8 EKİM CUMARTESİ MODA İFTAR VE TOPHANE NARGİLE BULUŞMASI
Reklamlar
-
selam arkadaşlar ben anadolu yakasındayım ama daha yolun cok başındayım sanırım ne motorsikletim var nede ehliyetim bazı arkadaşlar sagolsun yardımcı olduda motorsikletler hakkında bilgim oldu
ehliyet kursu 2 hafta önce başladı
2 ay içinde gezilere katılmayı dört gözle bekliyorum malum ehliyet ancak çıkar.
Hepinize iyi eglenceler dilerim
NOT: Kışında aktivite varmı ?
Reklamlar
-
şimdi ana sayfadan baktımm akşam 18:00 imiş buluşma saati sorun yok çözdüm vallahi olayı tek başıma bravo bana
-
-
mercuryhepat, yaw şu benim makinayada bi müşteri bulsan kardeşimmm ne iyi olurdu yaww
-
valla biscuit cim.. bundan 1 hafta önce gelseydin hazır müshterim vardı ama shansına küs artık. lakin kulagım delik olsun.. sen makinaya ne istedgini, extra aksesuarlarını filan özel mesaj olarak at bana bi ara.. bakarız bi icabına, belli mi olur...
-
ALTUĞ ; düzelttim yanlışı
YA ARKADAŞLAR haketten toplu sürüşlerde ehliyet problem oluyomu
-
miya, vallahi geçen hafta riva da 28 motor vardı ve kavacıkta polislerin önünde durduk sadece gelip sordular nerey böle diye ve kerpeye gittiğmizdede baya kalabalıktık çok şükür hiç bişey yaşamadık çınarçıkta yoktum ama ordada baya bi kalabalık gidildi yine sorun yoktu yani kısacası sorun yok =)
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
mercuryhepat makinasını satmış , çok kötü oldum ben beyler.... yarınki olayımız için de bi deişiklik olabilir... benim açımdan yani , olumsuz manada.......
-
mertmertmert, mercury i artçı al kardeş sende sorun ortadan kalksın tabi senin artçın yoksa...
-
-
merhaba arkadaşlar,
Madem iftar moda da yapılıyor neden nargile için tophane ye gidiyorsunuz ki? Moda da tophane deki cafeler kadar laçka olmamış ve bence hepsinin nargilesine on basan Rembetiko var. Reklam yapmıyorum gerçekten çok iyi nargilesi var bilen bilir. Dondurmacı alinin orada. Benimki sadece bir fikir tabiki. Reklam gibi oldu ama beleş kablosuz bağlantıda var içerde 256KB ADSL.
-
cafein, kardeşim karar alınmış bu saatten sonrada karardan dönülmez çünki kendini bu programa göre ayarlamış arkadaşlar var o yüzden zor. başka zaman inşallah
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
isyankar oldum vallahi billahi yaaaa
-
-
eee ben bi sahur yapim kardeşlerim yarın salı pazarında görüşürüzzz tabiki öğlende nette herkezlere iyi gecelerrrrrrr
-
tekten sola dönünce trafik drekt olarak modaya akıyo..tekyön ali ustaya dogru, anadolu tayfasııııııııııııı
-
Kobayashi, bi harita koysan çok sevaba girecen
-
ya ben harita için uğraşiom ama cok genı bi alan salı pazarımı yok moda nın harıtasını ıstıoyorsunuz
ona gora yapıgım
-
önce salı pazarını yapmanda fayda var...
eğer biliyorsan gideceğimiz yerin haritasını da ardından koyabilirsin
-
arkadaşlar kabaca salıpazarının hritasını yaptım
kadıkoy belediyesi minibus yolu fenerbahce stadı sogutlucesme tren ıstasyonun orda kime sorsanız gosterır fazla ayrıntıya giremedim işinize yarar umarım
link : www.aktifiriyiloto.com/har1.jpg
Hayvanları katletmeli kadınlara giydirmeli bayramlarda seyranlarda eşe dosta yedirmeli
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler