8 EKİM CUMARTESİ MODA İFTAR VE TOPHANE NARGİLE BULUŞMASI
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yaw nooldu bööle.bowling bikaç hafta soora diyodunuz.birden başlık açıldı 3 sayfada yazışma oldu...
-
4 oldu hacI.. bowling cuma gunu dvd ctesi gunu.. olmazmı ?
gülyabaniyim ben, pek yabaniyim ben, girerim rüyalara, hepinizi yerim ben.. Komik bi şarkı ya..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
-
cenkmenderes, olm sen iyice kafayı tırlattın galiba ne o yabani mabani şarkıları sen bi takıl bize de biraz kendine gel
-
explorer, selammm benim sevgilim bebektir ya o kadar gostermiyor yasi
-
Cuseppe, yok be tabi ki göstermiyo biz de takılıyoruz işte
-
explorer, hehe biliyorum evet anlatti olayi
-
daisy_m,
saygılar yenge ama tavla oynadığın peril deil red black
-
BILOOO,
kardesım bende merter'liyim be
-
scuba adlı üyeden alıntı
daisy_m,
saygılar yenge ama tavla oynadığın peril deil red black
olsun gelssin bizde oynarız
-
vallaha iyi dostum bende 3-4 ay öncesine kadar 2 senelik merterliydim i:
leke jeans'de çalışıyodum ayrıldım malum bütün gün işyerinde olduğumuzdan merterli gibi hissediyodum artık kendimi
scuba, ara sıra görüşürüz dostum birazda bu taraftan organize atak yaparız he
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
-
evet arkadaşlar bende aşkımı uyardım ama dinletemedim tavla oynadığı kişinin peril olmadığı konusunda , neyse sonunda anladı bitanecik eşim
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
neler oluyor hayatta yawww ne kadar hızı topicler ilerliyor dvd ne zaman ne oldu kim nasıl çiğ köfte ayyyyyyyyyyyyytttttttt
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
son organizasyonun adı "dvd arası , motosikletçi usulü - bowling topu soslu , çiğköfte" olacak gibi gözüküyor.
-
ya işte böyle yazın bitişine denk getirirsek herşey birbiri üzerine biniyor olsun biz yine de yaparız yaz kış dinlemeyiz
-
mertmertmert, vallahi süper tarif ettin kardeşim yawww hala gülüyorummm
-
BILOOO,
hocam her gezi için karşıya geçmekten iflağım kurudu yaw , artık yeter bu tarafta
da beraber bi org. yapalım valla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler