Ben gezi yapılırsa gelip gelmemek hakkında bişey diyemem malum iş meselesi Eğer çalışmazsam akşam toplantısına gelirim ama gezi işi yaş...
Ben gezi yapılırsa gelip gelmemek hakkında bişey diyemem malum iş meselesi Eğer çalışmazsam akşam toplantısına gelirim ama gezi işi yaş...
EgeKnn madem iyi niyetlisin, senin gibi iyi niyetli birkaç kişi çıkar herhalde Geçen hafta da 3 kişi karagöle gitmiştiniz ve güzel oldu demiştin ya. Hava iyi olursa değerlendirelim bence.. Gelemeyen arkadaşlara laf etmeyiz ramazan olduğu için
bu sefer geliyorum zaten arkadaşta kalcam kordonda hatta onu da getirmeye çalışçam..şimdi geçende geliyorum dedin diceksiniz ama bu sefer kötü bişi olmazsa gelicem.
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
beyler şunu söylemek istiyorumki bu seferki toplantı bir öteki ne nazaran çok daha iyi olacak herhalde tüm izmirli motor severleri bekliyorum ve pazar günü için de gezi planı yaparız gelmek isteyenleri kesinleştiririz gelen gelir gelmeyenlere işallah bi dahaki sefere deriz.Fakat bu hafta hava çok güzel olcak ben ce kaçmaz.
tüm izmir motorcuları davetlimizdir.
egelim bu ne heves??? hadi bakalım ben varım one_way hafta sonu 4 kişiydik stella yı unutmayalım evet zevkliydi arkadaşlarımız çok iyiydi çünkü bakalım hafta sonu olsun bir neler olacak
EgeKnn, AzZzZzZzzzz sonra gibi oldu Bakalım dediğin gibi umarım güzel bişiler yapılabilir ben olsamda olmasamda güzel geçer inşallah...EgeKnn adlı üyeden alıntı
sen cumartesi çalışıyosan pazar tatil değilmisin katılmayacakmısın gezi olursa oruç olayımı yoksa
Abi oruç olayı var bide başka muhabbetler var...Ben belki cumartesi akşam aranızda olurum çalışmazsam ama pazar günü çalışmazsam aranızda olamayabilirim işler biraz karışık forrap buna alışık...Olayları.Yarın geldiğinde konuşuruz artık.
arkadaşlar inanın yanınızda olmak isterdik (ERHAN ve VOLKAN) fakat ctesi ve pazar çok önemli işlerimiz var bir sonraki buluşmaya inşallah ama ctesi ayarlayabilirsek bir kaçamak yapıp toplantıya gelicez
DERİN motorun hayırlı olsun Erhan'ında o motora karşı ilgisi vardı nasıl memnunmusun
Motor genelde iyi ancak bir kaç ufak sorunu var hallolacak umarım.
hadi beyler baya bi kişi olduk yarın nı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.hepiniz k.i.b.
ben de buluşmaya gelmek isterim(abi sizin dilinize düşmemek için kıvırma ihtimalimi belirtmek için böyle yazıyorum ,bir aksilik olmazsa ordayım ),ama geziye gelemem,bu kesin.
beyler bu gün kimse kayış atmasın ve herkes gelsin ben bile dün saat 16 da 50 cc lik motorumla 70 km yola çıkıp ahmetliye okuluma gittim ve yaptığım sürat inanın 40 dan fazla değildi ve 1 saat 40 dakika sonunda vardım ve bugün sabah 6 da kalktım kaskımı eldivenimi montumu giydim ve yola çıktım ehliyet yok vize yok sigorta yok ve saat 8:30 da izmir e vardım ve dondum ele belkahvede soğuktan ölüyordum allahtan yalın ın şarkılarını dinledim ve biraz söyledim de ısındım yani ben bu yorgunluğun üzerine bu akşam gelicem ve herkes lütfen gelsin unutmayın motorlar kadınlara benzer yanlış yaparsanız sizi tanımazlr bizler de öyleyiz.hepiniz k.i.b.
akşam ki toplantı ya istanbuldan gelen 3 arkadaşımızda katılacak ben den sölemesi tanışma fırsatınız var değerlendirin derim sonra tühhh yaaa keşke gitseydim demeyin bu arada saat 20.00 da buluşulacak atatürk lisesi önü geciken orada kimseyi bulamazsa üsküdar çaycısına gelebilir orada olucaz
akşam nereye gittiğinizi haber verin çünkü motorsuz gelcem...
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
üsküdar çaycısı kordonda bilmeyen olabilir söliyim dedim alsancak iskelesinin karşısında kime sorsanız gösterir ha bide kalabalık motor gurubundan ve ışıl ışıl göz kamaştıran motorumdan anlayabilirtsiniz hadi görüşmek üzere
Ben böyle işin... Bu gün gene çalışıyorum yanınızda olamıycam
arkadaşlar bende akşam gelmeye çalışacam.eğer kısmet olursa tanışmışta oluruz
35 ER 605
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)