Hayırlı olsun Yakın olsam illaki gelirdim ama uzağım işte :(
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
MT DOSTU OLARAK BENDE KATILMAK İSTERDİM AMA BEN İSTANBUL' DAYIM. BU YÜZDEN GELEMEM AMA KALBİM SİZİNLE. HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
Tebrikler.Allah mesut etsin.Yol yakınken yengeyi iyi tembih et ben motorcuyum, benim motorum var, gezilere giderim vs.diye sonradan caymasın
Hafta sonu Ankarada olacağım Orhun abicim, %90 gelirim diye düşünüyorum
O güzel akşam da sizi yalnız bırakmamak, Ayşe abla ile tanışmak, çok ama çok güzel olacak
şimdiden iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Eşim Ayşe zaten en az benim kadar motosiklet sevdalısı. En son sorgun kampına katılarak bu sevdayı pekiştirdik. Kamplara eşli ve hatta çocuklu katılımın öncüsü olmak istiyoruz.
allah mesut etsin abicim ayse yengemızde motor sevdalısı dedıgıne gore o zaman sen sanslısın ıkı sevdayı askı bırlıkte bulmussun allah herkese nasıp etsın
bır omur boyu mutluluklar...
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
Allah mutluluğunuzu daim etsin Orhun. Ankara'da olsaydım kesin gelirdim. Aynı gün kız kardeşimin ikinci bebeği dünyaya geliyor
doktor Pazar günü dedi işte artık tıp gelişti tarih söylüyorlar işte. İlk yiğenim 6 yaşında ve şimdiden çok güzel bisiklet kullanıyor motorlarada hasta tabi Bisikletide ben öğrettim Neyse başlık amacından sapmasın Orhun tekrar mutluluklar dilerim Ayşe'ye de selamlarımı ilet
Murat Abi sağlık olsun gönüllerimizin bir olduğunu biliyoruz. Dünyaya gözlerini açacak ve büyük ihtimalle motosiklet sevdalısı olacak yegenimize de sağlıklı mutlu çok güzel bir yaşam diliyoruz.
hayırlı olsun,nobetcı olmasam gelırdım
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
Hafta sonu benim için çok yoğun geçecek Cuma günü İstanbula gidiyorum Oradan kırklarelinde düğün var oraya gideceğim pazar günü akşam yetişmeye çalışırım fakat saat 21:00 gibi en erken orada olabilirim. Geç gelsem kızmazsın herhalde.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Bu resmi çok aradın mı ?
baysal abi o gun kendimi denemek için bir yabancı dil sınavına girecem sınavdan sonra herhangı bır planım olmazsa gelmeğe calışırım.nice mutlu senelere saglıklık bol kazanclı gunler gecırmenız dılegıyle
Allah mesud etsin, ömrünüz boyunca çok mutlu olursunuz inşAllah.
başlarıne gelebilecekler bir yana resimde insanlar ne güzel poz vermişler ve ne kadarmutlu bir aile tablosu.evlenme topic in de de koruma ve kask muhabbeti yapmayacaksınız değil mi?
orhuncum ben o fotoyu senin temiz kalbine sığınarak koydum.aile olduğunuzda toplu robocop olcağınızı zaten hepimiz biliyoruz.seni cidden diğer tüm arkadaşlardan daha çok sevdiğimi anlarsın ankara mt bir yana robocop orhun bir yana şşşşt emrah ve süleyman ara bozmayın yaaaaa.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)