08 / 09 EKİM BURSA RESİMLERİ EKLENDİİİİİİİİİİİİ
-
arkadaslar uzulerek ben gelmeye bilirim. para durumum biraz sikintiya girdi. birde uzerine arkadas olimpiyat stadindaki turkiye almanya macina kapalidan davetiye bulmus. bende hic gitmedim oraya ve hatta ne zamandir maca bile gitmiyorum. son durumu aksam bildiririm ama heralde gelemicem sizi gecirmeye gelmeye calisirim en azindan.
Reklamlar
-
gezi iptal edelim zaten herkez kafasına göre gezi yapıyo...biz gezileri bölmeyelim diye erteliyoruz..ama herkez bu kadar duyarlı değil..
-
cathedral, iptal etmeyin bence. gelicek cok kisi vardi cunku. mesela umit ben bir daha nete giremicem ama kesin geliyorum demisti. ben bu ay maddi olarak yatili geziyi kaldirabilicek durumda degilim
-
Gürkan,
kafamıza göre gezi derken bizi kastetmiyosun umarım.biz gezi falan düzenlemiyoz be hocam.şehir dışına çıkamayan arkadaşlarla 2-3 saat görüşçez iftar yapıp çay iççez.bu sizin grubu bölmezki yaw.
ha ben bursaya gitmiyim nasılsa tophanede buluşma var diycek adam varsada ben ona nediyim artık
bence ufak ufak listeyi hazırlayın siz kim kesin geliyo kim kararsız o çıksın...
ben bile gelsemmi diye düşünüyom.yarın havaya ve işe güce bi bakiim...
-
abi bursada hava cok güzel bu aralar hafta sonu hava tahminide maksimum parcalı bulutlu..
Ercüment abi mudanya olayı daha iyi olur abi solarca nın olayı hep beraber uludagdan oraya geceriz... güzel olur..
-
mudanya olayı bana uyar.....30-50 km fark etmez benim için...ortam güzel olsun uyarız... arkadaşlar birde şu listeyi oluşturalım bence....bilelim kimler var....
-
ubaykal + 1
e_erdun
chooperturk + 1
Erhan + 1
Mustafa Amca + 1
Cathedral
nunu + 1
BURNER_18
Matraks
Tar-kan
soparcan
gemlikdelisi
baron985 (iptal)
Biscuit
cenkmenderes
Arvasi3 (belki)
-
ölmek var dönmek yok bursa gezisinden (Ben kendi adıma söyledim)
(hakancım eşimde gelecek ekleyebilirmisin)
-
Lo lo lo, benim ismimi listeye niye yazdınız. Ben geliyorum demedim ki. Sonradan ismini yazdırdı gelmedi dersiniz. Ben tekrar soyliyim, "geliyorum demiyorum, cuma akşamı kesin kararımı veririm. Maddi olarak şu anda bir belirsizlik durumum var. Maaşı hala alamadım. Psikolojik olarak da gelip gelmeyeceğime karar verebilmiş değilim"
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
bende maddi durum analizi yaptiktan sonra ve arkadasla da ayrintili konustuktan sonra bu gece kararimi vericem. icim gidiyo aslinda. pazar mudanyada falan olursaniz belki oraya gelirim sabahtan
-
mudanyada montaına restorantı tawsiye ederim size bir bursalı olarak hem bar hem restorant
-
e_erdun adlı üyeden alıntı
ölmek var dönmek yok bursa gezisinden (Ben kendi adıma söyledim)
(hakancım eşimde gelecek ekleyebilirmisin)
abi sende yürek mangal gibi valla...
jınlunla Bursaya gitmek her babayiğidin harcı değil...
allah sana ve makinene kuvvet versin...biraz fazla açılmıyormusun ercüment abim...
hani diyorumki senin vidalar vibrasyondan yerinde durmuyolar eşşek sıpaları...yolda kalmayasın...samimi söylüyom abi...makara değil...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Bursa uzak bir yer değil ki. Jinlun ile Antalya'ya bile gidilebileceğine de her türlü eminim zaten o da ayrI.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
arkadaşlar belkileri düşünüyorumları bir kenara koyup harbi orjin ekibi çıkaralım ortaya motelci haber bekliyo sonra yer bulamıcaz bu sefer ben mahçup durumda sizde zor durumda kalacaksınız lütfen haydi yarına kalmadan yada en geç cuma iftara kadar netleyelim olayı haydi bakalım şimdi kaç kişi kalcak.....benimle bağlantı kurmak isteyenler x-tremetuning@themanticors.com messenger adresimden bana ulaşşınlar..hakancım kardeşim abim canım arkadaşım msnden görüşelim gözünün yağını çapağını yiyim.lastiğindeki taşı sökiim bu akşam görüşelim
-
scoterla katılan varmı?çınarcık gezisine katılanlar bilir bende scoter var.eğer katılanlar varsa bende katılabilirim.yarın kesin bi haber veririm.istanbul grubu yalovadan kaçta geçicek?eğer gelirsem migrosun önünde onlarla buluşmam gerekir.cvp bekliyorum.cenk abi kesin katılıcaksan numaran var bende yine konuşup haberleşiriz
-
-
ben scoter la katılıyorum gelmek istersen ayak uydurursun modial le 80 110km yapıyodur heral 110 yapabiliyorsa gidersin çok rahat
-
-
abi gelin ya yetmediği yerde koltuk altı yaparız ayıpsınız
hiç bişey yapamazsam kendi evimi açarım size yani
yeterki gelin kardeşinize güvenin hertürlü desteklerim sizi madur etmem yani rahat rahat gelin siz
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler