evet arkadaşlar yerin en geç bugün rezervasyonunun falan yapılması gerek..liste 25 kiiyi aşacak nerdeyse.biraz hızlı olalım dimi.
DURMAK YAKIŞMAZ BİZE!!!
evet arkadaşlar yerin en geç bugün rezervasyonunun falan yapılması gerek..liste 25 kiiyi aşacak nerdeyse.biraz hızlı olalım dimi.
DURMAK YAKIŞMAZ BİZE!!!
miyaaaaa yer ayarladınmı millet acıktıııı)
avrupa yakaasında ki arkadaşlar bizde biyerde bi araya gelip iftar açabiliriz aslında hasan sen bununla ilgilenir misin ben bütün gün dışarda olcam da arkadaş beni durumdan haberdar edin.
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
Sayın arkadaşlar;
Mercuryhepat , ben ve Omurceylan akşam saat 18:00 e kadar Sirkeci civarında olacağız. bundan dolayı iftarıda o civarda bi yerde yapmayı planlıyoruz. bize katılmak isteyenler olursa bilgi versin , buluşalım hep birlikte iftarı yaparız. ama her durumda 19:30 da tophanedeyiz biz , sıkıntınız olmasın...
+1zpoint adlı üyeden alıntı
evet hasanım bi hareket yapta ac kalmayalım bizde burda bi yerlerde acalım
waayy demek avrupa yakasından da gelicekler var bizim dıshımızda. biz " mert, ömür ve ben(safa) " avrupa tarafında olanlar bi chıksın meydanee...görelim bi kalabalıgı, olmadı iftar tribine gireriz harbi zpoint in dedii gibi....
HADE KİMLER VAR AWRUPADAN BAŞA BENİM ADIMI YAZIN MİLLET
zpoint
hasan
mert
ömür
safa
freeözkan +1
aman eksik söylemeyin haaa......
bak bu kadar kişiyiz biz eksik söölüozmu abicim..........
:
:
wayy "avrupa yakası" toplanmaya bashladı
gayet güzel bi gelishme. shimdi sırada ortak noktayı bulmak var. mert, ömür ve ben sirkeci etrafında olucaz. diger gelenler nerelerden gelicek bi bilelim.??
abicim diğer gelenler için duyuru yapalım ööleyse tekrar;
13:30 da mertmertmert,mercuryhepat,ömurceylan kişileri Sirkeci tren garı önünde buluşuo
18:30 da moda tayfası moda da toplanıo , iftar yapıo
19:30 da mertmertmert,mercuryhepat,ömurceylan kişileri Tophane ye geçio
20:30 da moda tayfası Tophane ye gelio
genel olarak proje bööle abijim
hocam moda da 18:30 da değil 18:00da buluşuyoruz ilk sayfada var.millet 18:30 okuyup gecikecek...
ben bugün saat 6 da işten çıkıyom evde biraz takılıp taksime gidiyom yarın 10 gibi uyanırım.soorada falan filan.........
bukadar ayrıntıya gerek varmı?
yaw miillet hasan yani rüzgarsevdalısı gelemiyo ben napçaaaaaaaaaaam beni kim alcak yyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaw
alır illaki birisi alır merak etme hocam
bende artçı olmasa ben alırdım inan
arkadaşlar,
beni +1 olarak yazar mısınız?Bir arkadaşımla gelicem.Aslında bi kaç kişiye haber verdim ama belli onlarda gelirse +5 falan olurum,ama belli değil.
bu arada wayy diyorum asıl ASENA belli oldu sanırım:(R.S)
peril+1 alim lütfen
banane ya banane ya bende yürüyerek gelirim
zpoint, ben alırım seni üzülme bu kadar
bursaya iş dolayısı ile gidemediğim içim c.tesi akşamı sizlere katılacağım Kobayashi, sağolsun ben gelecem demeden yazmış zaten kardeşim ee yopluca iftar yapalım şöle bir miya acaba hallettimi lokanta işini bilgisi olan var mı???
oooh ekip canlanıyo labalık olcaz galba
varmı başkaaa.unuttuumuz,yeni gören,taam taam bira olmasada gelcem demek isteyen
Colakoglu
dejavuVXR
Kobayashi +1
conqueror
biscuit + zeynep yinge
tuna_tour
peril +1
jameika34 + yenge
morpheus +kuzeni
ruzgarsevdalısı
burak786
federal (araba ile)
gaffar
mondialci
mete_han
miya
mertmertmert
mercuryhepat
freeozkan
scuba + yinge
zpoint
zpoint sen nerden geliyosunki?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)