bunu belirttiğin iyi oldu benım sertifika evde dosyanın tamamı yanımda olucak bı sorun cıkmaz sanrım ...
bunu belirttiğin iyi oldu benım sertifika evde dosyanın tamamı yanımda olucak bı sorun cıkmaz sanrım ...
sertifika bi ise yaramaz arkadaslar bilginize....zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Kobayashi, ARKADAŞ BENİ ÇIKARIN KENDİ İMKANLARIMLA GELMEYE ÇALIŞICAM GELEBİLİRSEM
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
Kobayashi,
kardeş ben kadıköye gelicem ekleyiver garı , lısteye nası eklıyecegimi bilmiyorum
arkadaşlar centılmen yok mu aramızda ya zpoınt'i alacak , ben alırdım ama artçım var bu nası dayanısma
ben 18:00 da nişantaşı'nda olucam ordan kadıköye geçicem. Eğer zpoint kardeşimiz beşiktaşa falan gelebilirse, ya da mecidiyeköy, ordan alabilirim tabiki. ne diyosun zpoint??
arkadaşlar moda yazdıklarım salıpazarı yanlış anlaşılma olmasın yine
yer ayırma konusunda moda şuanda 15 kişiden fazla görünüyor bilginize. ( miya
yarın hava bugünkü gibi görünüyo kaynaklarda.parçalı bulutlu 21 derece.
su sıcaklıı 9 derece toprak sıcaklıı 4 derece ( bu kısmı salladım aramızda solucan falan yok heralde
Colakoglu
dejavuVXR ( moda )
Kobayashi +1 (moda)
conqueror +1 pınarrr (tophane)
biscuit + zeynep yinge ( moda )
tuna_tour
peril +1 (moda )
jameika34 + yenge ( moda )
morpheus +kuzeni
burak786
federal (araba ile) ( moda )
gaffar
mondialci
mete_han
miya (moda)
mertmertmert (tophane)
mercuryhepat (tophane)
freeozkan
scuba + yinge ( moda)
zpoint (tophane )
omurceylan ( tophane )
zuhtupasa ( moda )
nmic ( moda )
hayde bakalım tophaneciler , modacılar ...... bir'ki bir'ki
zpoint nerdendi??
bide kaç kilo?
altug çalış biraz
listeyi güncelle....
neyi güncelliyim hoca güncel ya işte?? zpointin kilosunumu yaziimm listeye yoksa )
yaw siz her forum başlıını açanla bööle uuraşıyosanız korkarım bidaa başlık açmaya) yoksa beni bezdirmek içinmi anlaştınız
liste güncel valla.bişeymi kaçırdım?
ha? ne ? bisesmi geldi? mutfakta birimi var?
bir dahaki toplantımızın adı "mutfakta birimi var" olsun ööleyse
bi olay vardır bilirsiniz.
bak olum mustafa seninde avatarın zat 150 benimkide.bugünden soora artık seninki zat 150 kemal olsun...
valla aranızda anlaşıp bişeyler yapın çok fena karışıyo.kızılaymı daattı bu avatarları muhahahahahahehehe...
öhöm!
karışıyo işte...
benimkinin üstünde mertmertmert yazıo abicim kocaman daha ne olsun ki yaaa
ama illede ööle diosan , bana mustafa zat 150 diebilirsiniz
sorun diil
dostlar ben bostancı civarından arabayla modaya gelecem , gelen varsa aliim yoldan, tophaneye gelemiyorum çünkü malum araç trafiği, aslında gelmek istiyorum , iftardan sonra köprü boş olurmu acaba ?
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
miya nedir durum?
arkadaşlar haritaya baktım ama moda net değil ben tarif ediyim adamları arayıp kesinleştirdim zaten ama sayıyı 20 diyorum artık şimdi tekrar aricam ben tarif ediyim mekanı bilen varsa işimiz çok kolaylaşır yada birileri erken gelip keşif yapsın derim önceden
ŞİMDİ MEKAN : moda caddesi yani bahariyenin sonunda moda havuzu(mc dopnalds havuzu ) vardır (oraya gitmek için ya toplu olarak bahariyeyi geçeceksiniz yada salı pazarından direk hasırcıbaşına çıkıp devam dedceksiniz).havuzdan düz aşşaya doğru inin orda TEK BÜFE var , tek büfe den SOLA dönün o cadde MODA CADDESİ. ama galiba sağa dönüş yok yapın bişeyler artık trafiği bi süre katletseniz kimse bişey demez herhalde .ordan döndüğünüzü varsayıyorum en fazla 10 -15 metre ilerde sağda 2ND HOUSE diye biyer oldujkça renkli göze batar ama küçük dikkat edin .
KOBAYASHİ telimiş özelden gönderiyorum bişey olursa ararsınız
miya bu akşam keşif yapıcaktık ne oldu??
b]Kobayashi[/b], abi moda tayfası 18:30 salı pazarımı değişşiklik var mı yaw ?????[
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)