen olmaz mı?
esas sen yanlış anlamışsın orhuncuğum.belki farkında değilsin milleti bir anda karşıma alma pahasına yaptım bu işi.ben de ortamın aile olmasını istiyorum.(muhabbetlerin ikili diyaloglara dönüşmesi ve her şeyin tiye alınıp herşeyle geyik yapılmasını eleştirdiydim hatırlarsan.)
ben aytac arkadaşıma SilentScream arkadaşın işine karışmayalım o aile ortamlarından haz almaz belki geyik takılmayı seviyordur demek istedim.
tabii SilentScream arkadaş kimdi bilmiyorum ama ilk mesajında ben im de savunduğum aile gibi bir ortam beklentisiyle dalga geçer tarz da mesaj yazması zoruma gittindendi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)