evet Nerede Bulusulabilir ? Gelecek ARkadaşlardan Bir Öncü Mutlaka olacaktır Avrupa Yakasında Bir Yer Belirsin Olmassa
evet Nerede Bulusulabilir ? Gelecek ARkadaşlardan Bir Öncü Mutlaka olacaktır Avrupa Yakasında Bir Yer Belirsin Olmassa
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
anadolu yakasında içerenkoy carrefour da bauhaus un kapısınıda buluşabiliriz avrupa yakasıda gideceğimiz güzergaha gore belirlensin
İki kişinin bindiği motor değildir.
arkadaşlar benim scooter dayanırmı dersiniz :D gelmeyi düşünüyorumda
hiç bişey olmaz .. bizim caner diye kardeşimiz var 100 lük cup var heryere gidiyor kardeşimiz Bu geziyede GElcek Taa Edirnelerden Gör Bak bu arada Sorun olursa Ben takım alıyorum yanıma 12 senedir motorlarla ugrasıyom ayarlarız sorun olmaz
BU GÜN İTİBARİ İLE GEZİYE GELECEK ARKADAŞLAR
1)Savaskayan(çorlu)
2)Ömer abi(çorlu)
3)Caner22(edirne)
4)Aytac 22 "
5)Ben (Muratlı)
6)Hasan (muratlı)
7)Ahmet (çorlu)
8)rafel (istanbul)
9)Sametrix (istanbul)
10)Mustafa ( İStanbul)
11) Erdem+3 motorize (ÇErkezköy)
12)DEniz Abi(Tekirdağ)
13)
Herkesi Bekliyoruz...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
bu gezı harıka olur allah nasıb ederse bende cıbırımla gelmeye calısıcam trakyalı olsun tastan olsun kardesım..
ee bukadarmı gelıyorlar az ya olmadı şimdı hanı istanbul bukadarmıyız
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Ben gelmiyorum arkadaşlar bu sıcakta o yol çekilmez
Şarköy güzel harika biyer belkide ama yol bana ters
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
burgazdan iki zamanlı ile yola cıkmak ve o yolları tepmek en az 80 milyon demek kırklareli ise 140 milyon :D satın şu 2 zamanlıları :d
herkesi bekliyoruz arkadaşlar bu kadarmıyız
evt ya nerde herkes bukadarmıyız
bu arda Savas Abinin Tavsiyesi İle İnecikte şarköye giderken Oğlak Yemeye durucaz :D TAnıdık yermiş ve Fiyatlar müthiş uygunmus
caner ile ben maddi durumların kötü olması nedeniyle gelemiyoruz kusurabakmayın
_22 NF 063_:cat:
eee kım katılacak şimdi olmadı şimdi
ben gelemiyorum çok üzgünüm yaa
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
abicim bizler için yani fotograf cekebilirseniz sevinirim abilerim. Ehliyetim ve yasım büyük olsaydı bende aranızda olmaktan büyük zevk duyardım. [İPSALA-MT]
MuraD THSDLN
tabiki çekeriz bu arada çanakkaleden gelecekler var abiler yarın... şarköyde bulusacagız !!! Şimdi Özelden Ulaştılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)