valla nası canım çekti haa, keşke aranızda olabilseydim
valla nası canım çekti haa, keşke aranızda olabilseydim
abilerim ablalarım güzel gezi olduğuna hiç şüphem yok...netekim çoğu arkadaşla kaynaşma fırsatım olmadı...artık bizden geçti abiler...millete dilenicez gezi durumlarında...abi kızım yağmuru kimse sevmedi yav...neyse acımı yüreğimde taşıyorum...hepinizi öpüyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ben nası olmadım boyle bir buluşmada. bizde olimpiyat stadındaydık. ilk defa gittim. çok güzel bir stadmış ama yolları çok dar. bu arada trafiğe takılmayalım diye 85. dakikada çıktık. biz çıktıktan sonra 2 gol oldu yaw. bi dahaki organizasyona benim şimdiden yazın. bu hafta içi olursa daha iyi olur. motoru falan satarmadan bir organizasyona daha katılalım
Arkadaşlar çalışmak zorunda kaldığım için geziye katılamadım. Vuslat sonraki geziye kaldı.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Arkadaşlar dün çok güzel bir gezi oldu. Perilllll hemen sıcağı sıcağına bowlinge topik başlatalım...
yavuzk2004, yalnız sen drag yaptık falan yazmışın, günahımı alıyosun bak. ben normal bir şekilde kalktım ışıklardan. egzosdan ses geliyosa ve yanımdaki 1000RR kalkarken stop ettirdiyse ben ne yapayım. cbr'ı istemeden geçince bi de ses olunca drag gibi gözüktü.
günahımı alıyosun bak...
Demet demiş ki;
Sevgili demet, ben biliyosun ilk kalktığım için arkayı göremedim (zaten on kaldırmanın vermiş oldugu enteresan duygular içersinde oldugumdan) O arada arkadan sesler fln gelice. Cbr stop etti diyosun, ilginç ama sonra dürbünle baksam göremezdim yaniyavuzk2004, yalnız sen drag yaptık falan yazmışın, günahımı alıyosun bak. ben normal bir şekilde kalktım ışıklardan. egzosdan ses geliyosa ve yanımdaki 1000RR kalkarken stop ettirdiyse ben ne yapayım. cbr'ı istemeden geçince bi de ses olunca drag gibi gözüktü.
günahımı alıyosun bak...
Demet, ayaktaki ismini bilmediğin kişi benim ( yasin )
Kobayashi, siteye üye oldum diye sinirlenen tek kardeşimiz belki dejavu ilgilenmedi diye olabilir... neyse biz ona aramıza hoşgeldin diyelim
Baya yemişiniz arkadaslar
Valla biraz önce Altug a günah cıkardım. Bi arkadasım kaza yaptı.. Hastanedeydim uzun bi gece.. Cep tel.ide evde unutmusum. Cok istedim gelmeyi ama napalım.
Kobayashi, minik bir kıskanclik krizi geciriyorum devajuyla ilgilide
zuhtupasa, geçmiş olsun
Cuseppe, hoş geldin
offf of. motorumu sattım satıcam. bugün bi kişi geldi baktı. fiyatta anlaşamadık ama biraz düşünmek için zaman istedim. tamam desem gidecek elimden motor yani. bu hafta nerde buluşuyoz
yemeklerde çok güzeldi , mekanı ayarlayan arkadaşı (o kendini biliyor) ve organizasyonu yapan arkadaşı (o da kendini biliyor) tebrik ederim.
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
yavuzk2004, benim egzostun alev attığını söylemiştin dün. hangi egzosttan attığını gördün mü, hatırlıyormusun veya farkedebildin mi? alltaki egzost mu üstteki egzost mu...(muhtemelen alttaki olması lazım)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)