iki kat giyiceğine 3 kat giyersin icabında üşümezsin.... 90 la gidiceğine 70le gidersin rüzgar yemezsin .... 300 km mesafe gidiceğine 150 km öesafelik bi yere gidersin , yolda çok sıkıntı çekmezsin.... al sana çözüm ortamı oluştu bile
iki kat giyiceğine 3 kat giyersin icabında üşümezsin.... 90 la gidiceğine 70le gidersin rüzgar yemezsin .... 300 km mesafe gidiceğine 150 km öesafelik bi yere gidersin , yolda çok sıkıntı çekmezsin.... al sana çözüm ortamı oluştu bile
mercuryhepat,
tırsmalı cesaretli konulara girmeyelim sen yeni tanışacaksın ama biz birbirimizin tırsma cesaret konularında tanıdık artık.çınarçığa,yağmur altında rivaya üşenmediysek bunada üşenmeyiz dimi
neyse keyfi yerinde olan gelir olmayanla bidahakine görüşürüz...
mondialci tamamdır hocam bekliyoruz,
(da modayamı tophaneyemi geliyosun?)
valla ayarlayabilirsem bende tanışmak için gelirim ama ehliyet yok tabiki ancak otoyla gelebilirim zaten sabah ta bebek te olta sallamaya gidicem kısmet olursa
konu çok dağıldı dostlar , nerelere geldi yaaaa...
toparlayalım isterseniz şu şekilde; 08/10/05 Ctesi akşam 18:00 de Moda da bir grup toplanıp iftar yapıyor , bu arada tophanede de toplanmaya devam ediliyor, ardından Moda grubu Tophane ye akıyor , hep beraber nargileler - çaylar - kuşburunları vb ler içiliyor , sohbetlerin dibine vuruluyor....
saygılarımla......
arkadaşlar ben modaya geliyorum arabayla iftara, daha sonra tophaneye de gelmek isterim ama cumartesi köprü trafiğinde arabayla bunalıma girip intihar edebilirim bööökk bi trafik var, özür dilerim
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
e anlamıyan yoktur artık heralde dimi
Kobayashi benimle birlikte bir motorlu kuzenimde geliyor... listeye onuda dahil edebilirsin...
federalcim arabayla tophaneye gelmen(hemide karşıdan)bence senin için intihar olur...kabataş tophane trafiğini bir bana sor....daha gençsin...bir fenerbahçeli olarak senin iyiliğini istiyorum...daha göreceğimiz şampiyonlar ligi şampiyonlukları olacak...federal adlı üyeden alıntı
kobayashi dostum kısmetse geleceğim...çaktırma ama fazla param yok...oyun oynayanlara bakarım...maksat muhabbet değilmi hacım yav...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han, geliyon ha heyt be kim geliyomuş maksat muhabbet olsun Kobayashi, tophanede benzinliğin arkasında ganyan bayiinini oldu bina da müşterim var sen gümrük yada taşımacılıkla mı uğraşıyodun ben de zırt pırt ordayım işimden dolayı
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
slm öölesine bi yazim dedim fotuma canlılık gelsin , ctesi tophanedeyiz milletttttttttttttttttttttt
forumu akşam bile boş bırakmıoruz abicim.... varmı bizim gibi hayırlı üye beah!!!
24 saat işler forumlarımız durdurak bilmez vallahi çok aktifizzzz çokkkk
ya hakkaten öyle bi durum söz konusu helal olsun başka bişe demiyorum
ayrıca ehliyeti olmayan arkadaşlara duyuru benimde yok ama son 1 haftadır avrupa asya bırakmadım bi dünya yere gittim kimsenin bişe sorduğu yok tırsmayın bence ( umarım bunu yazmak yanlış değildir tabi bi sormak lazım mod lere ) napim ehliyetim yok diye yatsın mı güzelim motorum neyse mevzuya döneyim;
kobayashi arkadaşım tabii haber vercem aksi söz konusu değil konuşcam yarın bikaç yerle öğleden sonra burda seçenekler lütfen yani böyle tereddütleri barındırmayalım içimizde
valla miya ben de yaklaşık 9 ay kadar ehliyetsiz kullandım. Problem kimsenin sorması değil kaza yapmak oldu sadece öyle bir durumda direk olarak ayvayı yiyosun
o konuda haklısın bikaç kere baya tırstım ama hep şansa yırttım umarım ehliyeti alana kadar böyle gider
ben iftardan sonra gelecem.
iftar edecek olanlar listesi ona göre ayarlansın, bir karışıklık çıkmasın.
günaydın forumcular!!!
yarın akşam 18:00de moda da , oradanda 20:30da tophanedeyiz.....!!!!!!!!!
herkes davetlidir.........!!!
NOT: Ben 19:30 da tophanede olacağım , direk oraya geleceklere duyurulur...
gelmeyene küseriz haaa
zpoint
bankadayım.
varmı durumda değişiklik?eklenen eksilen...
Colakoglu
dejavuVXR
Kobayashi
conqueror
biscuit + zeynep yinge
tuna_tour
peril
jameika34 + yenge
morpheus +kuzeni
ruzgarsevdalısı
burak786
federal (araba ile)
gaffar
mondialci
mete_han
miya
mertmertmert
mercuryhepat
freeozkan
scuba + yinge
zpoint
18:00 da modada buluşulduktan sonra iftar olayını nasıl nerde nedir yani?
bende gelmeye çalışcam artçımla beraber.
kobayashi anlaşıldı kardiş
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)