Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

08 / 09 EKİM BURSA RESİMLERİ EKLENDİİİİİİİİİİİİ

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı mertmertmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    keşke bursadada olsaydımda geleydim :

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    soparcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R60
    gezi gerçekleşti arkadaşlar çokta güzel oldu zaten fotolar geldiğinde göreceksiniz tabiki gelmeyenler çok pişman olacak ama elden gelcek bişi yok bursa grubu pazar günkü katılımından dolayı çok teşekkürler.onlar sayesinde ercüment abimlere mahçup olmamış olduk akşam oku ercüment abi eve hoşgeldin sende tarkan abi tekrar iyki doğdunuz sizi seviyorum.....
    [COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
    [COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]

gemliklicasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger250
    sizinle tanışdığıma gercekden memnun oldum umarım ilersi gelir ve ekibin geri kalanıylada danışırım (bursa ekibi hapı yutdu benden kurtulamazlar artık )herzaman beklerim onlarıda evet gerçekden güzeldi resimleri bende bekliyorum hayırlısıyla herkez evine gitdimi giden parmağını kaldırsın göriyim

eğlendiğinize sewindim.keşke gelebilseydim.resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    istanbul grubu olarak tarkan ve e_erdun iki motorluk bursa uludağ gezisinden sağ sağlim döndük. yalovada bizi karşılayan yaren_77 kardeşim yalova çıkışına kadar bize eşilk etti çok sağolsun gemlik'e geldiğimizde gemlik delisi kardeşim bizi bekliyordu çok sağolsun oruçlu iken bize eşlik edip bursaya kadar geldik bursa ekipi toparlanamadığından bizleri bursada Hakan kardeşim Mustafa abim ve eşi ve kardeşim asudenaz bekliyorlardı mudanyada soparcan kardeşim karşıladı İstanbul dönüşü Bursa ekipi pazar gelemediği için bugün bizlere kalabalık bir grubla kendilerini afettirmekiçin gemliğe kadar eşlik ettiler genç kardeşlerim hepsine tek tek teşekkür ederim
    bundan sonrası resimlerle birlikte açıklamalar hakan kardeşimizden bekliyorum

evini eşimle bana açan mustafa abim ve yengeme sonsuz teşekkürler

bursa uludağ gezisi dendi ama arkadaşlar çok sağolsunlar görükle mudanyayayı gemliğide gördük bir gezide üç gezi yaşattılar
    arabalı vapurla yalova geçisi

Ercüment abi tarkan abi ve yengeye selamlar harika bir gezi oldu mangal olayı Balık olayı gemlik mudanya, uludağ ve bizim fakirhaneyi şenlendirdik.. kırmadıgınız ve misafirimiz oldugunuz icin saolun.. Ayrıca gemlige giderken bize eslik Şoparcan ve arkadaslarına teşekkür ederim yeni kardeşlerimizinde bu gruba dahil oldugunu gördük ve cok hos bir portre cıktı ortaya havalarda harikaydı

Ercüment abi uludağa tırmanırken manzara resimlerini alsaydık harika olacaktı

Mustafa amca bu arada Selma abla liderliğinde katıldıgı gezide harika sohbetleri ile bizleri yine neselendirdi ))

Tarkan abi valla süpersin ne diyim geldigin icin cok saol

Asude hemşerim nerelerdeydin sen sana acil motor ayarlayıp gezilere son hız giriş yapcaz..

Gemlikdelisi ile ilk buluşmamız olmasına rağmen çok sevdiğimi söylemek isterim seni çok uyumlu insanların bir arada olduğu bir geziydi oruç olman birazcık kötü oldu valla mangal sensiz gitmedi ama ramazandan sonra senin için güzel bir mangal olayı hazırlıycam bize beklerim kardeşim

Önümüzdeki yazda Bursa kadrosu cok genis bir sekilde yer alacak..

RESİMLERİ EKLEYECEGİM ARKADASLAR ANA SAYFADA RESİMLERİ GÖREBİLECEKSİNİZ.. ŞU ANDA BEKLİYORUM TÜM RESİMLERİ )

Motosikleti
    BMW R60
    Bursa kadrosu seneye sitedeki en iddalı grup olacağından eminim seneye artık bende bi tane koca oğlan çekip altıma Choppertürk ile uzun yol gezilerine katılmayı düşünüyorum tabi başka arkadaşlar da gelmek isterlerse hayır demeyiz hani

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    evet beyler resimleeeeeeer
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

RESİMLERİN YARISINA YAKIN EKLENDİ DİGERLERİNİDE EKLİYCEM AMA CAFEDE SORUN CIKTI PAZARTESİ SABAH EKLEMEYE DEVAM EDECEGİM.. SEVGİLER 1. SAYFADAN RESİMLERİ GÖREBİLİRSİNİZ..

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Kaçırdıgıma ençok üzüldügüm gezi. Yok kardeşim şu ehliyeti alayım kasım masım Bursadayım.

Motosikleti
    tiger250
    cooperturk:
    Gemlikdelisi ile ilk buluşmamız olmasına rağmen çok sevdiğimi söylemek isterim seni çok uyumlu insanların bir arada olduğu bir geziydi oruç olman birazcık kötü oldu valla mangal sensiz gitmedi ama ramazandan sonra senin için güzel bir mangal olayı hazırlıycam bize beklerim kardeşim

bende sizleri sevdim dostum ramazan bitsin bir hafta sonu damlarım musait olursanız tabi ve böyle bir şey birdaha gerceklesse yini oruç tutarım ama bu oruç sizden kopmamı engelliyemez yine yanınıza gelirim ve bende beklerim buraya gelmeyi unutmayın bu sefer umurbeyde çayları beraber yudumlarız

insallah

BU ARADA ARKADASLAR RESİMLER 1. SAYFADA

Motosikleti
    tiger250
    resimler güzel olmuş akşamlıyın yanınızda olamadıgım için kıskandım valla hele lele gelemiyenlet catlasın batlasın oh canıma deysin
    hakancım bende resimler nerde diyordum benim bilgisayardamı bir şey var diyordum

eklemezmiyim ya sanırım arkadaşlar satıcı grubu diye bir gruo yavas yavas cıkıuyo ortaya ilerleyen gezilerde sanırım bu grup hep kalacak )))) kimse kızmasın

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    chooperturk kardeşim hakan resimler için teşekkürler misafirperliğinizi hiç unutmayacağım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
    sevgi ve saygılarımla

tek cümleyle harika bir doğa ve harika bir geziydi...

katılıyorum abi satış grubundan mesajlarda gelmiyo neden anlamadım :D

KurtCobain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Trafikten Men
    gelemediğim için bin pişmanım :(

Motosikleti
    BMW R60
    choppertürk kardeşim orda çok önemli bir eksik resimvar.gemlikte sen ben ercüment abi ve tarkan abi ile çekindiğimiz foto yok? bak onu printerden basıp odamın duvarına asacam hatıra topice koymıcaksan bile bana msnden yollarsan sevinirim.gelmeyenler çatlasın patlasın.

Motosikleti
    BMW R60
    bu arada arkadaşım selçuğa gecenin 1 inde yolladığı mesajla şevke gelmemi sağladı ve onların grupla geziye katıldık.o gruptaki bütün arkadaşlara katıldıkları için teşekkür ederim bizi ercüment abi ve tarkan abiye mahçup olmaktan kurtardılar.Gemlikdelisi.....abi benden kurtulamazsın sana bi akşam balık yemeğe gelicem.choppertürk..baba seninde heryerinden pozitif enerji fışkırıyo valla hepiniz çok iyi çok mert insanlarsınız... sende kurtulamıcan benden hep gezecez senle...asudenaz kardeşim sende çok şeker bir insansın artık kadınlar hakkında daha tedbirliyim mustafa amca saolsun engin hayat tecrübelerinden bahsetti kulakları çınlasın....ercüment abi ve tarkan abi pırlanta gibi insanlarsınız sizlerle tanıştığım ve hoş sohbetinize dahil olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum geziye katılan herkese çok teşekkürler yüreklerine bileklerine sağlık....

8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler