[MT Ankara] 18 Haziran 2008 Çarşamba - Düğün öncesi toplaşması
Reklamlar
-
18 Haziran 2008, 18:48
bak bart1969 bi daha mesajlarında benim nickim adım ve cismim geçmesin , mt ankara jandarmasımısın sen , ben aytaçla konuşuyorum sana ne oluyor , bi daha söylemiyecem...
Reklamlar
-
18 Haziran 2008, 18:57
hocam yapmayın gerginliğe gerek yok... Motorcunun motorcudan başka dostu mu var...
-
18 Haziran 2008, 19:07
Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı
Evet hala böyle şeyler var, diğer grupları ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama insanlar belli bir ortam oluşturmuşlar
Bu arada illa aile çay bahçesi, aile salonu, aile hede hödö sü olması şart değil, Anatolia da bu durum için uygun bir ortam
Çoluk çocuk dediysem bu sizin için geçerli değil Gürcell abi, bekarların ( varsa eğer ) kız arkadaşları ile gelmeleri yeterli
ya Bin9yüz85 demek istediğim şu , eğer toplantılara bayan gelmiyo o yüzden gelmek istemiyorum diyosan bi şey diyemem , ama erkekler gelince aile ortamı oluşmuyo demene şaşırdım ben ok , aile ortamı kavramını anlamıyorum ben
-
18 Haziran 2008, 19:40
SilentScream adlı üyeden alıntı
bak bart1969 bi daha mesajlarında benim nickim adım ve cismim geçmesin , mt ankara jandarmasımısın sen , bi daha söylemiyecem...
biz klavye başı şovalyesi değil aynı anda şahsen ne diyorsan beklerim seni dinlemeyi.yok daha önce toplantıya geldinse beni iyi tanıyamamışsın galiba ben doktor murat.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
-
18 Haziran 2008, 20:07
bart1969 adlı üyeden alıntı
biz klavye başı şovalyesi değil aynı anda bir şehrin motosiklet kullanıcılarının belli bir kesiminin temsilcisiyiz.bu bakımdan içimizden biri ile ki hele benim ciddden deeğer verdiğim bir insanla geyik tarzı dalga geçercesine konuşulyursa o kişiden önce beni bulur karşısında.
biz sadece sanal ortamda değil aynı zamanda günlük hayatta da bir arada olan insanlarız.daha önce toplantımıza gelmedinse gel şu an tam da anatolyadayız; şahsen ne diyorsan beklerim seni dinlemeyi.yok daha önce toplantıya geldinse beni iyi tanıyamamışsın galiba ben doktor murat.
bekle bakalım geliyorum şimdi nedir derdin senin...
-
18 Haziran 2008, 20:18
SilentScream adlı üyeden alıntı
bekle bakalım geliyorum şimdi nedir derdin senin...
gel gel.bekliyom...............
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
-
18 Haziran 2008, 20:43
İnsanın yazma şevkini kırıyorsunuz, artık yorum yapmıyorum
-
18 Haziran 2008, 23:12
-
18 Haziran 2008, 23:44
evet eğlendik güzeldi!
-
19 Haziran 2008, 00:01
-
19 Haziran 2008, 00:46
Gürcell adlı üyeden alıntı
Hadi leyyyyyyyyyyn.........
Arkadaşlar kusuruma bakmayın başka bir sözüm olduğu için size katılamadım.
Umarım iyi eğleniyorsunuzdur....
sözün olan yere son dakkada bizi de çağırdılar selamın varmışş.
şaka bir yana gözüm seni aradı ya.hani senle terapi yapcaktık?
-
19 Haziran 2008, 01:11
bugun toplaşmamı var zaten gelemezdım emre ile haymanaya gıttık ben böle yol görmedım dumduz yol git git bitmiyor.
-
19 Haziran 2008, 01:41
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
-
19 Haziran 2008, 02:19
hödö
25 hödö
25 x 25 = 625 hödö
-
19 Haziran 2008, 02:22
Betonarme adlı üyeden alıntı
hödö
25 hödö
25 x 25 = 625 hödö
Ula beton duruyon duruyon bişeyler diyonda ben anlamıyomki betonca.....
Ne diyon guuulüüüüüm?..........
Bu arada buluşma resimleri nerede yafuuuu?
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)