08 / 09 EKİM BURSA RESİMLERİ EKLENDİİİİİİİİİİİİ
-
abi ben 7 gün 12 saat çalışıyorum işimden dolayı gelmeyi inan çok isterdim ama şartlar uygun değil benim napalım başka zaman bende istanbula gelirim burdan bi grup yapıp valla pazara bile yalvar yakar zor izinledim kendimi sende gelseydin iyi olurdu yinede sen bilirsin teklif var ısrar yok
Reklamlar
-
soparcan sen geziye nerden katılıcaksın?
-
ben mudanyadayım benim için sorun yok ama as150t1 ile 18 eylüldekine katılan oldu rahat rahat gitti geldi istanbuldan sende yalovadansın heral rahat rahat gider gelirsin merak etme yani
-
benim için önemli olan istanbul grubuna ayak uydurabilmek.kısmet ya inşallah gelebilirim
-
yaren kardeşim çınarçıkta motordan dinlentiğin müzikleri unutmadım
özelden bana cepini yaz yalovaya yaklaşırken sana alo deriz sende katılırsın bize
gelmemiş ö.m 'denmi atmıştın
-
e_erdun abi gönderdim msjı aldın mı?
-
eğer scooter olursa diğerlerininde yavaş gitmesi gerekir.onların hızını düşürmek istemem
-
baron985, tophaneye beklerim beni yalnız bırakmazsın kardeş
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
-
zpoint, arkadaş türkiye-almanya maçına davetiye bulmuş. ben pek maç meraklısı değilim ama çooook uzun zamandır gitmedim maça. bu sefer onunla tatılıcam. 22-23 eylüldeki motogpye bilet al. orda görüşelim
-
-
Kimse kalmadı Bursa için. Benim kararsızlığım daha da gelmeme yönüne doğru kaymaya başladı bu gidişatla..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
İstanbul grubu cuma sabahı son durumu
ubaykal+eşi
nunu+eşi
tar-kan
e_erdun+eşi
son durum buda bakalım aşkam durumu ne olacak gelecek arkadaşlarımda durumları belli olsun ne yapalım kısmet böyleymiş bende satışa getirebilirim onun için kusuruma bakma toplanalım diye çok çaba harcadık sizlerde çok caba arcadınız hele soparcan kardeşim kendini yırttı geleceğiz diye ama olmadı artık allah kısmet ederse ilk baharda bursa uludağ gezisi size söz verdiğimiz gibi sözümüzü ilk gezide telafi ederiz umarım
-
Ercüment abi çok kötü satışa geldik gelirim ederim diyen herkes kayboldu valla.
ubaykal + 1
e_erdun + 1
chooperturk + 1
Erhan + 1
Mustafa Amca + 1
Cathedral
nunu + 1
Tar-kan
soparcan
gemlikdelisi
yaren_77 (belki)
cenkmenderes (belki)
-
iptal yapalım başlığı değiştirin.....
-
cathedral gelemeyeceksen söylemen yeterli sen iptal isteyebilirsin ama o liste bulunan kisiler yarın bursada olacaklar.. iptal etmenin mantıgı yok neden diyceksin şimdi satışa gelmiş olabiliriz ama hala yaklasık 18 kisiyiz. bu da Dogum günü partysi icin yeterli bir sayı
Ercüment abi ile tarkan ın dogum günlerini kacıranlar üzülsünler bizim keyfimiz yerinde :D
-
ve Bursa macerası baslamak üzere ))
-
chooperturk, haklisin kardes
-
baron986 sana sucuk ekmek resimleri göndercem kardeşim gelmiş kadar olacan merak etme sen senin yerineden tadını cıkartırız )
-
-
vurma kafanı duvara altı da üstü de sucuk sucuk deyince herkesin aklına sen geliyosun nedense
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler