8 EKİM CUMARTESİ MODA İFTAR VE TOPHANE NARGİLE BULUŞMASI
Reklamlar
-
nmic
nereye girion olm araya brandanın içinde iki erkek değildik heralde...
haa bak araya girme konusu ayrı ama adam doğru söylüyo bak "ben fotoğraf çekerim" diyo...tek kişinin resimleri çekmesi iyi bence...
başka sorumluluk sahibi arkadaşları görelim.
bayanlar sahile gıda desteği yapar heralde.başka??
Reklamlar
-
valla hersey olur. bizede is duserse gorevden kacinmayiz
-
oy oy oy ne planlar var yaw... arkadaşlar bence torque nun yanında biker boys ta olabilir... oda çok güzel bir film ... Bowling te olabilir paint ball da olabilir... Yok yok hepsi olsun veya sabahtan akşama kadar plan
-
-
altug takılıyorum ne ısım var benım brandanın ıcınde =)
-
ben motorları test ve kalite olayına bakıyım ondan sorumlu olayım Ramazana kadar Ramazandan sonra Alkollü içecekler bölümüne geçerim
-
Ben Ramazan içinde de Alkollü içeceklerden sorumlu devlet bakanı olabilirim. Benim için saat, tarih ve ay ayrımı yoktur. Her daim içilir.
Bu arada BIKER BOYZ filmi torque filminden kesinlikle daha iyi bir film. Mantıksız saçma sapan şeyler çok yok. Daha gerçekçi bir film ve daha profesyonel bence. Altuğ aç abicim şu başlığı artık da dvd partisi olayına start verelim inceden. Peril başka bir plan oluşturamadan bizimkine hareket kazandıralım.
*** NOT: hay allam ya.. bak geç davrandık.. mesajı yazdıktan sonra kontrol ettim. Peril alternatif gezisinin sinsi planlarını yapmaya başlamış bile. Altuğ olm çabuk ol yaw.. Bizim dvd partisine başlık açç...
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
cenkmenderes, gecti olum. peril acti bile
-
bende biker boyzun dvdsi var arkadaşlar... getirebilirim
-
Arkadaşlar bişey söyliycem söylüyorum hatta bölünme olmasın ortak bi şey belirlensin iki başılk açılıp insanların kafasında karıştırılmasın ok.
cenkmenderes, her koyun kendi bacağından asılır biz Ramazan Dolayısıyla Kapalıyız...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Altuğ olm çabuk ol yaw.. Bizim dvd partisine başlık açç...
arkadaşlar , ayrılmayalım kopmayalım... birlikte hareket edelim..... parçalanmalar olmasın......... birlik içerisinde olursak daha çok eğlenilir bence...
-
ikiside olabilir. bunun pazarida var
Morpheus, abi sen her halukarda getir onu ben bi copy alirim
-
Bölünme olmasın tabi de. Ben bowling sevmem pek, dvd işi bence daha güzel. Zevk meselesi.
-
-
cenkmenderes, olm sende dvd sevmezsin, sigara sevmezsin (bunu sevmek şart değil), çay sevmezsin tek sevdiğin bira... götürüp birahanenin önüne bırakcam seni
-
dvd sevmem diye birşey yazdığımı gören oldu mu?? Ama en çok bira severim evet haklısın. eheuhee... Ha sigara da severim. Gayet içiyorum zaten.. Şu anda bile yanıyo zaten..
-
cenkmenderes, eli işte gözü oynaşta diye bana denir ne güzel anlamışım euheuhe neyse sen anladın demek istediimi, mesaj yerine ulaştı
-
dejavu amcanız geldiii
biraz geç kaldık malum yaş 36 ben her tür organizasyona varım arkadaşlar. ister film, bowling, carting, curting, paintball falan filan. bana uyar
-
-
Arkadaşlar ayrım gayrımmm yokkkkkk..herşey yolunda ,
cuma bowling yapıyoruz ,cumartesi de isteyenle rdvd partisine katılıyor yine.
bizler her zaman biriz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler