12 haziran perşembe saat 09.00 sultanahmet adliyesine SARP EREM davasına
-
06 Haziran 2008, 21:33
evet arkadaşlar sarp erem davasının 6.ayağı 12 haziranda lütfen arkadaşlar herkes gelmeye çalışsın orda hep beraber birlik olalım tek yürk dönüşelim başka sarplar ölmesin diye unutmayın hafif cezadan ağır cezaya tekrar bu davanın taşınmasıda ben ve diğer gelen arkadaşların önemli rol oynadığını düşünüyorum unutmayın ölen biz ve çok yakınımızda olabilir lütfen arkadaşlar bari bu davada bir araya gelelim geçen duruşmaya benimde haberim olmadı ama bu seferkinden haberimiz var lütfen bu davayı kalbimizle düşünelim ve bi karar verelim gelip gelmiyeceğiniz hakkında teşekkürler
Reklamlar
-
06 Haziran 2008, 21:35
Gönülden katılımcı ve destekçi olmak için eveti tıklamak istiyorum.... Malum izmirdeyiz.. Herkezin orda oldugunu fotoğraflardan da olsa görmek güzel olucak..
-
06 Haziran 2008, 21:40
orada sizlerle olabilmeyi isterdim ve Daha ne kadar Sarp'lar vereceğiz diye hesap sormayı isterdim ama.Gekecek durumda değilim.Bilin ki kalbimiz sizlerle Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
-
06 Haziran 2008, 22:48
eger işe girmezsem orda olmak için elimden geleni yapıcam bir önceki duruşmada ordaydım gene olmak istyiyorum
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
06 Haziran 2008, 23:59
hep katılmak istiyorum ama sadece 2 sine katılabildim, malum hafta içi, bi sıkıntı olmassa tek yürek orda olacağız..
-
07 Haziran 2008, 00:10
cok ısterdım .izmire gıdecegım.gercekten uzgunum.
-
07 Haziran 2008, 01:10
evet arkadaşlar güncelllllllllllll
Drift Religion
fatih şubesi
-
08 Haziran 2008, 21:29
evet arkadaşlar sayılı gün kaldı duruşmaya
..............................
Drift Religion
fatih şubesi
-
09 Haziran 2008, 11:17
Umarım iyi bir katılım gerçekleşir. İşimden dolayı gelemeyeceğim, artık izin almaya yüzüm de kalmadı çünkü ama inanın gelmeyi çok isterdim. Allah rahmet eylesin, nur içinde yat sevgili Sarp Erem... İnşallah mahkemenin sonucunda katillere gereken cezalar verilir.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler