İZMİRDEN KİRALIK MOTORCU ARANIYOR
-
Reklamlar
-
sabah öğle akşam yemekleri açık büfe ekmek arası sevgi saygı sadakat tatlı olarak güleryüz hoş sohbet salata larda tüm dostların sevgisi karışık mola yerlerinde sigaralar şirketten son olarak gezi bitiminde ücretsiz el sallama hizmeti verilecektir ilgilenenlerin cumartesi akşamı 21 de atatürk lisesi önünde mülakat için bulunmaları gerekmektedir yanında 1 arkadaşını getirene + 1 puan ilave edilecektir
-
beeleş motor da mı versek ancak gelir bunlar..
-
ehliyet ayarlayan olursa gelirim
şaka bi yana gelmeye çalışçam değil gelicem yani bi aksilik çıkmazsa orda olcam ama motorsuz olucam kanle hastaydı iyileşirse onunla gelirim ama bilmiyorum..
neyse olmadı bi arkadaşla yaya olarak gelcez artık kordonda bi plaka yaptırır popomuza yapıştırır kafamızada kask takar peşinizden bırınbırn yaparız
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
Re: İZMİRDEN KİRALIK MOTORCU ARANIYOR
EgeKnn adlı üyeden alıntı
ben ve 4-5 arkadaşım ve bizim dışımızda daha ne toplantılara ne de gezilere bırakın toplantı yada gezileri buluşma ile ilgili yazılara bile siteden adam akıllı iştirak etmeyen tembel izmir tayfası :
arkadaşım sizi anlıyorum.izmirde gerçekten bir hafiflik var.ben yaklaşık sekiz yıldır her ay geliyorum.gerçekten izmirde bu makinalara gönül vermiş kişi sayısı çok az.basmanedeki motorcuların ordabenim çalıştığım üç firma var.volkswagencileri bilirsiniz.motorcu firmalar da orda hep dikkat ediyorum ziyaretçileri oldukça az.trafiktede pek yoklar.nerdeler ne yaparlar anlamış değilim.ben dolaştığım tüm şehirlerdeki motorcu dostlarımla tanışmaya ziyaret etmeye çalışıyorum.sizin içinde uygunsa ziyaret etmek isterim sizleri. istanbuldan gelecekleride sıkıntı yapmayın hepsi anlayışlı ve olgundurlar...
-
kaldera aslında kıyamet gibi motorcu var ama bu adamlar kasıntı herkes kendini bir mock sanıyo kordonda fırıl fırıl gezen dolu bostanlı sahilinde bir ışıktan diğer ışıklara 3 saniyede giden de çok hemen hemen her semtte var motorcu ama neredeler nereye takılırlar bilinmez bu arada ziyater için kapımız her zaman açık sen gelmek istediğin zaman haberdar et bizi
-
kaldera dostum istanbulun ve istanbullunun vefasını bize bir kere daha hatırlattın birde izmirli motor dostları böyle olsa senin bizi ziyaretin şereftir saygıda kusur etmeyiz
-
-
saygılar bizden arkadaşlar...izmire gldiğim zaman bir hafta bazen on gun kalıyorum bir akşam buluşma ayarlayabiliriz.eylül ayı seyahatımde fuarı bir dolaşayım dedim.gerçi her sene gezeriz fuarı izmirden servisçi arkadaşlar da olur bazen.busefer tek dolaşayım dedim meğer izmirde akşam üzeri saat beşte stand yetkilileri gelirmiş.bayağı şaşırmıştım yani. hafta sonları kordonda dolaşıyorum ama ben gerçekten oralarda da motorculara pek rastlamadım.tek tük ve birbirinden ilgisiz davranıyorlar gibime geliyo hep.
-
Ankara tayfası daha da berbat
-
Moderatör (forrap)
-
bu haftasonu umarım izmir tayfasının gücü görülcek siteyi fotoğraf yağmuruna tutcam
640X480 olcak dimi boyut?
35 BTU 55
-
-
EgeKnn, arkadaş valla ben yani HASAN Abiniz Nunu yani Fuat abiniz Costantin yani enişteniz emre büyük ihtimal hafta sonu yola çıkıyoruz.valla ben izmiri iyi bilirim orada sizi göremezsem ve bizi karşılamaya gelmezseniz bu sitede sizi ve tüm izmirli motorcuları ortadoğu ve balkanlar dahil tüm dünya sitelerinde ifşa ederim ona göre.şimdiden söyleyeyimrider89, forrap, batucan, sizede söylüyorum.Ha bide bir şey söyleyeyim kaldera, abiniz istanbul civarındaki gezilere hiç gelmedi merak etmeyin izmire hiç gelemz hep blöf yapıyor.sakın gelir diyr korkmayın.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
arvasi dostum yanılıyorsun..benim hayatım hep yollarda geçiyor.yanı ben istanbulda on gun ya kalıyorum ya kalmıyorum.sizin gezilere katılamadığım doğru.ancak ben çok yoğunum.inan zaman kalmıyor ayın yirmi günü dışardayım.siz olsanız nasıl yaparsınız, zamanınız kalırmı ki ? : ayrıca istanbulda ki arkadaşlardan çok anadoludaki arkadaşları ziyaret etme şansım daha çok.
-
beyler gerçekten de ben ce bu hafta izmir tayfası çok güçlü olcak bu hafta çok daha fazla zevkli olcak gibi dediğiniz gibi izmir de bu kadar motosiklet kullanan kişi var bunlar acaba nerelerde takılıyorlar ve batucan benim motor sana ve bana yeter ve artar bile 50 cc ama canavar gibidir benim motor.
-
egelim adlı üyeden alıntı
beyler gerçekten de ben ce bu hafta izmir tayfası çok güçlü olcak bu hafta çok daha fazla zevkli olcak gibi dediğiniz gibi izmir de bu kadar motosiklet kullanan kişi var bunlar acaba nerelerde takılıyorlar ve batucan benim motor sana ve bana yeter ve artar bile 50 cc ama canavar gibidir benim motor.
dostum aman diyim 50 cc lik canavar diyosun da yavaş git ikazlarımıza kulak as biraz geçen haftaki olayı unutma
-
Arvasi3, kaçta nerde olcaksınız?
35 BTU 55
-
egekenn o gün hava yağmurluydu ondan oldu merak etme yarın bişey olmaz hava güzel olcak
-
bu köprünün altından çok çok sular aktı kiralıktan vaz geçtik SATILIK ÇOK MOTORCU bile bulduk
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler