İZMİR 08.10.2005 CUMARTESİ TOPLANIYORUZ
Reklamlar
-
Egekenn kenan abim tüm millete saat 21 de atatürk lisesi önünde olucağımızı ben yazmıştım fakat sen saati 20 ye çekmişsin ya bu akşam millet gelipte ağaç gibi beklerse yani siteye bakmazsa bu gelcek kişi ne olcak ayıp olmucak mı tama belki istanbul ekibini düşünerek yaptın bu duyuruyu ama yine de ayıp olmuş
Reklamlar
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
keşke izmirde olsaydımda geleydim
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
keşke izmirde olsaydımda geleydim
-
bi daha ne zaman buluscazzz ben gelemedimmmmm soz bidahiki sefere gelecemm
-
kamil kardeşim her cumartesi bundan sonra saat 20 de atatürk lisesi önünde buluşcaz gelirsen seviniriz benim msn adresim bedri86@hotmail.com
-
yahuu saati 20.00 a almam amma olay olmuş heee yeni okudum ne oldu sorun yaşandımı yoooooooo yahu bişey biliyoruzda yapıyoruz önlemini düşündük heralde neyse çok güzel bir toplantı ve gezi oldu tüm arkadaşlara teşekkürler gezilere pek katılamasada mutlaka toplantılarda bulunmaya çalışan mustafa arkadaşımada teşekkürler bu arada gece geç saatlerde 5 dk. bile olsa bizlerle olmak için son anda yetişen volki ve erhan arkadaşlarımızada teşekkürler....
-
arkadaşlar bu günkü inciraltı gezimiz çok süper geçti derin piyade egekenn apv41 abilerime çok teşekkür ederim çok güzel bir mangal partisi verdik bundan daha iyisi ve güzeli sanırım olmazdı fakat bundan sonra daha da güzelleştirmeye çalışcaz.TÜM İZMİR TAYFASINA TEŞEKKÜRLER.
-
egelim yahu şu nick imi bir türlü doğru yazamadın heee kaçtır böle yazıyon Egeknn
-
ceza verelim 500 kere egeknn yazsın (motorun arka lastiğiyle asfalta )
-
motorunun arka lastiği neler yazmıyoki
-
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
yahuu saati 20.00 a almam amma olay olmuş heee yeni okudum
ne oldu sorun yaşandımı yoooooooo
yahu bişey biliyoruzda yapıyoruz önlemini düşündük heralde neyse çok güzel bir toplantı ve gezi oldu tüm arkadaşlara teşekkürler gezilere pek katılamasada mutlaka toplantılarda bulunmaya çalışan mustafa arkadaşımada teşekkürler bu arada gece geç saatlerde 5 dk. bile olsa bizlerle olmak için son anda yetişen volki ve erhan arkadaşlarımızada teşekkürler.... istanbul gurubuna hayırlı yolculuklar (onlar işlerini gördü dönüyolar) sanırım, geleceklerinden 10 gün önceden haberdar olduk ama gidiyolarmı döndülermi ne yaptılar bir haber verme ihtiyacı duymadılar... biraz sitemliyim bu konuda ama ne diyelim EYVALLAH stella sanada EYVALLAH umarım memnun kalmışlardır sağ salim dönerler.....
KENAN ARKADAŞIN YAZDIĞI YAZIYA YAZACAK ÇOK ŞEY OLMASINA RAĞMEN GEREKSİZ BİR TARTIŞMAYA BURDA MAHAL VERMEMEK İÇİN YAZMAYACAĞIM AMA AYIP ETTİĞİNİ DİNLEMEDEN NE OLDUĞUNU BİLMEDEN ÇOK HOŞ OLMAYAN BİR USLUPLA YORUM YAZDIĞINI GÖRDÜM
BURASI ORTAK DOSTLUKLARIN ORTAK BİR KEYFİN PAYLAŞILDIĞI BİR PLATFORM İSE BURADA KULLANILAN SÖZCÜKLERİN DAHA DİKKATLİ SEÇİLMESİ VE SÖYLENEN SÖZLERİN NERDEN NEREYE GİTTİĞİNE VE KİMLER İÇİN SÖYLENDİĞİNE DAHA DİKKAT EDİLMESİ GEREKTİĞİ KANAATİNDEYİM
ARKADAŞLIK
Kötü karakterli bir genç varmış. Bir gün babası ona çivilerle dolu bir torba vermis. "arkadasların ile tartısıp kavga ettigin zaman hersefer bu tahtaperdeye bir çivi çak" demis.
Genç, birinci gün tahtaperdeye 37 çivi çakmıs. sonraki haftalarda kendi kendine kontrol etmeye çalısmıs ve geçen her günde daha az çivi cakmıs.
Nihayet bir gün gelmis ki hiç çivi çakmamıs.Babasına gidip söylemis. Babası onu yeniden tahtaperdenin önüne götürmüs.
Gence "bugünden baslayarak tartısmayıp kavga etmedigin her gün için tahtaperdelerden bir çivi çıkart, sök" demis.
Günler geçmis.
Bir gün gelmis ki her çivi çıkarılmıs.Babası ona "aferin iyi davrandın ama bu tahtaperdeye dikkatli bak. Artık çok delik var.
Artık geçmisteki gibi güzel olmayacak" demis.
Arkadaslarla tartısıp kavga edildigi zaman kötü kelimeler söylenilir.
Her kötü kelime bir yara(delik)bırakır.Arkadasına bin defa kendisini affettigini söyleyebilirsin ama bu delik aynen kalacak(kapanmayacak).
Bir arkadas ender bir mücehver gibidir.Seni güldürür yüreklendirir
sen ihtiyaç duydugunda yardımcı olur seni dinler sana yüregini açar" demis.
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ ?
-
-
-
stella, EgeKnn, benimde elimde kasetler var, çok zorlayıp uzatmayın basına veririm. aranızda olan tartışmaları lütfen özelden yapın, haa eğer bizide ilgilendiriyorsa olayı anlatıverin bir zahmet...
-
bu zaten bizi ilgilendiriyo o yüzden bu sayfadan yazabiliriz dostum ChatnoiR özele ihtiyaç yok ilgilenme....
-
"bizi ilgilendiriyo" derken kaç kişiyi kastettin, sakın 2 veya3 kişi olmasın? bu sayfanın sahibi kim, belli bir kişiye veya topluluğamı ait? herkesin ilgi alanlarına karışırmısın, arada satılık ilanlarınada bakıyorum umarım bir mahsuru yoktur? sevgilerimle
-
-
uzatıp tartışmak anlamsız DİNLEMESİNİ bilmeyen bir arkadaş - dosta - insana anlatılabilecek çok fazla şey olduğunu sanmıyorum
yazıdığı yazıda hoş olmayan bir kaç tabir olmasa bu tarz bir cevap verme gereği bile duymaz bunun yerine size istanbul - izmir arasında bir kaç günde geçen hoş ve yeri geldiğinde de üzücü olan ( costantine ile küçük bir kaza atlattık ) estanteleri anlatırdım ama maselesfki cevap verme hakkı doğduğu için yorumumu yaptım bukadardır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler