Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

08 / 09 EKİM BURSA RESİMLERİ EKLENDİİİİİİİİİİİİ

REKLAM ALANI
    cemo_brs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxx
    yok mu şu yetimi sırtına alıcak kimse ya

ya biliyonuz çalındı motor alın beni de be abi ne iş olsa yaparım
    gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

nası baska yere gidiyo anlamadım ercüment abi fuat abinin numarası varmı sende bi sorabilcen mi abi..

soparcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R60
    hakancım kardeşim abim artık bak mudanya da kalma olayı olacak galiba bana bi mesaj atsan beraber şu mudanyadaki işi halletseydik bak cep numaramı verem sana msn den

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    yaa akşam msn ye geldi mesaj gönderdim oralı olmadı demekki o değildi numara vardı ama bulamıyorum nereye yazdığımı telimin hafızası dolu olduğundan oraya kaydedemedim ama bu gece msn nunu olarak kimi görsem durumu sorucam

istanbul grubu pendikle mi geliceksiniz yoksa eskihisarla mı geliceksiniz?

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    yaren 77 pendikten yalovaya ineceğiz
    10,45 kalkacak 45 dk sonra yalovada olacaz allah kısmet ederse

ok bi aksilik olmazsa iskelede sizi karşılarım.geziye katılacak herkese kazasız belasız iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler dilerim.ayrıca doğum günü olan arkadaşlarında şimdiden doğum günlerini kutlarım...

Motosikleti
    cemo kardeşim artçım olmasaydı ben seni alırdım ama üzgünüm yengenle geleceğim
    sevgi ve saygılarımla

sağol yarencim teşekkürler

Motosikleti
    BMW R60
    yaren arkadaşım bu gidişle karşılayacak adamda bulamıycan galiba baksana kimselerden ses yok anlamadım nasıl iş bu lafta herkesler geliyo icraatta sesyok ben anlamadım valla ercüment abi ve bir kaç tane değerli arkadaşlar gibi sözünün eri insanlar pek yokmuş burda şaşırdım vallahi bu duruma yarın gezi olayı gerçekleşçek kimse ne buluşma yerini yazmış nede kalkış saatini.bursada aynı hakan kardeşim seni de göremiyoruz bir bilgilendir istanbulgrubu kaçta karşılancak nerde karşılancak nerde koşullancak nerde konaklıcak bu gezi çok eksiklerle dolu yani inşallah herşey yolunda gider yani bilemiyorum nerdesin hakancım canımın içi kardeşim:
    [COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
    [COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    İyi yolculuklar arkaşlar size. Ben daha önce de belirttiğim gibi gelemiyorum. Size iyi eğlenceler. Organizasyonu daha netleştirin bence. Orada karambol yaşayacaksınız bu gidişle. Ne kalınacak yer ayarlanmış ne de ne yapılacağı belli. Oyle cart diye çıkıp Bursa'ya geliyor adamlar ama Bursa grubu olarak organizasyonu netlemiş değilsiniz gibi gördüm.
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Motosikleti
    BMW R60
    işte arkdaşım ben oteli buldum cilli gibi fiyatıda uygun süper organize için üzerime düşeni yaptım ama sadece bir kişi ile olmuyo bu millet ne yapçak nerde toplanacak önceki topiclere yazılmış ama insan son bikez daha seslenir şurdan tel numarası verir burdan alolayın diye artık iş işten geçti yapacak bişi yok

ayarlanir hersey cenkcim. halleder bursa grubu bunlari. bugun 15:30 dan sonra burda film koptu. hala isteyim ve 3-4 saat daha kalicam gibi hafta sonuda ise gelme durumumuz varmis. yani istesem bile gelemicektim. neyse boylesi daha iyi oldu. is yuzunden gidememektense maddi acidan gidememek daha iyi. egleneceginiz konusunda suphem yok o kadar geziden sonra. bi 4 kisiyken bile sapancada cok guzel eglenmistik valla. bozmayin moralinizi. cok kisi var gelicek.

Motosikleti
    cenk ciğim sağolasın herşey tamam organizasyon tamam yatacak yerlerimizde ayarlandı
    bizler gidecek arkadaşlar arasındada neler yapılacak görüşüldü hepsi tamam
    bizler yaş tahtaya basmayız kardeşim merak etme

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    e_erdun, kızma abi ya.. Bişi demiyorum. Size iyi eğlenceler. Benim durumlar uygun olamadı bu hafta malesef
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Motosikleti
    yok cenkciğim kızmıyorum kardeşim gelmek istersen yardımcı olabilirim
    faizsiz kredi açabilirim kardeşim

BURNER_18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR ?00 RR yada F olaCak İşallAh
    abılerım ben yarım cekırge dag ytolunda beklıcem sızı baska turlu gelemem tanısırız sonra ben dershaneme

Motosikleti
    BMW R60
    burner_18 kardeşim dağa çıkış büyük nir ihtimalle pazar olur cumartesi istanbuldaki arkadaşlar anca buraya gelip yerleşir yorgunluklarını atar pazar günü rahat rahat gidilir ordanda arkadaşlarımız istanbula döner sen yarın boşa bekleme yani benden demesi sana

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    arkadaşlar çok üzgünüm ama şu anda izmirdeyim size ancak pazar günü katılabileceğim numuneleri alıp buraya geldik emren,nde biliyosunuz arkadaşı var 2 işi bir arada hallediyoruz bu arada herkeze tekrar duyuruyorum aklınıza gelen herşeyin aynısını mumdan yapabiliyoruz promasyon ihtiyacı olan olursa yardımcı oluruz bilginize pazara görüşmek üzere
    YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
    VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

Motosikleti
    mumyacı nunu araştır araştır zor buldum seni izmirlerde bursada işallah buluşuruz

bursa ekibine hayırlı yolculuklar
    izmir ekibine hayırlı yolculuklar
    allah tüm motorcuları kaza ve beladan korusun

istanbul grubu kalabalık bi şekilde (3 kişi 2 motor)bursaya doğru yola çıktı.soparcan az daha senin dediğin gibi karşılayacak kimseyi bulamıcaktım.herkese hayırlı yolculuklar bol bol eğlenceler

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler