Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

İZMİR 08.10.2005 CUMARTESİ TOPLANIYORUZ

REKLAM ALANI

EgeKnn, alemsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    stella öncelikle geçmiş olsun biz haberi pazar günü aldık hemde az önce kendinizce haklı sebeplerden tartıştıgın seni dilinden düşürmeyecek kadar çok seven arkadaşın kenan dan bana kalırsa ( yine siz daha iyisini bilrsiniz )bu tür küçük tatsızlıklar aramızda çözülebilir sayfadaki arkadaşların bizim hakkımızdaki düşünceleri yanlış noktalara kaymaması için bu tür şeyleri kendi içimizde çözelim stella sanırım yorgun ve geçirdiği küçük aksilikten ötürü gergin c tesi toplantıda bu konunun tatlıya bağlanacağına eminim eğer çözülmezse bende motoruma mazot doldurmazsam ne olayım

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    cengizim baba boşver yaaa açıklama yapmayın boşuna ben aslında o arkadaşlara kızmıyorum burada tüm hata benim emin ol benim hatam...... insanlara gereksiz yere gereğinden fazla değer veriyorum kimsenin bana bağlı olmasını istemem sevmem ama ben inadına ve hep aynı saflıkla kendimi millete bağlıyorum planlarımı onlara göre yapıyorum artık sıkıldım ama bu durumdan bu yeni bişey değil hep böyledir zaten ama artık böyle gitmeyecek...... evet tüm arkadaşlar o olaydan haberdar geçmiş olsun dileklerimizi de sunmuştuk konumuz bu değil ama hala anlayamayanlar var anlatmak içise yeterince yorgunum cengizim seni seviyorum kanka özgür,tarık,tuncer,bedri sizleride

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    izmir tayfası lütfen bu konuyu dikkate almayın küçük bir sarsıntı geçirdik ama ne stella ne egeknn bu meseleyi uzatmayacaktır ben bizzat kendim sarılmış barışmış resimlerini siteye vereceğim izmirlinin ne kadar sadık ve affedici olduğunu herkeze göstereceğim eğer başarırsam kurbanda 1 mobilet keseceğim
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

One_Way - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Bence bu tartışma için ayrı topic açın yada başka şekilde halledin, bu topiğin başlığını okuyanlar, motosiklet sevdalısı olup izmirde bir gezi grubuna girmek isteyenler olabilir ve doğal olarak buradaki yazılara bakacaklar. Dikkat ettim, çok ileriye gidilmemeye çalışılarak yazılan cümlelerde bile çok sevimsiz ifadeler var. Yeni motosiklet dostu arkadaşlarımızı ürkütmeyip havayı bozmayalım bence.. Sevgiler..

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Bence bu tartışma için ayrı topic açın yada başka şekilde halledin, bu topiğin başlığını okuyanlar, motosiklet sevdalısı olup izmirde bir gezi grubuna girmek isteyenler olabilir ve doğal olarak buradaki yazılara bakacaklar. Dikkat ettim, çok ileriye gidilmemeye çalışılarak yazılan cümlelerde bile çok sevimsiz ifadeler var. Yeni motosiklet dostu arkadaşlarımızı ürkütmeyip havayı bozmayalım bence.. Sevgiler..

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Explorer kitlendiği için refresh yapmak zorunda kaldım ve aynı mesaj 2 kez gitti özür

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    stella arkadaşım kenan abi senin için kötü bişey söylemediğinden eminim çünkü pazar günü gezi de bile bize senin kadar iyi biri olduğunu çok iyi bir artçı olduğunu anlatmıştı ve senin yapmış olduğun gezilerden de bahsetti artçılığını çok iyi yaptığını bize kenan abi söylei eğerki seni üzmek isteseydi herhalde bize de seni kötülerdi diye tahmin ediyorum ama yinede kendin bilirsin işallah cumartesi gün kü toplantıda sizi barışmış olarak görürüz hepiniz k.i.b.

stella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok ama birgün oda olacak
    Alıntı egelim adlı üyeden alıntı
    stella arkadaşım kenan abi senin için kötü bişey söylemediğinden eminim çünkü pazar günü gezi de bile bize senin kadar iyi biri olduğunu çok iyi bir artçı olduğunu anlatmıştı ve senin yapmış olduğun gezilerden de bahsetti artçılığını çok iyi yaptığını bize kenan abi söylei eğerki seni üzmek isteseydi herhalde bize de seni kötülerdi diye tahmin ediyorum ama yinede kendin bilirsin işallah cumartesi gün kü toplantıda sizi barışmış olarak görürüz hepiniz k.i.b.

ben ne burda nede başka bir yerde kenan beni kötüledi demedim
    kenan zaten benim neden bahsettiğimi anladı ve biliyor
    konunun uzamasına gerekte yok zaten bende bunu hiç istemiyorum bu tarz şeylerin konuşulmasından bile hoşlanmam kaldıki böyle bir ortamda hiç istemem
    kenanın ( insanlara gereksiz yere gereğinden fazla değer veriyorum )aksine kenan dahil izmirde tanıştığım herkezi tanışmış olmaktan çok mutluyum
    ama malesefki cumartesi günü aranızda olmayacağım bü yüzdende böyle bir görüntü sergilenmeyecek
    hepinize şimdiden iyi toplantılar ve geziler diliyorum

Motosikleti
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı
    stella öncelikle geçmiş olsun biz haberi pazar günü aldık hemde az önce kendinizce haklı sebeplerden tartıştıgın seni dilinden düşürmeyecek kadar çok seven arkadaşın kenan dan bana kalırsa ( yine siz daha iyisini bilrsiniz )bu tür küçük tatsızlıklar aramızda çözülebilir sayfadaki arkadaşların bizim hakkımızdaki düşünceleri yanlış noktalara kaymaması için bu tür şeyleri kendi içimizde çözelim stella sanırım yorgun ve geçirdiği küçük aksilikten ötürü gergin c tesi toplantıda bu konunun tatlıya bağlanacağına eminim eğer çözülmezse bende motoruma mazot doldurmazsam ne olayım
    geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim allah herkezi beterinden korusun
    diğer konudada cengiz abi
    konuşmadan önce dinlemeyi bilmen gerek der büyüklerimiz önce
    beni - bizi dinleseydi kenan kardeş sonra yorum yapsaydı
    işin kısası özü budur ama artık konu kapanmıştır bir daha açılmamak üzere
    yukarıda da yazdığım gibi cumartesi toplantıda yada sonrasındaki gezilerde olmayacağım
    sizleri buradan takip edeceğim bundan sonra
    size şimdiden iyi toplantılar - iyi geziler

Motosikleti
    stella belki haklı olabilirsin ama her ne olursa olsun bu olayı uzatmaman ve bizler le olmanı şahsen ben çok istiyorum çünkü aramızda 2 tane bayan var ve 1 tanesini böyle tatsız bir olaydan dolayı kaybetmek istemem k.i.b.

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Stella demişki:
    yukarıda da yazdığım gibi cumartesi toplantıda yada sonrasındaki gezilerde olmayacağım
    Bu tartışma her yönüyle bu gruba iyi örnek teşkil etmiyor. Kişilerin burada şahsi diyaloglar için değil grubunu bütünü için bulunduğunu düşünüyordum. Stella kardeşim sen böyle bir tavırla tüm grubu es geçmiş oluyorsun. Umarım kararın hayırlı olur..

Motosikleti
    Alıntı One_Way adlı üyeden alıntı
    Stella demişki:
    Bu tartışma her yönüyle bu gruba iyi örnek teşkil etmiyor. Kişilerin burada şahsi diyaloglar için değil grubunu bütünü için bulunduğunu düşünüyordum. Stella kardeşim sen böyle bir tavırla tüm grubu es geçmiş oluyorsun. Umarım kararın hayırlı olur..

şahsi değil gurubumuzun içinden bir eski dostun söylediği ve bir çok kişinin bildiği bir konu olduğu için burdan paylaşıldı konuyu buradan açan eski dostunda kötü bir niyetle yaptığını düşünmüyorum
    örnek alınacak yada alınmayacak bir davranış yok ortada her şahsın bu topluluk içinde kendi şahsi fikirleri var benimde kendi fikrim budur
    kimsenin kimseyi es geçmek gibi bir durumu söz konusu değildir
    olmaz olamazda

egelim

stella belki haklı olabilirsin ama her ne olursa olsun bu olayı uzatmaman ve bizler le olmanı şahsen ben çok istiyorum çünkü aramızda 2 tane bayan var ve 1 tanesini böyle tatsız bir olaydan dolayı kaybetmek istemem

çok teşekkür ederim kimsenin kimseyi kaybettiği yok benim yerim yurdum belli sizlerin yeri yurdu belli gönüller bir olduktan sonra
    toplantıda olmamakla geziye katılmamakla hiç birşey eksik kalmaz

sende kendine iyi bak

Motosikleti
    bence toplantılarda bizimle olmaman benim şahsi görüşüm bizleri sevmediğin anlamına gelir bizler her zaman birbirimizle iç içe olmalıyız bence biz seni aramızda görmekten zevk duyarız ve seni bir kere görmeme rağmen sohbetin çok canı yakındı ve yüzün hep gülüyordu aramızda böyle bir kişiyi ben hep görmek isterim

Motosikleti
    Alıntı egelim adlı üyeden alıntı
    bence toplantılarda bizimle olmaman benim şahsi görüşüm bizleri sevmediğin anlamına gelir bizler her zaman birbirimizle iç içe olmalıyız bence biz seni aramızda görmekten zevk duyarız ve seni bir kere görmeme rağmen sohbetin çok canı yakındı ve yüzün hep gülüyordu aramızda böyle bir kişiyi ben hep görmek isterim

sizleri sevmemek mi yok artık daha neler
    böyle birşey yok sakın bunu böyle düşünmeyin

Motosikleti
    stella sadece bir şakaydı o elbetteki bizleri sevdiğin kesin yoksa toplantıya gelirmiydin hiç hadi k.i.b. ne olursan ol yine gel

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı stella adlı üyeden alıntı
    Herşeye eywallahda bu olmamış...Hem tanıdığım herkezle tanıştığım için (İzmir) çok memnunum diyosun hemde sadece 1 kişi için hiç bi toplantıya katılmıycam diyosun bu olmadı işte...Bizimle tanıştığına memnun olduğunu söylüyorsun peki neden toplantılara gelmiyeceksin ki sen kenana,bende misal tarık a kırıldım gelmedik o başkasına o başkasına olmaz öyle hepimiz dostuz aramızda kırgınlıklar olur bunu bütün gruba mal edemeyiz...

Motosikleti
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı
    Alıntı stella adlı üyeden alıntı
    Herşeye eywallahda bu olmamış...Hem tanıdığım herkezle tanıştığım için (İzmir) çok memnunum diyosun hemde sadece 1 kişi için hiç bi toplantıya katılmıycam diyosun bu olmadı işte...Bizimle tanıştığına memnun olduğunu söylüyorsun peki neden toplantılara gelmiyeceksin ki sen kenana,bende misal tarık a kırıldım gelmedik o başkasına o başkasına olmaz öyle hepimiz dostuz aramızda kırgınlıklar olur bunu bütün gruba mal edemeyiz...

kimseye birşeyi mal etmiyorum lütfen yanış anlaşmalara mahal vermiyelim toplantıda tanıştığım herkezin yeri ayrı kenan arkadaşında yeri çok ayrı sizlerden daha sık görüştük biz kenanla çünkü çok yakın oturuyoruz iş yerlerimiz çok yakın vs...
    kırgınlığım falanda söz konusu değil diyelim
    bu konuda burada bu şekilde kalsın uzamasın kapansın dostlar

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Evet bence de kapansın, gelen gelsin gelmeyen gelmesin dostlar. Bu sadece mevcut kadrodan oluşan grup olarak kalacaksa burada böyle tartışmalar uzatılabilir ama bence genişlemesi gereken bir grup, motosiklete gönül vermiş, dost canlısı her yeni insan bizim için potansiyel bir arkadaştır, bu yüzden biz önümüze bakalım..

Motosikleti
    erkan abi haklı herkes haklı lütfen bu konu artık kapansın daha çok yeniyiz böyle şeylerle kendimizi içten yıkmayalım

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler