Demet; sen gazı verince iki egzostta alev çıkarmaya başladı yani alev atmadı, uzun uzun alev çıkardı ikiside, bu arada bi korlaşma gördüm bu sırada sen gazı kestin ve korlaşmada yok oldu.
Demet; sen gazı verince iki egzostta alev çıkarmaya başladı yani alev atmadı, uzun uzun alev çıkardı ikiside, bu arada bi korlaşma gördüm bu sırada sen gazı kestin ve korlaşmada yok oldu.
bundan sonra mangalı benim egzostlarda yaparız. bak hazır kor da oluyomuş. kömürün kor hale gelmesi gibi 30dk beklemeye gerek yok.
25 ve 26'ncı sahifelerde (24'te de olabilir. bi zahmet bakıver)
Cuseppe, hoş geldin arkadaşlar güzel bi geceydi bu rada ben yaşıyorum o kadar tekerden sonra ha bide biz sizden ayrıldıktan sonra bebeğe indik hava serindi ama jahveyle iyi oldu keşke olsaydınız.
bowlinge nezmam gidiyoruuuuzzzzzzzzzzzzz
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
zpoint, Hos bulduk sevgilimle gelemedigim icin uzgunum ama bundan sonrakine kesinlikle gelicem
aklımda biraz anormal bir şey var bowling yerine... Çarpışan Arabalar!!!
valla çok özledim ya uzun zamandan beri binemiyorum.
eğer olursa haftaya lunaparka gidelim havalar bozmadan.
bowlinge hava bozukken de gidebiliriz. ne de olsa kapalı alanda yuvarlicaz topları...
carting demeyin bana (fikri ben verdiğim halde beni beklemeden gittiler) neyse canları sağolsun.
sevgili federal kardesim . nazik mesajına tesekkurler..
bu arada demet gibi,cuseppe gibi,dejavu gibi arkadaslar bizim altug vs. eski arkadasların organizasyonları ve bizlerle yeni tanısıolar. masallah bayda heyecanlılar..
bekleriz..
zühtücüm kim eskiymiş görecez...
ahh kanka ahh, nasıl pişmanım toplantıya katılmadığıma bilemessiniz......
cuseppe,
hee ööle desene yaa bende kim niye kıskanıyo dejavu kardeşi diyorum
aramıza hoşgeldin.ilk buluşmamızda tanışırız umarım.
demet hoca o nazsıl egzos yaa.ciğerlerim tiredi yan yana giderken.komşular sövmüyomu eve girerken falan)
ha bide "başrolde aytuğ" demişsin resimlerin başına layık gördüün için teşekkürler ama aytuğ diil altuğ
miya olabilirmi dediğin arkadaşta zeynep biscuit'in eşi)
bidaa gezide official photographer olmak için kamerayla gelcem herkesi tekli olarak çekçem ve altına isim yazcam fişliycem bi nevi)
buarada chatnoir dejavu ne geziyonuz havelka'larda bakiim?
zuhtupasa
sende katılsaydın yaw güzel geçti bayaa.
şu aşağıdakini anlamadım ya.cidden...benmi dağınıım cümledemi bişey var 5 kere okudum anlamadım
"bu arada demet gibi,cuseppe gibi,dejavu gibi arkadaslar bizim altug vs. eski arkadasların organizasyonları ve bizlerle yeni tanısıolar. masallah bayda heyecanlılar..
bekleriz.. "
mertmertmert, yaw anladık kardeşim katıladım 10 kere söleme sıkma canını bi dahakine katılırsın telafi edersin çok hızlı giriş yaptınız siteye ama toplantıya katılamadınız demekki nasip işleri bunlar sıkma canını
altug cum bahsi gecen arkadaslar hem foruma hemde bizim org.lara yeni katılıolar, keyif alarak heyecanlanmaları güsel anlamında yazdım yane..
bekleriz de bundan sonrada katılıma bekleriz anlamındadır..
baksana demet hemen atladı kim eskiymiş filen die.. ha yas olarak diosa beni gecemez die tahmin ederim..
ses diyosan sen 29 ekime gel o zaman kobayashi...
Cuseppe, sen neden gelmedin yaw moda ve tophaneye getirmedimi dejavu????
rekor kıracanız lan. 29 sayfa olmuş insafınız kurusun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)