[MT İstanbul]13.06.2008 saat 20:00 de merter beyzade
-
12 Haziran 2008, 03:56
cuma akşamı saat 20:00 de merter beyzadede yoplanalım çaylarımızı meşrubatlarımızı içerken koyuda sohbet ederiz varmı gelen birzda marmoğu konuşuruz.
mekan e5 üzerinde içkısımda tpkapıdan gelirken solda avcılardan gelirken sağda merter sapağından dönülcek
gelenler:
1.ümmet perkitan
2.tüzün
3.mrsago
4.onuray+1
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Reklamlar
-
12 Haziran 2008, 19:42
sayı 4 ü geçerse bende ordayım
-
12 Haziran 2008, 20:00
mrsago adlı üyeden alıntı
sayı 4 ü geçerse bende ordayım
geçmezse bile sorun değil ben tam vaktinde orda olcam. gelen olursa laflarız olmazssa 2-3 kişi zaten beraberiz biraz takılır uçarız.hafta ortası milletin işivar dücü var.
www.perkitan.com
-
12 Haziran 2008, 21:02
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
geçmezse bile sorun değil ben tam vaktinde orda olcam. gelen olursa laflarız olmazssa 2-3 kişi zaten beraberiz biraz takılır uçarız.hafta ortası milletin işivar dücü var.
yolum biraz uzak olduğu için kimse gelmesede gelmeye çalışıcam niyeyse bu sıralar mt istanbul pek buluşma ayarlamıyo
-
12 Haziran 2008, 21:31
Bizde biricik eşimle gelelim diyoruz. Bu arada Ümmet abi yeni uzun süredir siteye giremiyordum.Yeni motorun hayırlı olsun.Görüşmek üzere.Herkese saygılar
-
13 Haziran 2008, 01:11
onuray adlı üyeden alıntı
Bizde biricik eşimle gelelim diyoruz. Bu arada Ümmet abi yeni uzun süredir siteye giremiyordum.Yeni motorun hayırlı olsun.Görüşmek üzere.Herkese saygılar
teşekkür ederim gelirseniz yarın görüşürüz inşallah
www.perkitan.com
-
13 Haziran 2008, 11:00
kısmet meselesi .......
-
13 Haziran 2008, 11:34
hanedan12 adlı üyeden alıntı
kısmet meselesi
.......
kısmet mismet anlamam ta kuşadasından geliyoz,motor servisten çıkmadıysa mevki bildir gelip alalım sonrada aldığımız yere bırakalım jet servis yani,hüseyinede söledim sen gelirsen oda gelirmiş.
www.perkitan.com
-
13 Haziran 2008, 13:59
ümmet abicim nasılsın iyisin inşallah yakın olsaydım bende gelirdim mallum izmirdeyim size iyi sohpetler iyi eylenceler kazasız belasız
-
13 Haziran 2008, 14:06
Ooo Ümmet abi buralarda
Çok uzak be abiii sende ne yaptın!!
Hem benim Marmokta burs müracat tarihimden yalan oldu:(
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
13 Haziran 2008, 14:12
Cuma gunu benim eve varmam zaten 20:30 gibi olur. Gecen Bakirkoye geleyim dedim Cuma Cuma ama yetisemedim. Geldigimde yeller esiyordu.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
13 Haziran 2008, 14:14
Haftasonuna felaket işim var. Hatta bu gece mesaideyim. Kaçabilirsem gelirim.
-
13 Haziran 2008, 15:00
ümmet abi katılım 4 ü geçmiş ben kesin geliyorum ama bi sorun var oda mekanı bilmiyorum online olursan bana açık adres bide mümkünse cep numaranı verirmisin ben akşama doğru siteye giremessem numaram bu 0536 704 83 56 ararsan sevinirim
-
13 Haziran 2008, 16:26
tugcetugce adlı üyeden alıntı
Ooo Ümmet abi buralarda
Çok uzak be abiii sende ne yaptın!!
Hem benim Marmokta burs müracat tarihimden yalan oldu:(
evet sen uyu oralarda geleli 3 gün oldu sorun değil bibuluşmada hisarda ayarlarız
aargh adlı üyeden alıntı
Cuma gunu benim eve varmam zaten 20:30 gibi olur. Gecen Bakirkoye geleyim dedim Cuma Cuma ama yetisemedim. Geldigimde yeller esiyordu.
sıkıntı yok kardeşim mt buluşmaları bitmez birinde kesin denk gelirsin
tukuc78 adlı üyeden alıntı
Haftasonuna felaket işim var. Hatta bu gece mesaideyim. Kaçabilirsem gelirim.
bekleriz renk katarsın
mrsago adlı üyeden alıntı
ümmet abi katılım 4 ü geçmiş ben kesin geliyorum ama bi sorun var oda mekanı bilmiyorum
online olursan bana açık adres bide mümkünse cep numaranı verirmisin ben akşama doğru siteye giremessem numaram bu 0536 704 83 56 ararsan sevinirim
numarana mesaj attım bulamazsan gelip alırız e5 merter sapağına geldiğinde mesaj at.
www.perkitan.com
-
13 Haziran 2008, 17:42
ümmet abi beni yazmıs zaten herhanki bir sey yok gerci ben geliyorum ;)
ben şişeden icerim şişeden demiş şair bizi almış başka diyarlara götürmüş biz içtiklerimizle değil içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz
-
14 Haziran 2008, 00:50
toplantı amacına ulaştı kumburgazdan gelen hikmet kardeşe ve tüzün kardeşime gkn kardeşime onun resmini alamadık azkaldı gitti taksime gidiyomuş arada bizede uüradı geldikleri ve sıcak sohbetleri için çok teşekkürler katılım olmadıama buluşmamıza değdi gelende gelmeyende sağolsun bide çoğu kimse görmedi geç açtık başlığı
www.perkitan.com
-
24 Haziran 2008, 21:20
o aksam güzel gecti .......
ben şişeden icerim şişeden demiş şair bizi almış başka diyarlara götürmüş biz içtiklerimizle değil içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler